Strumfi de iul-aug 2007 (207)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

ioana,la multi ani pentru david,sa fie sanatos si voios!!!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Musso, cum ai e Mihnea?
E bine, l-ai dus la gradi, sau mai lungiti pauza?
Poate ai mai scris, dar eu nu am apucat sa citesc decat pe fuga, si sigur mi-a scapat daca ai mai scris ceva...

Oricum, sanatate multa!

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii


si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

monica,mihnea ,in mare, e bine,o tuse care nu-i da pace insa sper sa fim pe drumul cel bun.nu-l duc la gradi pana in februarie caci vreau sa-i fac niste analize si apoi functie de ele o sa decidem ce si cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Eu am racit, ma doare gatul ingrozitor, de 3 zile deja, de azi vad ca ma doar si mai jos in piept si cand tusesc imi zdruncin toti plamanii si simt o fierbinteala in piept...Parca am si o stare de slabiciune.
Aveti idee ce pot sa iau, in afara de paracetamol?
La ce doctor sa ma duc eu in weekend? Medicul meu de familie la ora asta e deja acasa...

Am fost ieri la morfologia fetala, am stat o ora pe patul ala ca nu statea bebe la masuratoare, misca intruna. A confirmat dr ca e fetita...ceea ce taica-sau stia sigur.

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Elena, felicitati pentru fetita . sa fie sanatoasa! Razvan ce zice ca va avea o surioara?

sanatate multa si tie, nu stiu ce sa-ti zic sa iei, in afara de ceaiuri multe si mai fierbinti cu lamaie, eventual oscillococcinum mai des. pt gat - pastilute de homeogene 9 , luate din ora in ora, cam o zi, dupa 7-8 pastilute ar trebui sa vezi efecte. daca iti curge si nasul, ai putea sa iei coryzalia, la david a mers bine.

(bine, nu le amesteca si tu, vezi ce e mai nasol, durerea de gat sau nasul curgator).

eu in sarcina am luat si strepsils intensiv, vreo 2 pastile, e singurul care isi face efectul la mine imediat. n-am avut de suferit cu sarcina din cauza lor, probabil si din cauza ca au fost doar 2 pastile.

georgi, ma bucur ca Mihnea e mai bine, sper sa scapati si de tuse cat mai repede.

gata, am luat si avizul pt luni, n-a comentat nimeni nimic. era cam aglomeratie, asistenta era singura si trebuia sa faca o gramada de lucruri, mai stateau si mosii si babele cu gura pe ea (of, e lumea suparata pe viata in general...). sper sa nu fi luat damian ceva de acolo, ca toti stateau cu gura pe el, se plictiseau si li se parea normal sa-mi distreze copilul. si nu pareau acolo veniti de sanatosi ce erau .




Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Stau la bar in localul meu preferat…
Deodata intra pe usa cea mai frumoasa femeie pe care am vazut-o vreodata…. Ma gandesc cum sa intru cu ea in vorba si comand o sticla de sampanie.
Trimit chelnerul la masa ei, cu sticla si un biletel daca doreste sa bem impreuna. Ea citeste biletelul si imi zambeste (ce frumoasa e !) scrie ceva si imi trimite mesajul ei prin chelner.
Pe bilet sta scris:
“Onorate Domn, daca as bea cu dvs. din aceasta sticla, ar trebui ca in garajul dvs. sa existe cel putin un Mercedes, pe contul dvs. cel putin un milion, in pantalonii dvs. ar trebui sa fie 17 cm, iar o vila in Insulele Canare ar fi deasemenea de dorit.”
Citesc…hmm !
OK, si, ca un om educat si de caracter, ii scriu inapoi putin suparat:
“Stimata Doamna, in garajul meu se afla un Ferrari, un Porsche si un Mercedes, pe fiecare din cele 8 conturi ale mele se gasesc cate doua milioane de dolari,
am case de vacanta in Bali, Florida si Elvetia…
insa niciodata, nici pentru cea mai frumoasa femeie din lume nu mi-as taia 4 cm !!!
Va rog, deci, sa-mi returnati sticla !“

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

xerxe, felicitari pt fetitza!
si multumesc pt sfaturi. nu ma grabesc sa plec la dorna, oricum e si mare agitatie la scarbici. acu stam si asteptam.....daca face trebuie sa chem dr? sau am grija sa nu-i creasca exagerat febra si il tin in casa?

si mai am o intrebare: pt copilul bolnav poti lua, ca parinte, concediu medical? daca da, cine-l da?

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

La multi ani David!
Elena felicitari pentru fetita .

Miky eu sincer sper sa nu faci tu varicela. Copiii fac o forma usoara. Concediul medical ar trebui sa il primesti de la medicul de familie dupa ce ai scrisoarea de la pediatru.
Vivela au am luat adeverinta tot pe nv. Ma cunoaste medicul de familie bine, stie ca nu imi duc copilul bolnav la gradi. Sincer imi e groaza sa imi duc copilul sanatos la usa medicului. La noi prezenta slaba la gradinita. max 5 copii.

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

hello!
nu stiu daca v-am mai scris anul asta; parca nu, asa ca va urez La multi ani pe 2011 si multumesc mult pentru urarile de Sf. Stefan pentru Denis.

noi de sarbatori am petrecut pasnic, ca "mosnegii" asa, adica pe la parinti, nasi, cu vizite si la noi de sf. Stefan. a venit mosul (taica-meu) in persoana si a fost foarte frumos, denis i-a cantat colinde. am pregatit tot felul de mancaruri traditionale, numai eu stiu cand ca am lucrat si pe 23 pana la 5. de Revelion am fost la verisori in vizita si apoi ne-am retras la ai mei. mie imi era un somn de-mi venea sa ma culc la 10 seara, dar am rezistat eroic pana la 2 si Denis pana la 1.15, "fiinca deoarece" i-a trecut ora de somn.

a primit o multime de jucarii si masinute cu telecomanda pe care le foieste prin casa toata ziua.

azi il serbez pe sotul meu care e si el un Ioan si totodata vreau sa urez "la multi ani!" Ionilor si Ioanelor de pe forumul nostru si special pentru sarbatoritul Ioanei, David.

Micky denis a avut varicela, si a aparut eruptia exact cand eram la mare. incubatia dureaza intre 10-21 zile, in medie 14. boala e destul de usoara si e de preferat sa erupa k lumea. denis a facut si febra, pana-n 39, dar scadea usor la antitermice, a fost ok desi a avut multe bubite, doar in 2 nopti a fost mai agitat si a tusit vreo saptamana. l-am dat cu mixtura mentolata si in cele 2 nopti i-am dat aerius. pentru ca stiam cam la ce sa ma astept mi s-a parut simplu, mai nasol a fost cu statul in casa/camera mai ales ca era vara si eram la mare . dar a fost intelegator si la asta si dupa ce am ajuns acasa unde avea spatiu mai mult si toate jucariile lui nu a mai fost nici o problema.

ah, si vroiam sa-ti zic ca s-a intamplat sa se intalneasca/pupaceasca cu vara-sa cu o zi inainte sa-i erupa ei varicela si totusi denis nu a facut atunci.

eu mai vorbesc cu cygni pe mail si m-a rugat sa va salut pe toate si sa va urez "la multi ani!". pe Alise o mai doare un piciorus noaptea, mai tuseste, ca toti copiii, ea munceste mult si nu mai apuca sa intre pe la noi.

xerxe felicitari pentru fetita; eu am constatat ca e destul de rar ca dupa baiat sa faci fetita (ceea ce imi doresc si eu). ma incurajez cu exemplul tau, al ioanei, al lui nico (nma), al dianei din canada si parca mai era o mamica? sa ai sarcina usoara pana la capat.

timi, mamica rabdatoare, ma bucur pentru voi ca plecati din Irlanda si va doresc numai bine oriunde veti merge.

Simo nu-mi amintesc daca te-am felicitat pentru sarcina, dar de 2 ori nu strica. Sa treaca repede perioada asta cu greturi!

pentru ca nu am mai scris de mult as mai avea o multime de spus, dar ma rezum doar sa imbratisez cateva fete la care vroiam sa le transmit una-alta: georgiana, vivela, karligutza, carla, monicabo, danagh, violeta ...offf, as scrie toata lista

cred ca daca nu inchei nu mai apuc sa trimit mesajul.



Cristina, cea mai mandra mama de Denisuc (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

La Multi Ani!!!! Ioane si Ioni.

Xerxe ma bucur pentru voi. Sa dea Dumnezeu sa fie sanatoasa.
Si eu am luat strepsils in sarcina, la recomandarea medicului. Pentru durere in gat la mine face minuni sa ma culc o noapte cu cartof taiat felii stropite cu spirt in jurul gatului. A doua zi ma scol muuult mai bine.

Vivela dar crezi ca ti-ar fi cerut aviz acum dupa astea 3 zile? Foarte multi nu si-au dus copiii saptamana asta. Eu am dus-o pe Daria miercuri si joi si erau prezenti numai 15 din 40. m-am uitat acum pe picassa si l-am vazut pe Damian. e un deosebit.

Noi am trecut cu bine peste noapte, in urma operatiunii "fasolea" . S-a manifestat mai ciudat doar printr-un part mai lung ca si cand ar fi pornit o motoreta
Astazi iar am fost full. A fost nasa pe la noi cu baieteluul ei de 2 ani jumate. Impreuna cu Daria au reusit performanta de a nu mai lasa nicio jucarie la locul ei, dar una peste alta s-au jucat frumos. Ma bucura enorm cand ii vad asa veseli, cum se alearga, cum rad cu gura pana la ureche...
Mai devreme am incercat sa-i dau Dariei un ou fiert cu mamaliguta si branza si mi-a zis ca ea nu vrea ou ca trebuie sa iasa puiul de dinozaur din el.

A adormit bebe si vad ca si Daria mai are un pic, se uita la clubul lui Michi. Ma duc sa ma trantesc si eu putin, sa capat forta sa strang avalansa de jucarii din casa.

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput