Fluturasi de martie-aprilie 2011 (113)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

miki, cand va mutati la casuta voastra in ce zona o sa stati?

alina_n, deci tu vei sparge gheata aici . Wow 4-7 februarie, inseamna vre-o 30 de zile , super. Cand mai pui poze cu burtica?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 33+ cuCatalina Ioana

AMR 6 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

vai vai ce mult scrieti fetelor..nu am timp sa citesc cat scrieti..

m-am amuzat cu soacrele..sunteti comice..pentru fetele care sunt la prmul bebe...fetelor stati fara grija ca instinctul de mama nu o sa va lase sa faceti nimic ce nu este bine pt copil..si nici nu o sa lasati pe nimeni sa faca ceva care nu este conform dorintelor voastre..un sfat..sa fiti calme si sa ziceti da da..sa faceti ca voi!

roxy poti amesteca ceaiurile fara problema..doar ca nu au un gust tocmai placut..si vei vrea sa pui ceva dulce in ceai..am ocolit mierea eu..pt k stiu ca nu este buna pt bebe pana in 1 an..

despre ceaiul de zmeura nu stiam..dar cu siguranta am sa-l incerc de data asta!

eu am tinut copilul sarmaluta doar in maternitate 4 zile cat am stat ca asa se practica la caritas..desi daca le zici asistentelor..il imbraca si cu hainitele tale..dar am preferat modelul sarmaluta....
acasa l-am tinut imbracat normal..toti copii mici sunt cracanati este normal..daca ii dati vigantol cat trebuie si cand trebuie nu o sa aveti probleme la indreptatul picioruselor..eu i-am facut si masaj lui tudor in fiecare zi..asa cum m-am priceput, nu de specialitate..si acum o luna am avut programare la dr ortoped..mi-a zis ca nu conteaza asa mult masajul...acum..cine stie..si fetitei o sa-i fac la fel ca lui tudor..

va

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 26+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

leeloo, mie mi-a placut gustul ceiului de chimen cu anason. chiar nu simteam nevoia de dulce. Si eu i-am facut masaj lui Cristi, am inteles ca e bun pentru dezvoltarea musculaturii in general. Tb iunca evitat in primele saptamani.

Povestea nasterii

AMR 6 sapt

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

cica ajutor ar fi si ceaiul de zmeura...eu am mai intrebat pe aici daca stiti ceva..ana parca spunea ca la cealalta odisee fetele au incercat si nu a ajutat,dar eu chiar as vrea sa incerc.. faza e ca nu stiu ce sa fac. am sa intreb dr cu toate ca-s sigura ca nu prea o sa aiba multe informatii(v-am mai spui ca ei aici cu "naturalele" nu prea le au) . am tot citit pe net si sunt fff multe pareri pro,dar nu stiu exact din ce saptamana sa incep.. unele spun sa incepi din 32 cu cate 1-2 cesti si pe la 35-36 sa maresti doza,altii spun sa incepi 36..

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 31+

parca zmeura era pt alaptat..si nu pt declansare nastere..sau poate ma insel eu..

mami de Vlad 09.04.2009 si s32 cu

e pentru un travaliu mai ushor,nu pt declansare si nici pt alaptat
uleiul de ricin e cel mai des folosit
ananas am sa mananc din placere,dar sigur nu face nimic
sex am incercat..tot nimic
eu cand am nascut mi=au facut o fiola de calciu..care da contractii,eu de atunci shtiu ca nu se ia calciu in sarcina decat din lactate..dar dc dr recomanda...

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si s30 cum creste Alex

AMR 10s!!!!
Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Ceaiul de zmeura nu este pentru declansarea nasterii,ca atunci Doamne fereste nu l-ai bea de la 32 s, nimeni nu cred ca doreste un copil nascut prematur, rolul ceaiului de zmeur ar fi sa pregateasca mai bine corpul mamei mai bine pentru procesul de nastere. Mai sunt si alte astfel de plante .

Feli cu Miriam in burtica 32 +
AMR 8S

Mergi la inceput

eu nu am infashat copilul...dar dc ar fi cazul sa nu gasesc metoda de linishtire ash incerca si asta

AMR 10s!!!!
Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

ceai de frunze de z/smeur -asta e cel pt travaliu

AMR 10s!!!!
Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

cum adica ..ceaiul de zmeura e pt travaliu? daca bei incepe travaliu? e pe bune?

mami mandra a lui dani si cu antonia luna a 7 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

alina_n, deci tu vei sparge gheata aici . Wow 4-7 februarie, inseamna vre-o 30 de zile , super. Cand mai pui poze cu burtica?

Povestea nasterii

AMR 6 sapt

Poze

madutza, nu chiar in bucuresti..in otopeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Povestea nasterii

AMR 6 sapt

Poze

pe mine ma sperie AMR-urile voastre dar acum cand vad la alina 4-7 februarie ma apuca panica direct

Mergi la inceput