Ghiocei de Martie-Aprilie***291***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Seara buna!

Multumesc inca o data pentru nominalizari. Sincer, eu ma vedeam doar in zona bautului de bere, dar nu prea se-nghesui lumea sa ma scoata la baut, in afara Biancai, dar va asigur ca stiu sa o fac intr-un mod constiincios si competent. Eu am pielon dublu (un "bonus" de uretere) si asta cere hidratare corespunzatoare!
Asta cu umorul, zau ca-mi da batai de cap. Pai pe langa Monnvas, Simplyana, Anaan, Ilinca, Pisigri, Floric, Denisamada, Inapreda, Kea, Chatonel, Anca, Gigelica, Bianca, Dyana, Andiaroro, Galushca (si mie mi-e dor de ea, si-or fi facut bibilicele treaba si-or fi scapat-o de capuse?? ) - ordinea e aleatorie!!! ( da' recunosc ca am o slabiciune pentru umorul "practicat" de Monnvas), eu-s copil de mingi! Si nu ma alint! Iaca de-asta nu vin eu la intalniri, de frica ca la anu' sa n-aveti dubii pe cine treceti la categoria: "cea mai diferita in realitate decat pe net", ci puneti direct poza mea acolo! Glumesc, da?? Nu de asta nu ajung eu la intalniri! Acu' ma roade falimentul, asa ca sezonul primavara-vara, cu siguranta nu-l prind nici anul asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

anca, io arunc palaria si ma plec in fata ta! Esti tare! Si pt ca pui aici, pe tava, viata ta, si, mai ales, pt ca esti asa cum esti

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Spune drept ca esti cam inciudata ca te-a luat la numar! Lasa, chato, ca tu ramai campioana noastra cu varsta!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

Ehe, stiti cu ce ii ocup timpul Duracelului meu??? O veioza sticata, cu intrerupator in 2 trepte, si un prelungitor... e fascinat, are o ora de cand nu zice nik, are o mecla de om ocupat, care transpira prin toti porii... se tot plimba pe la prize dar nu are 'succesuri" pt. ca am anti-bebe

imi suna foarte familiar. cand se plictiseste de astea, incearca cu un robinet si furtun.

Mergi la inceput

Anca, cata pretzizie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

anca, io arunc palaria si ma plec in fata ta! Esti tare! Si pt ca pui aici, pe tava, viata ta, si, mai ales, pt ca esti asa cum esti

Spune drept ca esti cam inciudata ca te-a luat la numar! Lasa, chato, ca tu ramai campioana noastra cu varsta!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

tot e bine ca nu-s campioana de virsta... a treia

Mergi la inceput

Io mai gasii un punct comun cu Andiaroro, si vreau sa vad dac-o "bat" la teposenie, parc-asa-i zisesi, ai? Sa vedem, ne batem in cifre?

Admirat frumoasa familie, globurile si aranjamentele manufacturate, delicatesurile preparate si botina fina a educatoarei "impielitate"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Dupa nominalizari urmeaza campionatele!!!

ILINCA, sa-ti fie rusine ca ai vazut doar partea trupeasca in fratele Olgai. Si mie, ca si eu ma uitam la cai verzi...

ADELAKE+SILVIA- alte secretoase

Cate lucruri in comun am eu cu ANCA. Poate peste 10 ani o sa am si eu 3 copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

Citat:

Ehe, stiti cu ce ii ocup timpul Duracelului meu??? O veioza sticata, cu intrerupator in 2 trepte, si un prelungitor... e fascinat, are o ora de cand nu zice nik, are o mecla de om ocupat, care transpira prin toti porii... se tot plimba pe la prize dar nu are 'succesuri" pt. ca am anti-bebe

imi suna foarte familiar. cand se plictiseste de astea, incearca cu un robinet si furtun.

-------------------------------------------------------------------------
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

Sa mor io, de maine adun toate jucariile si aduc in casa pe rand : trusa de scule, bormasina, apart de sudura (asta e unul super fain, cu multe butoane), rotopercutanta, am niste placute de frana noi noutze etc... uite asa economisesc niste bani pe jucarii pana pe la 3 ani, nu credeti ? Si asa i-am dus jucaria de Mos Craciun inapoi la magazin pt. ca nu l-a interesat deloc si i-am luat un lego pt. 6 ani (cu care m-am jucat io, na !)

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

Citat:

Sa mor io, de maine adun toate jucariile si aduc in casa pe rand : trusa de scule, bormasina, apart de sudura (asta e unul super fain, cu multe butoane), rotopercutanta, am niste placute de frana noi noutze etc... uite asa economisesc niste bani pe jucarii pana pe la 3 ani, nu credeti ? Si asa i-am dus jucaria de Mos Craciun inapoi la magazin pt. ca nu l-a interesat deloc si i-am luat un lego pt. 6 ani (cu care m-am jucat io, na !)

uau ce de scule... il trimit si pe andrei la tine. va fi de-a dreptul fascinat.
economisteti bani pana la 4 ani chiar, pana descopera ben10 si bakugan.

Mergi la inceput

pana nu trece ziua, sa spun si eu Inna30 .

Mergi la inceput