Ghiocei de Martie-Aprilie***291***
Raspunsuri - Pagina 11
denisamada spune:
La multi ani, Ioane si Ioni (pozitivi si negativi)! 
pt mami de minune mica
"Oana" frumushik. Tare e zgarcita mami cu pozele, ca eu ma gandeam ca imi reintregesc colectia de poze de Craciun din contul vostru ![]()
Of, Ilinca... m-am "dus" si eu sa vad de ce esti suparata... 

Salutam revenirea Adei casa! 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Ela78 spune:
Ilinca, nu sarbatoresc, poate daca as fi in Poiana sau la Predeal cu ceilalti moldoveni
Mi-a ajuns atata carnarit de Craciun+Revelion, m-am balonat si ma durea stomacul de numa', nu puteam sa mananc nimic, am rezolvat problema cu Activia si o ciorba acra de varza
Maine dimi vine frate-miu de-acasa cu pachet: iar friptura, parjoale, sarmale, racitura, salata etc
L-am si anuntat pe Dan ca are tura III, eu raman la ciorba mea de varza![]()
LA MULTI ANI! tuturor Ionilor, Ioanelor, Ionelelor, Ionutilor si bineinteles
Dop-modelului de M_Monique
Silviei de Cativ
Pisik
si
Pisi tati de Ada
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
andiaroro spune:
Noi am sarbatorit putin in seara asta ca am trecut sa uram pe la colegul lui Alex, Kosta....Asa ca am gustat si eu sarmale ca noua nea- fost lene sa ne ducem sa cumparam varza (tot de la niste sarbi o luam si pe asta).
Va invit la groapa cu nisip....Cand i-am comandat Teletubbis-ul Anastasiei aveau aia niste ustensile de plaja reduse de la o firma ok (Smoby), asa ca m-am gansit ca n-ar strica sa refac stocul de lopatele ca tot le-au injumatatit vara trecuta. Nu stiu la ce om mai fi dat bani pe cadori de Craciun? Atata au chiuit cand le-au vazut si nu vor sa le mai lase. Alex zice ca vrea sa doarma cu galetusa cu Nemo![]()
Edit(l-am culcat pe Alex):
Chato-nasoale cosmaruri. Eu am numai din astea actuale.
Dyana

denisamada spune:
Tufete, unde sunteti? Sarbatoriti Sfintii si Sfintele? Motanu'meu e de (z)garda azi si aveam program de forumit... si cand intru... ce sa vaz...
Nimenea!
Ma duc sa "aleg" pozele de la Revelion! 
Denisa-Madalina
fericita de
andiaroro spune:
Cum Mada? Eu sunt nimenea? Sau si pentru tine sunt de nepatruns
?
La mine seara e un mom aiurea.Ca trebuie sa nu fac prea mult zgomot pana adoarme Alex si atunci imi gasesc de lucru
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andiaroro Cum Mada? Eu sunt nimenea? Sau si pentru tine sunt de nepatruns |
Mi s-a parut lumina stinsa... Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
Urcai cateva pozici de la Revelion, acum sunt "la zi". ![]()
http://picasaweb.google.com/adelamarisastroie/Revelion2011?authkey=Gv1sRgCOKx1L_w4qLPEQ#5559535499957664226
Denisa-Madalina
fericita de
cativ13 spune:
Si eu sunt pe-aici, ma bag la un filmulet ca m-a facut cineva curioasa in legatura cu Dinastia Tudorilor si incep in seara asta sa degust.Multumim pt urari, terminaram cu musafirii, le-a spus copilu` povestea cu baba si mosu, i-a terminat, au plecat pe la casele lor in extaz. noi doar am ras de ea
a, am terminat si tortul

mababei spune:
'na seara!
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan La multi ani, Pisikule! ![]() La multi ani, Ioana- dop-model haios! ![]() La multi ani, Ionela! ![]() La multi ani, Ian cel mic, sa cresti mare si ...tres chic! ![]() La multi ani, Oana! La multi ani, Neluuuu! Sa te faci bine ca eu cred ca apar fetele acasa si trebuie sa fii in forma! ![]() La multi ani tuturor aniversatilor de azi! ![]() |
La multi ani si de la noi

!