Strumfi de iul-aug 2007 (207)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

vio, poate n-o fi de la masea, o fi vreo durere de ureche? zic si io...

cred ca te doare rau, ca vaz ca il confundasi pe david al meu (strumf sadea, desi nascut in sept.) cu cel al lui ioanaiub. da' noi primim urari de multi ani oricand, deci chiar nu-i cazul sa te simti intr-un fel.

sa treaca durerea, cred ca e nasol. (in 1996 mi-a aparut si mie o masea de minte. m-a durut infernal de rau, tot asa, imi venea sa-mi tai capul. durerea m-a luat pe 24 decembrie si a incetat pe 2 ianuarie ).

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

vio,o perna electrica ai?sau niste sare incalzita in tigaie si apoi bagata intr-o soseta si pusa pe locul ala..sa fie o sursa de caldura..asa-mi facea mama cand eram mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Haha, vivela, m-a tampit durerea, pe bune! Am citit pe pagina 1, ce a scris ioana, am inteles, dar pana la pagina 4 e mult. Acu' vad si in ce hal am scris. Chiar ma intrebam de ce ar fi ziua lui david al tau, mai ales ca nu imi aminteam sa fi zis vreodata ca-l cheama si ion, da' am zis sa zic, sa nu fiu io mai prejos.
Nu mai stiu de capu' meu, am atipit la tv si am avut palpitatii de-alea neurovegetative. Poate e de la atatea medicamente, chiar nush ce dreq sa mai fac.
Sunflower,
Mychy, haha, stiam bancu'; mistok!
Hai ca ies ca cine stie ce tampenii mai fac/spun!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Fetelor multumesc mult pentru raspunsuri.
Am incercat sa ma programez la iosup dar nu face eco transvaginala.
O sa incerc maine dimineata sa sun la Romar poate am noroc sa dau de dr recomandat de Vio.Pt durere nu stiu ce sfat sa-ti dau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Vivela cred ca voi face o pauza vreo 2 saptamani dupa care voi incerca din nou

Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Stefania ma tot tin sa- ti zic sa rectifici data nasterii Catarinei de la semnatura.

Vio of rau trebuie sa fie. Nu- ti mai arde de nimic. Tot cu caldurica zic si eu ca mai trece. Se gasesc acum niste ursuleti umpluti cu nu stiu ce exact, ii incalzesti la microunde 2 minute si stau calzi 2 ore. Sunt in pp pt colici la bebei dar inlocuiesc cu succes saculetul cu sare. E bun la casa omului.

Daria aseara mi- a adormit la 23.30, asta dupa ce nu a dormit deloc la pranz. Dimineata s- a alergat cu M, a daramat casa si tot degeaba. of, of, mai, mai
De- ar veni vara odata sa stea la aer mai mult, sa alerge.

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna fetelor si La multi ani!

Noi suntem de aproape 3 saptamani la Ghermanesti si acolo nu am net inca. Azi am venit in Bucuresti si am senzatia ca am avut o zi bilet de voie din detentzie. Ma simt groaznic, nu ma pot acomoda. Sunt in pragul unei depresii urate. Ne-a dus sotul inainte de Craciun pentru "cateva zile" dupa care incepand de a doua zi a inceput sa care tot la Ghermanesti. Saci de detergent, tone de mancare, cratite, masina de paine, aparatura etc. cu alte cuvinte m-a cam mutat cu forta. Eu nu am stat in viata mea la tara, nu am avut niciodata rude la tara si mi se pare groaznic sa stai izolat intr-o curte imensa, care mai e si ticsita de brazi si molizi adica nici nu vezi prea bine daca s-a furisat cineva. O sa radeti dar chiar mi-e frica acolo seara. Pentru fete e extraordinar de bine, ca pot iesi zilnic la zapada si se joaca pe toboga bla, bla. Io o iau razna.
Am 2 papagali pe care ii iubesc si 2 hamsteri pe care nu pot sa-i sufar.
Cam asta e viata noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna seara
am si eu o rugaminte,in caz ca v-ati confruntati..mihnea tuseste sec de cateva zile,iar de doua incearca sa rupa dupa mult efort,adica tuseste pana rupe,nu stiu cum sa explic,insa in mare este tuse seaca,ce substante sa folosesc in aparatul de aerosloli??i-am facut cu flixo,ventolin si de aseara cu prospan insa nu vad ameliorare...dr ne-a pus diagnosticul de angina eritematoasa virala si cica de aici si tusea,luni ma duc cu el la alt doctor si sper sa gasesc un raspuns plauzibil...nu are alte simptome,doar tuse.

kariris,imi pare bine sa te citesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Hei, fetele!

Loredana, ce-ai facut?
Georgi, imi pare rau ca nu iti pot raspunde, dar chiar nu stiu. Multa sanatate!
Danuta, mersi de ideea cu ursuletul. Am sa iau unul.
Imi iau antibioticele, am luat doar un ketonal de dimineata si vad ca- slava Domnului- ma simt bine. Sper sa o tin asa si maine, macar pana luni cand ajung la dr. Dar capul tot ma doare...
Kariris, sunt sigura ca ai sa te obisnuiesti curand. Si mi8e mi-a fost greu la inceput, mai ales ca nu tineam mortis sa ma mut la casa, dar e ok. Ce inseamna casa izolata? Nu aveti nici un vecin, deloc?
Mychy, , nush da' vaz ca sunt multi care au facut varicela, inclusiv fetitza dentistului meu, a luat-o de la un adult. Iti tin pumnii, poate nu ia, in definitiv, nu e obligatoriu.

Pup strumfaria!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

La multi ani celor cu numele Ioan/Ioana!

Loedana, felicitari si bafta!!! Stiu ca dr. Niculescu este cateva zile acum la Regina Maria, am incredere totala in el, dar este foarte aglomerat. Mai primeste urgente printre programari.

Vio, imi pare rau, eu vreo 5-6 ani eram cu falca umflata doar din an in Pasti, adica de Craciun si de Pasti... Solutii nu mai stiu, poate antinevralgic, poate saramura sau palinca
Noi suntem tot pe regim cu Saby, a 2-a diversificare merge lent, iar Larisa ma chinuie in fiecare noapte, n-am mai prins 4 ore de somn de vreo 2 luni.

Dana, Sabina nu doarme la pranz de pe la 1 an si 8-9 luni, rar se mai intampla cand mergem mult cu masina sau cand e bolnava. Noaptea doarme 11-12 ore.

Stefania, si eu as mai amana diversificarea, eu am inceput de fiecare data la 6 luni fix, dar in prima luna n-au mancat mai nimic, doar au testat gusturi si texturi.

Vivela, poti sa-l alaptezi pe Damian cat vrei tu, daca ii oferi in momentele potrivite, sigur nu va refuza. Poate e numai o perioada de lipsa de interes sau i s-a facut mila de tine

Mergi la inceput