Ghiocei de Martie-Aprilie***291***
Raspunsuri - Pagina 7
m_monique spune:
buna dimineata!
va invit la tort, cafea, sampanie, ca azi o sarbatorim pe sfanta.
la noi in casa azi se incheie sezonul sarbatorilor, care a inceput pe 27 nov.
Monnvas spune:
Neata si la multi ani Ionilor si Ioanelor: Dop-modeala, maimutica Silvia, englezoaica Sarah Ioana si gemenutele Delia Ioana si Bianca Ioana sa creasca sanatoase si vesele, iar Pisika muma sa fie din ce in ce mai relaxata si mai pisicoasa!
Nu cumva azi ar trebui pupacit si Ian??
Si mai is niste fratiori: Sebastian de Simonapro si Theodor Ioan de Shasa.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
m_monique spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bianca2503 Fetelor, am nevoie de o info. Stiu ca mai demult zicea o tufata despre o crema/alifie magica.care se da pe pputza baietilor si cand tragi de ea se decaloteaza. Ma puteti ajuta cu numele ei? |
despre o crema minune am citit pe la "parintii intreaba/parintii raspund" un subiect despre decalotare. am citi dupa operatia lui andrei, cand nu ma mai interesa subiectul.
Monnvas spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui m_monique
despre o crema minune am citit pe la "parintii intreaba/parintii raspund" un subiect despre decalotare. am citi dupa operatia lui andrei, cand nu ma mai interesa subiectul. ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |
FIMOSIN sau asa ceva...?
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
anamariame spune:
Ioana Silvia este o frumoasa, finuta si cu niste ochi migdalati care o sa fure inimi tare usor! Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
inapreda spune:
Pai dimineata vin cu maxi-taxi, la intoarcere e mai nashpa ca ultimul pleaca la 15.20 si seminarul se termina la 15 si nu as mai avea cind sa ma intilnesc cu tine ceea ce e exclus!
N-ar fi o problema sa am un tren pina la Dej si de acolo sa ma preia Jambo.
Varianta cu Clujul pica pt ca de la Bistrita la Cluj fac 2 ore si ar fo ocolul prea mare. O sa verific diseara varianta cu Dejul ca acum tre' sa plec undeva.
Kiss.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Inaaaa, si io abia astept! ![]() Io verific pe cfr punct ro, cum a zis si Bianca si de-acolo intru pe sectiunea "mersul trenurilor calatori". Dar vezi ca n-ai absolut nicio legatura directa cu BM, tre sa schimbi ori la dej, ori la beclean...cea mai buna varianta e sa vii de la Cluj. Mababei, go for it, trebuie sa castigi, sa stii ca sunt si judecatori mintoshi, trebuie sa ti se dea dreptate! Tu o sa creezi precedentul, uite-asa! (si io la viatza mea m-am enervat de 2 ori si-am contestat niste amenzi in instantza, castigand ambele procese, unul cu RATUC Cluj, din prima mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 18 luni 19 luni Manole forever |
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
Ilinca_M. spune:
Bai, da' tocmai io cu asa debit verbal sa amo fiica asa taciturna?! Adica ea vorbeste mult, dar pe pasareasca ei; chiar are momente cand proaspat trezita din somnul de pranz se da jos din pat si explica, si da-i, si lupta, si gesticuleaza si-i ies tot felul de combinatii de sunete din gura si are o mutra asa de preocupata ca am impresia ca ne povesteste ce-a visat:)))) Dar la cuvinte cat de cat explicite e tot la nivelul:"pa!"(asta e apa, e asa de comica zicand:pa! pa! cu "a" ca in "mar"); "coca"(kotzka); "koki"(ochelarii) si...tananana...acum ne zice si pe nume, adica eu sunt:"Auaua"(Laura) si huzband e "Dedei"
Ce interesant mi se pare sa aud copii de varsta ei care spun multe cuvinte, mi se par alta specie!:))) V-am zis ca avem unul in bloc care spune si "toyota" si multe altele:)))) Mai, dar io asa cioara sunt ca pot sa aud copilasi zicand orice, pe moment ma minunez cand vad cum raspund la intrebari si denumesc persoane (buni, Nico, Adi etc) si dupa aia ma uit la Sophiphi si ma gandesc:"mdeaaa...dar tot Phiphi pare mai desteapta si are mai mari sclipiri in ochi si e mai smechera si pare ca intelege mai multe"
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
inapreda spune:
Bianca, eu am citit de ceva timp la sectiunea "parintii intreaba, parintii raspund" de ceva crema minune adusa din Germania; stiu ca o prietena de a mea a comandat-o; am sunat-o acum dar nu-mi raspunde; poate te pot ajuta cu informatia mai pe seara; merci de info cu cfr-ul 
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
m_monique spune:
Ioanelor si Ionilor 
mamicilor Joanna si Pisik
ghioceilor: Delia Ioana, Silvia Ioana, Sarah Ioana, Bianca Ioana
inapreda spune:
La multi ani tuturor celor care-si serbeaza (si) azi ziua onomastica!
Ian ofera ghioceilor o tarta cu mere iar eu (Ionela) nu va dau decit o cafea si-o apa plata ca altceva nu am
ca uitai ce zi e azi.
Pupici.
PS. Am un Moet nedesfacut de la Revelion. Se baga cineva? ![]()
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010