Strumfi de iul-aug 2007 (207)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Kariris, te inteleg, nici eu nu m-as adapta usor. Ce fac fetele, incepeti iar gradinita?

Georgi, aerosolii nu merg pe orice fel de tuse. As incerca ipeca si natrium sulfuricum. Pupici si sanatate, sa fie bine repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
anca,saru'mana,i-am facut cu prospan pana la urma,vad ca incepe sa rupa,dar are si un nas infundat..simt ca-mi pierd firea in curand...se pare ca pneumonia l-a zguduit cam rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata,

trezirea, doamnelor! se raceste cafeaua , se usuca croasantele...

sper ca ati avut o noapte linistita .

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Neata!
La multi ani pentru 2011! sa fie mai bun....

La multi ani de Sf Ion , de Sf Vasile, de zile de nastere, etc...

Eu intru mai rar, dar sa stiti ca va citesc zilnic. Am asa niste stari...confuze...nu as putea sa le descriu exact, ba sunt bine dispusa, ba mi se ineaca toate corabiile...si tot asa. Probabil de la sarcina, de la servici, de la ..., de la,...

Xerxe, felicitari pentru fetita! cand ma gandeam sa mai fac un copil parca mi-as fi dorit sa fie fata...acum cand ma gandesc ca voi avea doi baieti sunt tare fericita.

Loredana, sper sa fie bine!

Simo, felicitari pentru sarcina!

Violeta, eu merg pe mana ta! Oricum eram fan al produselor voastre. Dar de cand ai zis tu ca ori nu puneti aditivi ori puneti cel mai putin, gata, m-ai cucerit definitiv. Si sper ca pana la ora asta ai scapat de durerea de masea…..

Vivela, esti tare simpatica! Iti doresc sa ii rezisti in continuare lui David, eu ma gandesc ca te pune la incercare.... Multam de cafele, de croasanti..bune toate!

Mychy, din ce au scris fetele pare destul de usoara faza asta de varicela atunci cand sunt mici. eu am facut pe la 14-15 ani si a fost cam neplacut(ca sa rezum intr-un singur cuvant). deci...sanatate multa!

Hai ca va pup deocamdata si mai vorbim.

greierash mamica de Andrei si 23+

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

neatza si multumim de cafea, Vivela!
eu vineri, dupa ce am scris mesajul, am incercat sa pun si niste poze, dar n-am mai apucat, asa ca pun acum. deci poze.

Georgiana, cum mai e Mihnea cu tusea? sper ca s-a ameliorat.
vio, cum mai esti cu maseaua, cu durerea de cap?
kariris, cred ca va dura ceva timp pana ai sa te obisnuiesti la Germanesti, dar eu cred ca o vei face... da si tu mai multa importanta doar avantajelor.
loredana succes cu programarea la eco si cu sarcina. de data asta o sa fie bine.

azi l-am dus si eu pe denis la gradinita, perfect sanatos, nici un muc, nimic. sa vedem cat il tine. eu preconizez ca-n 3 zile face muci. maine avem sedinta cu parintii, oare ce vor sa ne spuna?

va las ca am trebusoara, dar incerc sa mai intru. zi buna!

Cristina, cea mai mandra mama de Denisuc (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Buna dimineata.
Vio,sanatate multa
Georgi,sunt alaturi de tine.Ai mei iar au inceput sa tuseasca sec.Io ma dau batuta,le iau ca atare,o sa incep iar diseara cu aerosol,cu bomboane Dr.Mum,aspirat,ca de dimineata cand sa-i trimit la gradi iar aveau secretii urate."Consider" ca e normal sa se imbolnaveasca,etc...Ce nu inteleg eu e ca pana i-am dat la gradi nu s-au imbolnavit deloc,de atunci iernile tot asa le petrecem.

Vineri am implinit 32 de ani,ma simt ca la 60,dar am speranta ca la 60 de ani o sa ma simt ca la 30.
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

neatza
ptiuuu cristina ce poze frumoase!!!denis e un ghidus,poznas...are si mihnea papuci de casa ca ai lui denis...iar tu stii..esti frumoasa tare,in special cand zambesti....aaa si mi-a placut pomul,tare elegant...
mihnea e bine,cu o tuse productiva,de data asta,imi pare ca si-a facut efectul prospanul picaturi pus in aparatul de aerosoli....nu vreau sa ma precipit dar imi pare mult mai bine.

Mergi la inceput

oaana,te pup,stiu senzatia,imi imaginez ca la tine e si mai greu,finnd la dublu..tot aud ca va creste ca se va intrema,pe la 6,7 ani dar pana atunci imi ies fire albe...cica pentru tuse seaca merge aerosol cu acc,nu vad logica dar eu stiu..poate intra fetele si-mi spun daca gresesc ori ba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui greierash

Xerxe, felicitari pentru fetita! cand ma gandeam sa mai fac un copil parca mi-as fi dorit sa fie fata...acum cand ma gandesc ca voi avea doi baieti sunt tare fericita.

greierash mamica de Andrei si 23+

- "Traieste clipa" -

Multumesc.

Cand ai DPN-ul?
Eu am pe 8.05.2011.

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata

sunt si eu in campul muncii, dupa o saptamana de concediu in care trebuia, teoretic, sa ma odihnesc ... in realitate am bolit , am racit stand in casa

de dimineata am dus copiii la gradinita, vineri a fost ziua lui David, i-am facut party la Victoria, a fost foarte incantat

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput