Ghiocei de Martie-Aprilie***291***
Raspunsuri - Pagina 6
Bianca2503 spune:
Neata,
La multi ani, Ioanelor!
DOp-modela sa traisca si sa se faca mare si frumoasa iar Pisikai sa-i infloreasca afacerea.
INA, incearca pe crf punct ro la mersul trenurilor.
Gianina34 spune:
acum am savurat si pozele adelakelui - dulcica rau, ce mai
mamiiii, tati mai respira cu asa o fata?
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si opt luni
Gianina34 spune:
mababei - tinem pumnii si facem spirala, bine-nteles
bianca - la tine a fost de folos "spirala" noastra? ca parca spuneai ca rezultatele urmeaza in cateva zile...
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si opt luni
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 mababei - tinem pumnii si facem spirala, bine-nteles ![]() bianca - la tine a fost de folos "spirala" noastra? ca parca spuneai ca rezultatele urmeaza in cateva zile... Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si opt luni |
Nu cunosc inca. Va anunt eu...
Ilinca_M. spune:
Inaaaa, si io abia astept!
Io verific pe cfr punct ro, cum a zis si Bianca si de-acolo intru pe sectiunea "mersul trenurilor calatori". Dar vezi ca n-ai absolut nicio legatura directa cu BM, tre sa schimbi ori la dej, ori la beclean...cea mai buna varianta e sa vii de la Cluj.
Mababei, go for it, trebuie sa castigi, sa stii ca sunt si judecatori mintoshi, trebuie sa ti se dea dreptate! Tu o sa creezi precedentul, uite-asa! (si io la viatza mea m-am enervat de 2 ori si-am contestat niste amenzi in instantza, castigand ambele procese, unul cu RATUC Cluj, din prima
si unu' cu politzia rutiera- abia dupa recurs, ca intai li se dadusera dreptate, haha)
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
Bianca2503 spune:
Fetelor, am nevoie de o info.
Stiu ca mai demult zicea o tufata despre o crema/alifie magica.care se da pe pputza baietilor si cand tragi de ea se decaloteaza.
Ma puteti ajuta cu numele ei?
cativ13 spune:
Buna dimineata!La multi ani fericiti tuturor Ioni, Ioane, Ionele, Ionici si ce-o mai fi

Eu va las un pahar de cola si o portie de crema de zahar ars in onoarea Ioanei mele pe care daca o intrebi cum o cheama iti raspunde senin "Oana", desi noi toti ii spunem Silvia, iar nepoata-mea "Ioana Silvia"...ca in telelnovele, ea e Maria Dolores sau ceva![]()
eu poze am pus pe picasa, caut linkul si il pun la raport.
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cativ13 Buna dimineata! La multi ani fericiti tuturor Ioni, Ioane, Ionele, Ionici si ce-o mai fi ![]() ![]() ![]() Eu va las un pahar de cola si o portie de crema de zahar ars in onoarea Ioanei mele pe care daca o intrebi cum o cheama iti raspunde senin "Oana", desi noi toti ii spunem Silvia, iar nepoata-mea "Ioana Silvia"...ca in telelnovele, ea e Maria Dolores sau ceva eu poze am pus pe picasa, caut linkul si il pun la raport. |
La multi ani, Oanei! Foarte frumos din partea ei ca stie cat de cat cum o cheama.
Vladimir mi-a zis ca il cheama DIV:)))
cativ13 spune:
http://picasaweb.google.com/catisilvia/Toamna2010#http://picasaweb.google.com/catisilvia/Iarna#http://picasaweb.google.com/catisilvia/Craciun2010#Eu, la nominalizari nu ma bag. imi sunteti tare dragi toate, aveti fiecare cate ceva special si va iubesc
anamariame spune:
Neata! Buna cafeaua, multumim!La Multi Ani tuturor sarbatoritilor de astazi, si sotului meu, ii tot zic sa faca o cinste ceva, dar nu prea cred ca ma aleg cu nimic!Pe Eva daca o intrebi cum o cheama raspunde "Eva Amia Andei"Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)