Strumfi de iul-aug 2007 (207)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna fetele,

La multi ani sarbatoritilor de azi, multi ani fericiti

Xerxe felicitari!!! Multa sanatate

Vivela cam cat a durat pana a prins Damian gustul mancarii? Andre dupa o saptamana nu mananca mai mult de o lingurita. Catarina a fost mai rapida. I-am facut si cu blenderul. Degeaba se ineaca

Ma gandesc sa aman diversificarea vreo 2 saptamani. Nu stiu, ma simt neputincioasa. Dupa prima lingurita se stramba si intoarce capul. Nu mai deschide gura neam si nu as vrea sa il pacalesc ca degeaba

Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

daria nu a adormit nici acum zici ca bea red bull, nu stiu cum rezista.

Acum taraie un scaun de-ala mare prin toata casa si mi-a aprins toate, toate becurile, inclusiv la bebe. Face o galagie de zici ca vin turcii insa Eric doarme, nu are nicio treaba, doar ca eu ma descarc aci la voi, pe post de numarat pana la 10. inspira, expira, inspira, expira.

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Stefania, eu pe la 5 luni jumate am inceput sa ma joc cu mancarea, daca mancam eu un mar, il lasam si pe damian sa linga unul curatat, daca fierbeam legume, se juca si el cu cate un morcov...
dar diversificarea propriu zisa am inceput-o pe la 6 luni, cu piureurui date cu lingurita. initial nu a fost prea incantat, prima lingurita a aterizat pe jos, dupa ce si-a facut-o catapulta. a doua a mozolit-o bine cu mana, in gura n-a prea ajuns mare lucru. eu am fost cam dezamagita, ca la cum se repezea inainte la mancare ma gandeam ca o sa rupa masa in doua. l-am lasat in ale lui, i-am dat si lui o lingurita, l-am lasat sa bage mana in castron, ce a iesit, dezastru.
abia acum, dupa o luna pot sa zic ca e foarte interesat de mancare (dar asa interesat ca nu pot sa mananc o stafida fara sa se tanguiasca si el sa-i dau, e destul de aiurea pana la urma sa se uite mereu in gura mea).
partea "rea" e ca de vreo 2-3 zile i-am dat sa manance singur, i-am pus langa el castronul cu mancare si se serveste singur. nu prea mai agreeaza lingurita (si se frustreaza ca nu poate apuca iaurtul intre degete ) si mi-e greu sa-i dau supa sau iaurt sau ce e mai moale.
oricum, acum am fost mult mai relaxata, mai incalc unele reguli, nu ma mai crizez asa rau. adica a mai prins si cate un coltuc de paine, cu toate belelele ei - sare, gluten, aditivi...(Vio, ai grija ce bagati in paine, ca mai sunt si inconstiente ca mine _

ce ma doare pe mine e ca mi se pare ca din ce in ce vrea sa suga mai putin, ceea ce nu-mi convine deloc, iarna-i lunga, virozele si celelalte bantuie, david vine de la gradinita cu de toate pentru toti. sper totusi sa nu renunte, prefer sa fac nopti albe cu el lipit de sani decat prin spitale cu biberoane cu lapte praf.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Buna ziua si La Multi Ani pe anul 2011.
La Multi Ani si sarbatoritilor de astazi.

Am si eu o rugaminte la voi,recomandati-mi si mie va rog un ecografist bun si la care sa gasesc si loc liber urgent.Sint insarcinata in 6 sapt,aseara am fost la eco,am avut niste singerari si acolo mi-au zis ca nu exista embrion,sacul gestational este dar embrion nu ,azi am fost la alt dr si mi-a zis ca e totul ok,embrionul exista ,l-am si vazut.
Eu am fost la Iosup cand am fost insarcinata cu david,dar stiu ca e f aglomerat si n-am sanse sa gasesc un loc prea curand. Si sint in ceata rau,vreau o a-3-a parere si sa am incredere in ce-mi spune.

Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Lore, felicitari pt sarcina , sper sa fie totul in regula cu bb mic!
nu stiu medic ecografist si bun si liber...insa ai intrebat la fetele de la odisee? poate sunt mai in tema cu medicii, poate e careva dispusa sa renunte la programare (stiu ca mai vedeam anunturi).

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Sunflower, va imbratisez si eu!
Ma buvur ca v-ati simtit bine de sarbatori, ca Denis e bine, ca i-a placut de Mosu' Sup[er atmosfera

Loredana, iti doresc sa fie bine cu sarcina! Ai incercat totusi sa suni la Iosup? POate totusi prinzi vreun loc... Altundeva... doar pe Tutunaru il stiu ca medic ginecolog, cu el am nascut de 2 ori si mi-a urmarit ambele sarcini. Incearca sa suni si acolo pentru o programare, nu stiu cat de aglomerat mai e la el, nu stiu cat iti este de comod sa astepti, avand in vedere ca ai un copil acasa, dar poate nu strica sa incerci.
Daca vrei, numerele, al lui unde raspunde aproape mereu si nr de progrmari de la cabinet, le gasesti pe www. infertilitate. ro (fara sparii intre cuvinte), la "contact". Daca vrei sa-l suni pe dr. (primul nr din lista aia), poti sa-i zici ca il suni din partea mea (Monica Bostaca, cu 2 fete, la prima sarcina facut amniocenteza din cauza CMV - sper ca ma mai tine minte, eu cred ca da). Nr de programari de la Iosup, il gasesti tot pe siteul lui Tutunari, la "contact", ei lucreaza impreuna. unul din cabinetele unde lucreaza Iosup este vis a vis de cabinetul lui Tutu. Cu atat te pot ajuta eu din pacate...
Mai poti incerca la Adrian Pop (si asta e destul de aglomerat, ai auzit de el probabil) sau pe la medlife, insa nu stiu sa-ti recomand pe cineva anume.
Bafta multa!

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Lore felicitari. Dr buni sin liberi asa in scurt nu prea gasesti. Pana la o programare la cineva dorit eu m-as duce maine la Filantropia sau alta maternitate, la camera de garda si as ruga sa-mi faca o ecografie. sau, si mai bine, cauta nr de la filantropia si cere la ecografie cu Alina Veduta, e f buna. Spunei problema si poate te cheama.
Hai ca va fi bine.

Am reusit si am strans tot cu ajutor considerabil din partea Dariei. I-am zis ca vine tati si plec cu el la magazin iar pe ea nu o iau dc nu strange, sa vedeti chef si viteza pe ea.

Voi aveti problema asta cu somnul? dc doarme la pranz (asta insemnand dupa ora 16, dupa mari rugaminti si tantamuri) se culca la 12 noaptea cu chiu cu vai. Dc nu doarme ziua se culca noaptea la 11, deci nu mare diferenta. Nu stiu cum rezista. Dimineata nu am nicio problema cu ea cu sculatul, sare repede din pat. Ati spune sa o las in pace, dar sincer mai simt si eu nevoia ca seara sa stau mai libera, sa fac una alta stiind ca doarme. Ziua, de multe ori, as dormi si eu la pranz. Off, si nu era asa inainte, se culca singura, era un exemplu de copil in privinta somnului. Acum, de vreo 3-4 luni, a devenit un chin.

Mergi la inceput

"Mami, sti ceva? dc nu ai ochi, nu vezi,
Da mami, Doamne fereste
Daaa, si daca n-ai nas, nu ai muci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

mychy bafta cu varicela...ti-au spus fetele de toate pana acum, sa ma mai bag si eu in seama? se spune ca varicela e atat de contagioasa incat daca un bolnav este intr-un supermarket si stranuta, iar tu te afli in cealalta parte a magazinului, ai toate sansele sa o contactezi DAR noi am avut un caz in familie in care un adult cu virusul in incubatie a fost la o petrecere unde erau copii mici mici, el a facut a doua zi boala (si chiar urat), dar copiii de la petrecere nu au patit nimic.
Oricum, daca face, poti sa incerci cu pasta cu apa, daca suporta (Matei urla f tare daca il dadeam, se speria...bine, avea 6 luni), dusuri cat mai dese (zice sotul meu ca ii calma mancarimea) si dupa dus nu sters cu prosopul, ci tamponat, sa nu rupi veziculele, sa nu ramana semne, poti sa-i dai un antitermic si un aerius. Aciclovir la varsta asta nu recomand. Nu ca ar ascunde, doar amelioreaza din simptome, insa e hepatotoxic. Hai ti pup si capul sus!

mami de Matei 28 iulie 2007 si (DPN 26 august 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

'Mneata!
La multi sni, david al vivelei, sa fii sanatos, fericit si intelept!
La multi ani tuturor ionilor si ioanelor, deci ioanaiub, caci alta ioana nu-mi vine in minte. Scuzeeee
Vivela, noi nu punem aditivi in paine, iar cea mai naturala la noi e pave, taraneasca si p0ita de casa, v-am mai zis io.

Loredbna, iti tin pumnii sa fie bine. Daca vrei unul super si foarte available pascal basile la romar polizu/cfr2. E grozav! Si e extrem de bun ecografist.Il gasesti si maine precis. A lucrat multi ani in germania/.austria. Succes mult!

Carla, cuk mai sunteti?
Kariris?????
Xerxe, pup pup back

Ma doare maseaua cu tot cu cap si ureche de nu pot sa va explic. Imi vine sa p[lang, urlu, dau cu capu' de pereti, efectiv nu stiu ce sa fac. De fapt, a inceput inainte de sarbatori. Am fost la dentistul meu pe care il ador, e grozav, e doctor in medicina (paradontoza si nu mai stiu ce) deci ffff bun, ma controleaza si decreteaza ca nu se vede nicio carie, nimic si ca crede ca e de la inceputul meu de paradontoza. Imi da antibiotice (tetraciclina plus metronidazol- clasic, na!) si de durere. Iau constiincios pana la sarbatori si ma simt relativ ok, dupa care imi trece vreo saptamana, apucandu-ma din nou cand credeti? Pe 30, logic, ca io asa le comit. (cand eram gravida in vreo 5 saptamani, adica de revelion ma durea crunt urechea). In fine, incepe sa creasca durerea in intensitate deci il sun. Imi zice sa fac totusi radiografie ca cine stie ce o fi pe acolo,. ma execut, dar ma poate primi abia luni. Pe radiografie s-au uitat multi, inclusiv eu (niciun dentist, logic ) dar nu se vede niciun semn ca ar fi vreo carie sau puroi sau mai stiu io ce.
Any clue pe careva din voi?? Ca ma lasa nervii precis pana luni si-n plus dentistul mi-a zis sa iau o alta tura de antibiotice, de data asta amoxicilina cu metronidazol. Am luat ketonal, tylenol, ketorol, nurofen. Azi. Ce naiba fac? Imi vine sa-mi infund capul in zapada sau sa mi-l tai sa nu mai simt. Nici nu pot sa plang ca ma vede laur. Vreo idee, ceva? Da' fara deplasari ca pe frigu' asta nu mai urnesc.

Pup toate fetele si multa sanatate!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput