Ghiocei de Martie-Aprilie***291***
Raspunsuri - Pagina 9
andiaroro spune:
La multi ani, tuturor I-urilor!
Noroc cu voi ca imi ramaneau neamurile neurate.
Scuze, pentru literele lipsa, virgulele si tot neamul, dar aseara scriam pe intuneric ca madmazeaua vroia sa doarma si totul a sfarsit intr-un mare fiasco, cand i-a venit taticul.
Mie mi se pare ca de la carne ti se trage, asa ca un document de la "vaca nebuna" cu o buna bibliografie, cred ca ti-ar fi de folos www.science-decision.net/www.science-decision.fr/data/ESB.pdf
www.conso.net/bases/5_vos.../1402-jurisp_produits_defectueux_320.pdf
aici la pagina 6 gasesti povestea unei decizii a unei curti de apel despre o carne contaminata cu larve.
sa cauti scandalurile in care au fost bagate marile lanturi (gen Carrefour) si cele privind securitatea alimentara.
mai vin....
Ela78 spune:
TUFATA TUFETELOR
- tufata cea mai "prietenoasa": Novus, Provista, Geanina
- tufata cea mai buna naratoare: Anca, Ilinca, Pisigri
- tufata cea mai plina de umor: Anaan, Ilinca
- tufata cea mai saritoare (in sensul mereu gata sa sara cu o informatie, cu un link, cu o experientza de viatza care te-ar putea ajuta, mereu atenta sa ajute la rezolvarea unei probleme): Aris, Adrisimo, Ayla
- tufata cea mai corecta (adica nepartinitoare, nu tine niciodata cont de simpatii sau antipatii, e "politically correct" ): Niko, eu?![]()
- tufata cea mai funny (ne amuza, destinde atmosfera, ne face "sa ne radem"-si nu pe picioare:))): Anaan, Ilinca
- tufata cea mai "iubibila" (te face s-o indragesti, e un fel de "the next door girl"): Olishka
- tufata cea mai pacifista (ii place linistea si armonia, incearca sa impace cand se aprind spiritele): Ilinca, Chatonel
- tufata cu care as bea oricand o bere: Gaza, Olishka, Novus, Anaan, Aris, Saby, Denisamada, Pisik, Anca, Kea, Pisigri, Mababei
- tufata cu care as merge la shopping: Olishka, Gaza
- tufata cu care as povesti cate-n luna si-n stele: gasca de la bere
- tufata careia i-as incredintza un secret etc.: Gaza
- tufata cu care mi-as lasa plodul in caz de nevoie: Gaza
- tufata cu care as deschide o afacere: Aris
- tufata cu care as face echipa la "activity": Olishka, Denisamada, Gaza, Monnvas
- tufata pe care as lasa-o sa ma tunda / sa-mi schimbe lookul: Olishka
- tufata pe care n-as ezita s-o sun noaptea in caz de nevoie: Novus
- tufata cea mai surprinzatoare: Chatonel, Bianca
- tufata cu care as merge in calatorie in jurul lumii: Olishka, Chatonel
- tufata care pune punctul pe "i": Bianca, eu
- tufata pe care mi-as dori-o de partea mea intr-o disputa: Novus, Aris
- cea mai conservatoare forumista: Dyana
- cea mai nonconformista: Bianca
- cea mai "greu de citit" (de nepatruns dincolo de cuvinte, adica): Ayla, Monnvas, Andiaroro, Curea
- tufata pe care am perceput-o ca "neinteresanta" la inceputurile odiseei si care ne-a schimbat parerea intre timp: Gigelica, Floric
- tufata cu postarile cele mai pline de talc: Simplyana
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
chatonel spune:
io m-am delectat/inviorat/ris de-a rasunat biroul cu bancurile comunismului, de la "discutii generale" ![]()
andiaroro spune:
Acum vreo 3 ani i-am facut o faza tare unei prietene, care a innoptat la noi dupa un chef.
Am trezit-o cu "Tricolorul".
In prima faza avea o fata asa ravasita si si-a revenit abia cand s-a prins ca-i doar o farsa
...credea ca-i radioul lui taica'su si ca trebuie sa se trezeasca si sa se duca la scoala, pe care cica o ura la vremea respectiva.![]()
chatonel spune:
valeu, ana, sa nu incerci sa imi faci asa ceva, ca creca te bat fara voe, subconstientul meu o sa fie speriat si se va apara ![]()
nu stiti voi, da io inca fac cosmare cum ca s-au inchis frontierele in ro, cu mine inauntru, si tre sa imi gasesc o cale de scapare 
Ilinca_M. spune:
Am o stare de kkt, de kkt...Am scris pe alt topic, dar nu va recomand sa cititi...si ce bine incepuse ziua, acum ma apasa asa o stare de tristetze, nu stiu cum sa ies din ea
. Apropo de defecte, asta mi-as dori sa schimb la mine, sa nu mai fiu asa impresionabila
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
simonapro spune:
Multumim tare mult pentru urari 
La multi ani tuturor sarbatoritilor, multe impliniri si bucurii!
Va servim cu o felie de tort si ceva bun de baut 
Eu ma simt un pic mai bine azi, dupa o noapte de cosmar, cu febra, sper sa-mi revin pana la urma de tot.
iuca: adaptare usoara la servici, ma bucur ca sunt bine gemenutii, sa mai treci sa ne lasi cateva poze, ca tare dragi imi sunt 
Am vazut si poze cu fete dragute: Silvia si Adela 
Fug sa bag o fripturica la cuptor,ca la altceva nu ma incumet in starea mea, ca l-am invitat pe cel mai bun coleg a lui Sebi,ii fac o surpriza, sa simta si el putin ca e ziua lui, ca mi-a zis aseara, ca o sa fie trista ziua de azi, ca nu o sa ma bucur de ziua lui ca sunt bolnava. Tort am reusit sa-i fac de dimineata cu ajutorul cumnatei mele care mi-a facut blatul.
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)

de pranz, sa mai invioram lumea