Ghiocei de Martie-Aprilie***291***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

ilink, pune o muzica buna, de preferat metalica, rock, hard, ia o tigare si un pahar cu pepsi si ia sa vezi ce-ti trece starea de kk. Gindeste-te ce frumoasa e viata ta, acum, in momentul asta: ai un copil si un sot minunat, nu ai griji cu serviciul, nu aveti pb de sanatate, ai o gramada de prietene, ce viata de vis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Spune-ne si noua ce te-a necajit, poate punem umarul...

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Am o stare de kkt, de kkt...Am scris pe alt topic, dar nu va recomand sa cititi...si ce bine incepuse ziua, acum ma apasa asa o stare de tristetze, nu stiu cum sa ies din ea. Apropo de defecte, asta mi-as dori sa schimb la mine, sa nu mai fiu asa impresionabila

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Oare Novusica si Ada au ajuns acasa?

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

PUP FETELE
nu prea am apucat sa mai intru ca e balamuc la mine, a venit cumnatelul si cand sunt si ei acasa mutzu e bagat in priza complet; trebuie sa stam toti dupa el, ne aliniaza pe toti 4 si cere atentie completa; ne-a distrus nervos cat e de dragalas, cate ne povesteste, cate retine si imita dupa aia.... asa ca suntem 4 nebuni care stam la picioarele lui si-i facem toate poftele... dar si modul cum ne rasplateste... este inimaginabil; mai nou cand i se face dor de mine ma cauta si se lipeste complet de mine si zice: "uuuubiiiiiitu lu maaamiiiii"!!!; lesin si ma trezesc de 5 ori pe secunda cand il aud

eu sunt foarte fericita ca am avut incredere in instinctele mele pana acum cand a fost vorba de mutzu; ma bucur ca nu am cedat presiunilor din exterior si am facut lucrurile atunci cand am simtit ca e bine pentru el, dar si pentru mine; multumirea de acum este legata de intarcatul asta... complet neasteptat si neprogramat; daca ma intreba cineva saptamana trecuta faceam moarte de om numai la sugestia de intarcare; chiar si cu o zi inainte as fi taiat capul cui sugera asa ceva. de luni de zile auzeam ca nu doarme noaptea din cauza suptului, ca vrea titi si de aia se trezeste din ora-n ora... degeaba le explicam eu ca simt ca nu e asa, ca asta e somnul lui, asa face si punct; cand a inceput sa doarma brusc toata noaptea, sau cu maxim o trezire le-am solicitat 'cunoscatorilor" o parere.... evident au ramas muti... sper incantarea mea suprema; cand am refuzat sa-i dau prima data titi pentru ca stiam ca-i e foame dar se alinta si n-are chef s astea la masa am crezut ca o sa se sfarseasca lumea, ca o sa fie horror; ei uite ca nu a fost, chiar a mers foarte lejer, cu ceva proteste si 2-3 lacrimi de crocodilozaur (asa ... de impresie artistica); si surpriza maxima, urmatorul refuz a fost acceptat cu zambetul pe buze si mers la masa sa "papam-papam";
recunosc ca-mi e dor de el cuibarit la san, imi e dor sa-l gadil cand suge si el sa rada cu titi in gura atent sa nu-i dea cumva drumu'... dar am descoperit in acelasi timp ca tandretea nu dispare, alintul nu dispare, dragostea este aceeasi sau chiar mai mare vazand ce copil intelegator am; si toata panica legata de cum o sa-l adorm, ce fac cand se trezeste din somn.... a disparut; somnul este rezolvat in 5-10 minute in leagan (cand stia ca vine titi statea si o ora refuzand sa adoarma), trezirea din somn prea devreme s-a rezolvat in brate la mami si dormit cu caputul pe pieptul meu, mancarea este foarte ok, accepta mult mai bine, chiar are o noua porecla: "termita" (ca infuleca nonstop , ar vrea sa rontaie cate ceva mereu, fura mancarea din farfuriile noastre, si obligatoriu cand aude ca manaca cineva trebuie sa fie motz sa deguste); bine, felurile de mancare acceptatae sunt tot in numar mic, dar sper sa accepte din ce in ce mai multe.
deocamdata refuz sa accept ca este "ultimul alaptat", adica ii mai dau o data/ noapte (sau dimineatza, dupa caz); stiu ca mai e foarte putin laptic si ca o sa vina si decizia de "gata, la noapte nu mai primeste"......... dar peste cateva zile

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Pai, DYANA, bravo. Ce sa zic...Inseamna ca era momentul si de-o parte si de cealalta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Novus, ati ajuns acasa, sper?!

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Daaaaa suntem acasa !!!

Intru la povesti mai tarziu !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Novus, ati ajuns acasa, sper?!

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Daaaaa suntem acasa !!!

Intru la povesti mai tarziu !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Home sweet home, nu? Gata tabara!

18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Doamne, Chatonel, cred ca suntem telepatice, fara sa ma gandesc de ce i-am trimis un sms sotzului sa-mi aduca o sticla de pepsi exact dupa ce am postat aici, simteam o nevoie de numa, neaparat de pepsi...si v-am spus ca eu m-am lasat de "otravuri", beau suc din an in paste. Tigara n-am bagat de muuuulta vreme, huzband are numa de-alea "groase" (de care am bagat 11 ani dar acum mi se par de nefumat:)))) si nu-mi face pofta niciodata; doar cand vad cate un slim mi se mai aprind beculetzele, dar nu mereu...Ma pastrez pentru intalnirea cu inapreda. Dar nashpa legaturi mai ai, tufata...sigur nu e ceva microbus mai tarziu? Si daca tot m-ai intrebat, iaca: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=152468&REPLY_ID=6574653 sa vezi ce probleme existentiale am, stiu ca pentru multa lume pare absurd de-asta am postat pe topic "cu specific"...dar ce sa fac, daca asa sunt eu

18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Bravo, ilink, sigur sintem telepatice :))
trebuia sa ii spui si de un pachet de slime. Io fumez cam unu la saptamina, asa de tare imi place seara sa imi aprind o tigara la un pahar de vodka cu suc
linku de l-ai dat nu l-am citit decit pe la inceput, cind am intuit despre ce e vb si am iesit de-acolo. POate ca inca nu ti-ai terminat doliul pt Manole, ceea ce nu m-ar mira, al meu a durat doi ani.

Mergi la inceput

Sarbatoreste cineva Craciunul azi? Olishka? Ela?...
A venit week-end-ul, bate vantu' pe-aici...

18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput