Ghiocei de Martie-Aprilie***291***
Raspunsuri - Pagina 12
chatonel spune:
hahaha, ce picime fericita, denisamada! mi-ar fi placut sa fie si broscuta mea cu copiii!
mababei spune:
Dragutelor frantuzoaice Chatonel si Andiaroro, sincere multumiri pentru promptitudine
! Ma gandeam azi ca mai revin eu intr-o luna cu intrebarea, si cand colo gasii si material didactic
! L-am salvat, il "savurez" maine!
Andiaroro, vaca mea nu fu nebuna
(doar comerciantul un bou psihopat
), ci "impanata" cu stafilococ auriu. De 23 de ori mai mult decat maximul admis, conform normelor europene.
Carnea ta cu larve suna bine
, numa' ca nu putui ajunge la subiect ca zice ca trebe' abonament pentru a vedea documentele
. Iar cu Carrefour-ul care-i treaba: fura implicati si ei intr-un scandal cu toxiinfectie?
Si-ti aruncai (nu foarte elegant
) manusa, da' vad ca nu raspunzi la provocari
!
Si noua ne plac jucariile de la Smoby si cele de la Gowi.
Adee spune:
La multi ani Ioanelor si Ionilor
ghioceilor: Delia Ioana, Silvia Ioana, Sarah Ioana, Bianca Ioana 
La multi ani, cuscra
Joanna
La multi ani
Pisik
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze
mababei spune:
Denisa, frumoase pozele
! De pustime ce sa mai zic: frumosi, eleganti, degajati, minunati
!
mababei spune:
Adee, frumoasa titulatura ti-ai ales
! Si eu ii mai spuneam puiului copil atomic sau atomix. Acum ii spun "dinam"
!
m_monique spune:
buna seara!
culcat copii si sot; asa ca, sa inceapa distractia. poftiti la tort si sampanie.
mababei spune:
Ilinca, sper ca ti-ai revenit
! Astazi m-am intalnit cu o vecina si ma uitam dupa insotitorul coditat. Mi-a zis ca s-a stins inainte de sarbatori
. Mi-a zis si varsta in ani, luni si zile! Mi-am dat seama cat l-a iubit si cat de fericita a facut-o in tot acest timp
!
Cat despre precedent: sper sa-i fiu eu muma
!
mababei spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui m_monique buna seara! culcat copii si sot; asa ca, sa inceapa distractia. poftiti la tort si sampanie. ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |
Poftesc ca... poftesc

mababei spune:
Monique, multam de tratatie
!
Acu' ca mi-am facut pofta, ma duc, nu ca mi-ar fi frica sa forumesc singurica
, dar mi-am adus aminte ca trebe' sa despoi bradul, caci i-am spus puiului ca vine mosu' sa ia globurile inapoi si ni le aduce la anu'
. Si are memorie buna si n-as vrea sa creada ca mosu' nu-i de cuvant
!
Noapte buna s-aveti
!