Ian-Feb2011 - HAI BEBELANA!!!! BV LOUTZY!!! (165)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Bebelu dar u cum te simti??cu operatia ma refer...pune o poza si cu tine sa te vedem

maine dimi merg si eu la biserica sa ma spovedesc si sa ma impartasesc, ca mai e putin si la mine....

astazi m am hotarat, daca medical nu se impune altceva...voi naste normal, sper doar sa vina mai repede de 40 sapt , ca si asa e cu o sapt si ceva mai mare
vreau si eu scartaietoarea mea

Tunde esti mumoasa, dar presupun ca stii deja

Missmj, ai primit ciocolata, ca am trimis si la tine...

36+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

aaaaaaaa si am pus poze la semnatura
ca azi am facut o saptamana, suntem mari

Mamaaaaaaa ce frumoase sunteti amandoua !!!

carmen
38+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

FETELOR S-O MAI STRIG ODATA PE MAMICA CARE NE TINE CU MORCOVUL DISPARUTA SI NU DA NICI UN SEMN ZUMUZUUU!!!UNDE ESTI MAMA?

BEBECT!HAI CU VESTI!tinem pumniii pt voi!

Tunde 33 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Lucia sunt ff bine. azi am mers sa imi scot firul.
vb Simonei, prima zi e grea, pana te ridici din pat, dupa aia, pe zi ce trece e mai usor. eu una mi-am revenit ff repede.
si sincer nu imi pare rau nici o clipa ca am facut cezariana.
inafara ca trebuie sa am grija cu ridicatu si efort mare, pot sa fac orice, operatia nu se mai simte deloc.
mai jeneaza un pic uteru care inca se miscoreaza si e normal sa mai dea junghiuri cateodata. in in rest...e super bine.
o sa incerc sa fac poze si cu mine zilele astea. sa speram k reusesc.

cu Natalia Maria (30.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

alinushali intreb si eu ca baba: Sanadorul are spital? cu sectie de maternitate? Ca anul trecut in vara (2009) sigur n-avea, de-asta cred ca nici nu iti raspunde nimeni, mai bine suni direct la ei si intrebi, asa afli de la sursa si ne spui si noua.

Maria
Alex (6 mai 2004) si Mihai (13 august 2009 - 30 august 2009 Ne lipsesti, pui drag )
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Bebelu ma bucur, si in afara de asta suna incurajator si pt noi cele ce urmam..

iar buba ta e o scumpa, am vazut suge si degetelul...

am cautat si eu am vazut ca Bebelana nu are nr de tel lasat, dar sigur a nascut, avem acelasi dr, si cred si sper sa fie bine si ea si bebelu ei grasun

36+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

Raluca este o scumpica mica Natalia , iar mami este o luptatoare cand te aud ca esti ok dupa cezariana si am mai vazut ca si Simo s-a simtit super bine parca mai imi trece un pic teama;
Simo imi place tare mult programul tau, esti o super mami;

36 + Maria-Sofia
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Foarte draguta bebelu! Ai o fata minunata!
Si mamica nu arata ca si cum ar fi nascut acum o saptamana!

38 cu Elena Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Buna fetele pe ziua de azi! Nu am nici o veste noua despre noi in afara faptului ca m am certat cu iubitul meu sot si acum bebele se misca dintr o parte in alta. Am mai maincat si ciocolata pe deasupra, am spus ca nu mai mananc..
Sper in continuare sa mergem pe sapt viitoare la spital.
Pupici!!

sapt 39 cu Stefan
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Multumesc fetelor de aprecieri, pentru mine si cupilu`!

BEBELU- super frumusica Natalia! Ce-mi place capsorul ei rotund, aratati tare bine amandoua! Imi pare bine de operatie, ca te simti OK.

RaluKARA - ce graviduta frumoasa! M-am indragostit de patutul ala mov, e superb. Am vazut ca si-a gasit deja locatar

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 34+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput