Ian-Feb2011 - HAI BEBELANA!!!! BV LOUTZY!!! (165)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Buna seara, dragele mele!

Azi vreau neaparat sa-mi fac timp de forum pentru ca imi este tare dor de voi!
Noi suntem inca la spital (de-aia am eu inca timp de forumeala, nu prea mult ce-i drept!), azi a fost o zi foarte buna. Dupa doua zile in care pitica a fost in repaus digestiv (nu i s-a dat deloc lapte, i s-a administrat doar perfuzie), azi a decis dr sa incercam din nou cu papa. Si a papat bine, asta in conditiile in care inca mai este la perfuzie, pt ca au decis sa faca trecerea treptat. Maine am sperante sa o scoata de tot de la perfuzii si sa vedem cum merge alimentatia. Oricum papa lapte de la mami (din biberon), pt ca mami isi face de cap cu o pompa electrica performanta care cred ca m-a ajutat foarte mult, la fiecare 3-4 ore. Din fericire avem laptic muuult, dar ar fi si mai bine daca pitica ar suge direct. Si tre sa-l scot mereu ca sa nu patesc alte "furii"...insa pana acum sunt bine si nu mai vreau sa ma gandesc si la asta.
In rest, ce sa va mai spun, cu psihicul stau mai bine, au trimis astia ieri si psihologul clinicii sa stea de vorba cu mine, sa ma scoata din depresie , ca tot jeleam pe aici. Am numai cuvinte de lauda pt spital, sincer nu am absolt nimic de reprosat, se comporta exceptional. Probabil voi avea un soc la factura finala...dar asta e. Nu vreau decat sa plec cu pitica in perfecta stare. Si mai vreau sa va spun ca sunt in masura sa infirm total zvonurile (pe care si eu le-am crezut) ca daca cumva bebe are probleme tot la stat te trimit. Au astia o tona de aparaturi si tehnica pe care nu stiu in cate spitale o gasesti, plus medici foarte buni (o parte din ei lucrand si la stat bineinteles). Eu una sunt decisa ca la bebe 2 sa facem din nou un mega efort financiar si sa nastem tot aici.

Ma duc acum sa citesc ca probabil am foooarte mult de recuperat. dar nu ma grabesc cu somnul, ca pe la 12 tre sa merg din nou la pompa...

_
BB e deja pe drum
Roxana 39+1zi cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Buna burtici.Am intrat sa va multumesc pt gandurile bune.
Am fost la eco,bb a iesit mai mica cu o sapt jumatate dar doctorita nu parea ingrijorata.Are 2370 gr.Mi-a zis k anestezistul care face epidurala e plecat de pe 18 pana pe 3 in concediu deci daca nasc inainte de 3 feb. nu are cine sa imi faca...
Tatal meu acu este constient,l-au stabilizat cat de cat.Am reusit sa intru si eu la el(k e la terapie intensiva)dar cand l-am vazut m-i s-a facut rau si nu am putut sta.
Monika-are ciroza iar acu a facut hemoragie interna...

Andreea 34+ cu Medeea

Mergi la inceput

Monika-tu joi la ce ora ai programare?K eu urmatoarea programare o am joi pe 13 pt culturi.poate ne intalnim.Eu am la 18:30.

Andreea 34+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Roxx se simte optimismul din mesajul tau si ma bucur mult ca sunteti bine si ca bebica e pe drumul cel bun

De ea, imi pare rau, te inteleg, tu trebuie sa fii tare pt bebela ta

36+ Eva Maria

AMR 26 ZILE

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

RROX - bravo! Ma bucur mult ca a inceput sa pape pitica si tu esti mai bine! Adevarul e ca ingrijirea medicala conteaza tare mult, mai ales pentru psihic, in starea de furtuna hormonala in care esti dupa nastere. Eu izbucneam in plans din orice, si a contat mult ca toata lumea din jur ma ajuta si ma sustinea, ca nu am intalnit o privire mai piezisa sau vreun repros.

DEEA - Doamna ajuta, sa fie bine tatal tau in continuare! La 2300 la 34 de saptamani nu mi se pare chiar asa mica, mereu ma mir ca sunt cam mari diferentele fata de ce ne zice noua aici. Vad ca ai UM ca si mine, pe 9 mai, tot pe 13 februarie a ramas si DPN-ul meu dupa ultima eco, sa vedem care naste prima !

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 34+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

roxx ce bine ca ti-ai facut timp sa intri,chiar ma gandeam ce mai faci tu si buba.ma bucur ca sunteti bine,bebelina papa si creste,in curand o sa mergeti acasa.Se vede ca stai mai bine cu psihicul,dupa cum scrii.
deea ma bucur ca tati tau este constient, ne in continuare pt el sa isi revina complet. si ca eco a iesit bine ! pai sa nu nasti pana pe 3 feb !!!
Mai bag o galerie si ma bag in pat,maine la 8.30 m-a chemat dr la un control la spital.
Va
Hai Bebelana
Hai Relusha
Hai Zumzu

carmen
38+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui de_ea

Buna burtici.Am intrat sa va multumesc pt gandurile bune.
Am fost la eco,bb a iesit mai mica cu o sapt jumatate dar doctorita nu parea ingrijorata.Are 2370 gr.Mi-a zis k anestezistul care face epidurala e plecat de pe 18 pana pe 3 in concediu deci daca nasc inainte de 3 feb. nu are cine sa imi faca...
Tatal meu acu este constient,l-au stabilizat cat de cat.Am reusit sa intru si eu la el(k e la terapie intensiva)dar cand l-am vazut m-i s-a facut rau si nu am putut sta.
Monika-are ciroza iar acu a facut hemoragie interna...

Andreea 34+ cu Medeea

Si bebe meu la 34 sapt avea tot 2370g si mi-a spus ca are exact greutatea varstei lui, nu ca e mai mic. De ce oare tie ti-a zis ca e mai mica cu o sapt jumate?

36+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

a iesit de 33 sapt si o zi sau 2.Si eu am 34 si 4 zile.De obicei iesea mai mare cu 4 zile.Placenta are gradul 2 deci zic eu ca nu e imbatranita.Lichidul e in cantitate normala.Mi-a zis ca pana nasc o sa aiba undeva la 3 kg.

Andreea 34+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

fetele eu ma bag lasi apoi la

VORBIM ABIA MAINE

_
28 saptamani minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Incerc si eu sa va raspund, poate la unele destul de tarziu, scuze daca abordez subiecte expirate...

Despre kg, chiar azi ma gandeam ca nu m-am cantarit dupa nastere. As fi curioasa ce-i drept, dar nu mi-a ars de asta pana acum. sa intreb maine de un cantar pe aici, asa de curiozitate.

Pt prima pagina. nu ca ar fi extrem de important, dar sa fim rigurosi - pe dr mea o cheama Roxana Bohaltea, nu Catalina!

MIRELA, eu iau GALAFOR, la inceput 6 pe zi, acum mi-a recomandat dr sa reduc la 3 pt o perioada ca este prea mult...Ceai de lactatie nu mai beau ca facem supra-productie , dar bag multa apa, ca mor de sete non-stop.

MADA, despre buric noua ne-au spus aici sa dam cu beradina pana cade si 2 sapt dupa. In caz ca sangereaza sau colecteaza ceva pe acolo sa dam cu baneocin pudra, e de ajuns. Deci nu te speria, e foarte bine ce faci!

PATRICIA, e dulce foc pitica ta! Si ce cercelusi avem...abia astept sa punem si noi cercelusii (se pun in ziua plecarii...cand o fi aia si la noi!)

Fac o pauza, ma duc pana la bebei sa vad ce face pitica, n-am mai fost la ea de la 21.00 si mor de dorul ei...si revin!

_
BB e deja pe drum
Roxana 39+1zi cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput