Ian-Feb2011 - HAI BEBELANA!!!! BV LOUTZY!!! (165)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

bebelu, ma bucur ca te recuperezi atat de bine si de repede si ca incepe si buba ta sa iti mai lase timp de respiro. de frumoase, sunteti 2 frumoase.asteptam poze mai detaliate si cu tine.

luciact,imi pare bine ca te-ai decis cum sa nasti, sper sa nu ai niciun fel de probleme si sa iti iasa planul inainte de 40 de saptamani. avand in vedere ca bebe e mai maricel ecografic, cred ca o sa nasti inainte de a implini 40 de saptamani

vasilasanita, hai mamico ca mai e putin si iti tii puiul in brate.nu te mai supara din orice nimicuri, cu atat mai mult de la o ciocolata. iar pentru sot...daca te mai supara sa ne zici ca vine cavaleria si il invatam noi minte. mamica curajoasa si fetita scumpa.

doloress, da, motanul meu e amorezat rau de patut. mi-e si mila de el cand ma gandesc ca va trebui sa ii restrictionez accesul in camera cu noi cel putin pentru cateva luni.el e foarte iubitor si extrem de cuminte dar macar in primele luni nu vreau sa ii las la un loc.

roxx, uraaaa!!! se vede ca totul incepe sa fie mai bine!! lasa ca o sa inceapa si mica ta "victorie" sa pape si o sa plecati acasa unde o sa fiti toti 3 in culmea fericirii.

deea ne bucuram de vestile despre bebe si imi pare rau de tatal tau. insanatosire grabnica si numai bine.

Lo, eu zic sa te bucuri ca nu ai parte de durerile de genul asta. fiecare organism e diferit si resimte diferit o sarcina. spre exemplu la mine durerea se imbina si cu cate o contractie dureroasa, dar dureroasa, de imi vine sa bat pe cineva. Ar fi perfect sa e simtit toate atat de bine si sa nu avem discomforturi. Deci, bucura=te!!!

Raluca 37+ cu Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

`neata,

o pentru cine doreste....

noi tot in formula standard....

acuma ma pun sa citesc ce ati mai scris aseara....

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009) + bebe2 e pe drum 40 sapt

Mergi la inceput

citind pe la alte subiecte am dat peste ceva ce pe unele dintre voi poate le intereseaza....

"Ovule cu propolis si candidoza dispare

Necesita putina indemanare dar efectele sunt garantate: se achizitioneaza unt de cacao de la farmacie (100 g) si se amesteca cu cinci lingurite de polen, propolis liofilizat si laptisor de matca (un flacon de la Apicola). Se toarna amestecul incalzit in capacele de plastic si se introduc in frigider.

Dupa 24 de ore se scoate o tableta care se imparte in doua: jumatate se introduce in vagin iar cealalta jumatete in rect (acest tratament este foarte bun si pentru hemoroizii din exterior). La acest tratament se recomanda si spalaturile vaginale cu ceai de galbenele (doua linguri de planta la 1 l de apa clocotita). "

Mergi la inceput

roxx, ne bucuram mult de vestile bune... sa o tineti tot asa si sa plecati acasa cat mai repede....

celor care poarta numele Sfantului Ioan/Ioana si diminutivele lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Neatza si de la noi !
relusha multumim pt cafea , cate etaje ai reusit sa urci ieri din cele 36 ?
lo bine ai revenit printre noi,ma bucur ca esti bine.ai mai fost pe la d-na dr ? pe mine de 2 sapt ma cheama numai la spital,doar pt eco am fost la cabinet,probabil asa face in ultima luna.
abramburika,roxx suntem cu gandul la voi,sa vi se faca bebeii bine ,sa ii aduceti acasa
deea pt tati sa fie bine.
bebelana hai cu vestile bune !!!

Eu ma duc sa pap ceva ca la 7 o tai spre spital.sa imi tineti pumnii sa nu mai imi zica nimic de cezariana ,de bazine turtite
va

carmen
38+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ah, am uitat ! pentru toate sarbatoritele de astazi !

carmen
38+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Neata,

La multi ani sarbatoritelor si sarbatoritilor de astazi !

madalina_m, la multi ani si bebe frumos si cuminte! Asteptam tratatia !

Bravo Loutzy! Sa-ti traiasca voinicul! Sa fie sanatos si voios! Multumim tata de voinic ca ne-ai deranjat !

Hai Relusha! Hai bebe2, bucur-o pe mami si vin-o mai repede pe lume!

Abramburika, multa sanatate si putere puiului tau! Sa-si revina cat mai repede !

Roxx, ma bucur de vestile bune! Bravo Catalina-Victoria !

missmj, bafta multa azi la control!

De_ea, multa sanatate tatalui tau!

RaluKara, e o dulceata fiinta blanoasa care a ocupat temporar patutul ! Se vede ca e cuminte! Si eu sunt putin preocupata de cum va reactiona mata mea cand n-o s-o las in camera bebe-ului.

Fetelor azi mergem si noi la control si vom stabili ce, cand si cum. Sunt multumita ca analizele de sange mi-au iesit destul de bine, inclusiv una care se cheama hemoglobina glicozilata si care imi arata ca am tinut diabetul in frau in ultimele 2 luni !

37+ cu Sara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

baafta missmj si catalia azi la control. sa veniti cu vesti bune!!!

LA MULTI ANI!!! sarbatoritelor

Raluca 38+ cu Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

LA MULTI ANI SARBATORITELOR SI SARBATORITILOR DE ASTAZI!

La multi ani Madalina_m (Oana) si un buchetel de floricele pentru tine!

Roxx ma bucur tare ca lucrurile se indreapta spre bine si ca pitica ta a inceput sa manance. Asta inseamna ca in curand veti merge acasa si totul va fi foarte bine. Este bine ca se simte deja un optimism si in postarile tale si cu moralul bun veti reusi mai repede. Catalina o simte pe mami
Cand am citit ca esti multumita de personalul de la Medlife parca mi-a venit si mie cheful de viata. Eu sunt speriata de spitale, asa ca macar sa nu simt ca sunt la spital.

Bebelu, ai o mandrete de fata si tu arati minunat. Ai un zambet coplesitor. Si tati, se vede ce mandru este si cum isi pazeste el fetita draga.

Petro ne in continuare pentru puiul tau. Gandim pozitiv si totul va fi bine!

Lo nici eu nu am dureri ca la CM, dureri de spate am ca de-astea aveam si inainte, asa ca nu-ti face probleme. In schimb eu am burtica tare mai tot timpul, statul asta pe scaun cred ca o face asa.

Zumzu, unde esti draga noastra? Iti tii deja puiul in brate? si noi nu stim?

Bafta fetelor care merg astazi la eco. Nu mai stiu cine in afara de Carmen, de, neuron de gravida.
Deci, succes Carmen, fara bazin turtit si alte alea aiurea, da?

De_ea stai linistita in ce priveste greutatea lu` bebe. Si mie mi-au spus la fel la eco de 30 de sapt, ca este mai mica cu o saptamana. Dar dr mea (ca nu ea mi-a facut eco) a zis ca-i foarte bine, sa nu-mi fac probleme.
Sanatate multa tatalui tau. Sa va ajute Dumnezeu sa treaca peste asta si sa-si revina.

34+

"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

RaluKara, sa fie!

37+ cu Sara Maria

Mergi la inceput