Ghiocei de Martie-Aprilie***291***
Raspunsuri - Pagina 4

mababei spune:
Seara buna!
Multumesc inca o data pentru nominalizari. Sincer, eu ma vedeam doar in zona bautului de bere, dar nu prea se-nghesui lumea sa ma scoata la baut
, in afara Biancai, dar va asigur ca stiu sa o fac intr-un mod constiincios si competent
. Eu am pielon dublu (un "bonus" de uretere
) si asta cere hidratare corespunzatoare
!
Asta cu umorul, zau ca-mi da batai de cap. Pai pe langa Monnvas, Simplyana, Anaan, Ilinca, Pisigri, Floric, Denisamada, Inapreda, Kea, Chatonel, Anca, Gigelica, Bianca, Dyana, Andiaroro, Galushca (si mie mi-e dor de ea, si-or fi facut bibilicele treaba si-or fi scapat-o de capuse?? ) - ordinea e aleatorie!!! ( da' recunosc ca am o slabiciune pentru umorul "practicat" de Monnvas
), eu-s copil de mingi
! Si nu ma alint! Iaca de-asta nu vin eu la intalniri, de frica ca la anu' sa n-aveti dubii pe cine treceti la categoria: "cea mai diferita in realitate decat pe net", ci puneti direct poza mea acolo
! Glumesc, da?? Nu de asta nu ajung eu la intalniri! Acu' ma roade falimentul, asa ca sezonul primavara-vara, cu siguranta nu-l prind nici anul asta
!

novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Spune drept ca esti cam inciudata ca te-a luat la numar! ![]() ![]() |

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

m_monique spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramona7575 Ehe, stiti cu ce ii ocup timpul Duracelului meu??? O veioza sticata, cu intrerupator in 2 trepte, si un prelungitor... e fascinat, are o ora de cand nu zice nik, are o mecla de om ocupat, care transpira prin toti porii... se tot plimba pe la prize dar nu are 'succesuri" pt. ca am anti-bebe ![]() ![]() |

imi suna foarte familiar. cand se plictiseste de astea, incearca cu un robinet si furtun.

chatonel spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui novus
![]() ![]() ![]() www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
tot e bine ca nu-s campioana de virsta... a treia

mababei spune:
Io mai gasii un punct comun cu Andiaroro, si vreau sa vad dac-o "bat" la teposenie, parc-asa-i zisesi, ai? Sa vedem, ne batem in cifre
?
Admirat frumoasa familie, globurile si aranjamentele manufacturate, delicatesurile preparate si botina fina a educatoarei "impielitate"!

Bianca2503 spune:
Dupa nominalizari urmeaza campionatele!!!
ILINCA, sa-ti fie rusine ca ai vazut doar partea trupeasca in fratele Olgai. Si mie, ca si eu ma uitam la cai verzi...
ADELAKE+SILVIA- alte secretoase
Cate lucruri in comun am eu cu ANCA. Poate peste 10 ani o sa am si eu 3 copii

ramona7575 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui m_monique
![]() ![]() ![]() imi suna foarte familiar. cand se plictiseste de astea, incearca cu un robinet si furtun. ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |
Sa mor io, de maine adun toate jucariile si aduc in casa pe rand : trusa de scule, bormasina, apart de sudura (asta e unul super fain, cu multe butoane), rotopercutanta, am niste placute de frana noi noutze etc... uite asa economisesc niste bani pe jucarii pana pe la 3 ani, nu credeti ? Si asa i-am dus jucaria de Mos Craciun inapoi la magazin pt. ca nu l-a interesat deloc si i-am luat un lego pt. 6 ani (cu care m-am jucat io, na !)

m_monique spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ramona7575
Sa mor io, de maine adun toate jucariile si aduc in casa pe rand : trusa de scule, bormasina, apart de sudura (asta e unul super fain, cu multe butoane), rotopercutanta, am niste placute de frana noi noutze etc... uite asa economisesc niste bani pe jucarii pana pe la 3 ani, nu credeti ? Si asa i-am dus jucaria de Mos Craciun inapoi la magazin pt. ca nu l-a interesat deloc si i-am luat un lego pt. 6 ani (cu care m-am jucat io, na !) |
uau ce de scule... il trimit si pe andrei la tine. va fi de-a dreptul fascinat.
economisteti bani pana la 4 ani chiar, pana descopera ben10 si bakugan.