Ghiocei de Martie-Aprilie***291***
Raspunsuri - Pagina 5

mababei spune:
Anaan, multam' de urare , dar stiam deja ca ziua de azi va fi dificila, amuzanta sa fi vrut si n-aveam cum s-o fac ca o petreceam in mare parte la Judecatorie (interes personal - procesul cu Billa, daca va mai amintiti
) si pe-acolo nu prea se amuza lumea
. Mai bine va rugam sa faceti o spirala de-aia smechera, ca as fi avut nevoie astazi de vibratii pozitive, c-au trimis o armata de avocati sa ma faca pezzi-pezzi, si aproape a reusit un nemernic de avocat cand concluziona el maret ca ce atata prejudiciu suferit-am eu daca nu putui sa-mi alaptez plodu' vreo 7 zile si-a trebuit sa ma storc, ca stie si el ca asa se procedeaza
! L-a privit si judecatoarea usor oripilata, eu l-am ignorat fizic dar l-am ucis in gand
, i-am dat replica doar pe text de lege, si s-a terminat. Astept pronuntarea. Mari sperante n-am ca nu exista precedent in minunata noastra tara si judecatori-s morti fara ele (precedentele judiciare), ca trebe' sa gandeasca si asta-i greu
. ( Sau nu l-am gasit eu
, da' credeti-ma ca l-am cautat intens!) Mai bine-mi respinge actiunea si spune ca n-am dovedit ca de la biftecu' Billei m-am imbolnavit eu
. Ca cine stie ce bivol mancasem eu la pranz si mi s-a aplecat de la ala
! Ma rog, is hotarata sa merg pana-n panzele albe, ca eu-s luptator de cursa lunga
!
O rugaminte pentru fetele din UE (exclusa Romania si Bulgaria): daca stiti vreun caz de sanctionare a vreunui lant de magazin/fast-food, ceva de genu' asta, pentru prejudicii aduse sanatatii unora care-au mancat/beut de la ei si-apoi li s-a aplecat, iar ulterior s-a constatat ca ceva de prin bucataria lor era infestat/contaminat, ziceti-mi si mie va rog
, ca parca vad ca doar la Curtea Europeana imi fac dreptate
!

mababei spune:
Pisigri, uitai sa-ti spun: si eu mi-as lasa plodu' cu tine! Chiar mai multe zile
! Si-s de doua ori castigata ca esti si aproape
!

mababei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chatonel tot e bine ca nu-s campioana de virsta... a treia ![]() ![]() ![]() Famille Dragoon, mami de ![]() Toulouse, la ville rose ![]() |
Putem stabili de cand incepe varsta a treia

mababei spune:
Gata plec, ca bu-hu-hu-iesc singurica pe aici! Noapte buna s-aveti! Poate ma apuc si eu de liste, asa ca o introspectie, vad eu dac-o si public
!

denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mababei Gata plec, ca bu-hu-hu-iesc singurica pe aici! Noapte buna s-aveti ![]() ![]() |
Buhuhu si mitu!
Denisa-Madalina

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Leeloo21 spune:
buhuhu de la mine:P
la multi ani de ziua asta frumoasa tuturor!
nu am apucat sa citesc tot..frumoase liste ati facut:)
va o zi buna!
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 26+
nasterea in apa
pozici dragute

Dodo-pui spune:
La multi ani Ioana
!(de m-Monique)
La multi ani Pisik06
!
La multi ani tuturor ce-si serbeaza azi onomastica!
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

chatonel spune:
mababei, o sa caut io ce ai nevoie. Pina atunci tinem pumnii sa iasa mai bine decit speri tu
cit despre virsta a treia, io nu stiu, sa zica ala care e

inapreda spune:
Hola cucuiete!
Beo o cafea?
Ilincuzo, luni ajung in urbea-ti. De abia astept
Zi-mi, te rog, pe ce site verifici tu mersul trenurilor
O zi buna tuturor
PS. Anca m-ai surprins pozitiv
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Gianina34 spune:
buna dimineata si LA MULTI ANI! dragelor noastre pisik si ioanei de m-monique plus tuturor ionilor si ioanelor ghiocei(si nu numai)
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si opt luni