Ghiocei de Martie-Aprilie***291***
Raspunsuri - Pagina 13
Pisik06 spune:
Seara buna!
Va multumesc tuturor pentru urari si gandurile bune! Doresc si eu un LA MULTI ANI un pic intarziat tuturor sarbatoritilor!
Mami de minune mica
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mababei Acu' ca mi-am facut pofta, ma duc, nu ca mi-ar fi frica sa forumesc singurica |
Eu am zis ca-l mai las pana la sfarsitul saptamanii... Oricum, bradul nostru se stinge treptat, ca am renuntat sa mai agat ce download-eaza Adela, le strang si le pun in cutii... Duminik/luni seara mai adun ce ramane. Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
Buhuhu!
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
Buna dimineata! Las cafeaua... fara zahar si cu lapte! 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui denisamada Buna dimineata! Las cafeaua... fara zahar si cu lapte! ![]() Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Pe gustul meu (asa o beau eu).
Monnvas spune:
Buna ziua la pranz... ca la noi e pranzul, piticul s-a culcat deja 

De cateva zile iar se scoala la 6,30 (imi arata diverse ca aaauuuu!, ba burtica, ba in gura) si trage 2 somnuri pe zi. Nu-i prieste, e cam maraiala asa... da' sper s-o dregem noi cumva.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Monnvas spune:
Si bineinteles ca in lista de ieri am uitat un sarbatorit: pe propria-mi progenitura, care la insistentele lu' tat-sau a primit si un Ioan la botez. Deci, o galgaiala si de la noi 
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
dyana27 spune:
pup fetele

dau si eu ceva cafelute, adica ce am prin casa: cafe' lungo, espresso machiato si ceva cioco calda ![]()
![]()
.... servite la aparatul meu nou nout Dolce gustope care am uitat s ava zic ca mi l-a adus moshu'

.... ca de', avea si barbatul meu niste polite de platit si de indulcit "atmosferili'"; habar n-am avut ca mi-l ia, dar tare ma gudur cu el in casa![]()
; si sincer au un aspect bauturile alea.... de-ti vine sa bei in nestire![]()
![]()

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA
Anaan spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Si bineinteles ca in lista de ieri am uitat un sarbatorit: pe propria-mi progenitura, care la insistentele lu' tat-sau a primit si un Ioan la botez. Deci, o galgaiala si de la noi ![]() CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way cioburi de viata in 3 SILUAN are dreptul la viata! |
La multi ani, Chiscuta!!!! Servesc