Ian-Feb2011 - HAI BEBELANA!!!! BV LOUTZY!!! (165)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui missmj

relusha multumim pt cafea , cate etaje ai reusit sa urci ieri din cele 36 ?

carmen
38+ cu Andrei

nici unul.... pentru ca "ajutorul" (sotul) a adormit odata cu Radu.... poate am azi sanse mai multe ca e vineri si maine nu merge la munca....

Bafta la medic, sa vii cu vesti bune

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009) + bebe2 e pe drum 40 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Buna dimineata fetelor!!!!!!!! Am reusit sa ma trezesc, ca doar va promisesem tratatie. Fiti atente ce v-am pregatit (toata noaptea am gatit): tartine cu cascaval, cu sunca de curcan, salata de vinete, placinte cu branza sarata, branza dulce si mere si ... piesa de rezistenta: tort Padurea Neagra, dupa reteta Monicai. Sper sa va placa.
Poftiti si niste suc:
Astazi asa vreau sa va vad pe toate:
Multumesc din suflet pt urari. Pupici dulci!

36+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

'neata,
La multi ani sarbatoritelor si sarbatoritilor de astazi, sa aveti o zi superba!!!!

noi suntem bine, incep sa strang bagajele de azi ca sa vad ce mai trebuie pus in ele....imi ordonez analizele...chestii de-astea

sunt singura azi pana la 5 ca sotul e la serviciu si piciul e la gradinita asa ca voi sta mai mult pe net

inca ma gandesc cand sa ma spal pe cap si cand sa ma epilez tinand cont ca duminica plecam la Cta si luni e cezariana....as vrea sa fac toate astea acasa dar sa vad cum reusesc....probleme grele

abramburica, fii tare si puiul va lua de la tine taria sa lupte cu mai multa forta. Ne rugam sa fie bine

va pup, stau pe aici, revin

gabi, mamica lui Albert Mihai, 10.05.2007 si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

LA MULTI ANI pentru Numeioana si Inaioana si toate celelalte sarbatorite, La multi ani sotilor, fratiorilor si bebeilor care poarta numele Ion, Ionut, Ionel, Nelu etc.

36+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Neata si de la mine!

LA MULTI ANI, MADALINA!!! Si tuturor celor ce poarta numele de Ioana, Ionela, Oana....

Roxx, ce ma bucur ptr tine, mami! Ai vazut ca nu e cazul sa disperi? Fetita ta e o curajoasa si DD are grija mereu. Astept vesti de iesire din spital.

Deea, imi pare rau sa aud de tatal tau...daca si-a revenit e bine...probabil ca a facut o criza...Si tata tot ciroza a avut dar degenarata in final in cancer...Doamne ajuta, nu doresc la nimeni. Daca e doar ciroza (si depinde de care cu lichid sau fara) sunt sanse sa fie bine multi ani inainte, ficatul fiind un organ care se regenereaza...Regim si liniste. Ne rugam sa fie bine!

Cred ca ne vedem joi ptr ca programarea e la 5 fara un sfert, dar niciodata nu intru exact, ci mai tarziu...Daca vii pe la 6 sunt toate sansele sa ne vedem.

Azi nu avem nici o mamica doritoare de scos bebel la lumina??...Atunci probabil ca saptamana viitoare...

Ma duc sa pap...revin mai sper seara...

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 33s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

catal_ina10, bafta la medic si felicitari pentru analize....

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009) + bebe2 e pe drum 40 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

neata, multumim de tratatie Madalina

eu am fost la biserica, acum am venit, e un ger afara.....

missmj sa vii cu vesti bune

sunt bucuroasa ca e fratiorul venit in oras cu treaba , si abia astept sa l vad....ma apuc de o placinta cu dovleac si sa vad ce mai fac de mancare ca habar n am....

relusha apuca te de scarile alea..

o zi buna tututror,

36+ Eva Maria

AMR 25 ZILE

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Relusha, multumesc si sa fie !

Mai bag cateva motate, poate bebe2 se hotaraste sa iasa la lumina !

Hai bebe2!!!

37+ cu Sara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

buna dimineata!

La multi ani Madalina-Oana, si multumim pentru bunatatile pregatite cu sarg
LA MULTI ANI
si tuturor care sunt Ioana, Ionel, Ionut, Oana,
Numeioana, Inaioana si IOANA, de Gabi Valceanu

raportez depresie pe cale de disparitie, sper sa nu mai vina, ca a avut repercursiuni si in casa, eram Capcaun, asa...

va doresc o zi frumoasa tuturor si ma duc sa prin ce mai e de prins din urma

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 33s
AMR 39 de zile
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

buna dimineata!
La multi ani Madalina si multumim de tratatie... fata harnica.
La multi ani tuturor burticilor,sotilor si bebeilor care isi serbeaza astazi onomastica.
Bafta ftlor care merg la eco.va asteptam cu vesti bune.
Roxx si fluturash-ma bucur ca micutele voastre sunt bine si sa dea DD sa mergeti cat mai curand acasa.

Andreea 34+ cu Medeea

Mergi la inceput