Ghiocei de Martie-Aprilie***291***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Neata,

La multi ani, Ioanelor!
DOp-modela sa traisca si sa se faca mare si frumoasa iar Pisikai sa-i infloreasca afacerea.

INA, incearca pe crf punct ro la mersul trenurilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

acum am savurat si pozele adelakelui - dulcica rau, ce mai
mamiiii, tati mai respira cu asa o fata?

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si opt luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

mababei - tinem pumnii si facem spirala, bine-nteles

bianca - la tine a fost de folos "spirala" noastra? ca parca spuneai ca rezultatele urmeaza in cateva zile...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

mababei - tinem pumnii si facem spirala, bine-nteles

bianca - la tine a fost de folos "spirala" noastra? ca parca spuneai ca rezultatele urmeaza in cateva zile...

Nu cunosc inca. Va anunt eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Inaaaa, si io abia astept!
Io verific pe cfr punct ro, cum a zis si Bianca si de-acolo intru pe sectiunea "mersul trenurilor calatori". Dar vezi ca n-ai absolut nicio legatura directa cu BM, tre sa schimbi ori la dej, ori la beclean...cea mai buna varianta e sa vii de la Cluj.
Mababei, go for it, trebuie sa castigi, sa stii ca sunt si judecatori mintoshi, trebuie sa ti se dea dreptate! Tu o sa creezi precedentul, uite-asa! (si io la viatza mea m-am enervat de 2 ori si-am contestat niste amenzi in instantza, castigand ambele procese, unul cu RATUC Cluj, din prima si unu' cu politzia rutiera- abia dupa recurs, ca intai li se dadusera dreptate, haha)

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Fetelor, am nevoie de o info.

Stiu ca mai demult zicea o tufata despre o crema/alifie magica.care se da pe pputza baietilor si cand tragi de ea se decaloteaza.

Ma puteti ajuta cu numele ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Buna dimineata!La multi ani fericiti tuturor Ioni, Ioane, Ionele, Ionici si ce-o mai fiEu va las un pahar de cola si o portie de crema de zahar ars in onoarea Ioanei mele pe care daca o intrebi cum o cheama iti raspunde senin "Oana", desi noi toti ii spunem Silvia, iar nepoata-mea "Ioana Silvia"...ca in telelnovele, ea e Maria Dolores sau cevaeu poze am pus pe picasa, caut linkul si il pun la raport.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Buna dimineata!

La multi ani fericiti tuturor Ioni, Ioane, Ionele, Ionici si ce-o mai fi

Eu va las un pahar de cola si o portie de crema de zahar ars in onoarea Ioanei mele pe care daca o intrebi cum o cheama iti raspunde senin "Oana", desi noi toti ii spunem Silvia, iar nepoata-mea "Ioana Silvia"...ca in telelnovele, ea e Maria Dolores sau ceva

eu poze am pus pe picasa, caut linkul si il pun la raport.

La multi ani, Oanei! Foarte frumos din partea ei ca stie cat de cat cum o cheama.

Vladimir mi-a zis ca il cheama DIV:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

http://picasaweb.google.com/catisilvia/Toamna2010#http://picasaweb.google.com/catisilvia/Iarna#http://picasaweb.google.com/catisilvia/Craciun2010#Eu, la nominalizari nu ma bag. imi sunteti tare dragi toate, aveti fiecare cate ceva special si va iubesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Neata! Buna cafeaua, multumim!La Multi Ani tuturor sarbatoritilor de astazi, si sotului meu, ii tot zic sa faca o cinste ceva, dar nu prea cred ca ma aleg cu nimic!Pe Eva daca o intrebi cum o cheama raspunde "Eva Amia Andei"Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput