Fluturasi de martie-aprilie 2011 (113)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

si acum sa ma iau de "slabanoaga" de yasmi care mananca 100 de clatite si arata in "halul" asta!! eu am mancat 2 raffaello si ma simt asa de vinovata..plus ca daca as manca atatea clatite si zilnic dulce chiar ca ar trebui sa schimbam "caruta" ca nu ar mai incapea "basanaul"....cum razbesti fata draga sa arati asa dupa atatea clatite?? eu te dau in judecata!!! pt ca arati asa gravida fiind
si inca ceva....manaci cremwusti??? nu-s buni..bleah..nu-s sanatosi deloc
si tot de la tine vreau niscai sfaturi...care-i treaba cu ajutorul natural pt nastere??????sau ai tu alta metoda??

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 30+

si eu ma gandeam la tine azi. ca vreau si eu o informatie im arati te rog un link cu suportul pe care se pune landoul?? multumesc.

acum, plssss nu te lua de mine azi....ca numai ce am iesit mai la suprafata din butoi
aaaa si de azi, gata dieta, gata regim, gata calorii .....doar mancat cu bun simt!! asteptam rezultatele....
cat despre metodele naturale: una ar fi cea despre care spuneai, alta am auzit-o la simo ar fi uleiul de ricin, ananasul am inteles, masajul/stimularea mameloanelor , .....,

mami de fetita cu codite Iasmina Alissa si baietel nazdravan32+ Lucas Eduard

AMR 7 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti burticute?

miki dar chiar asa este vlad? nici noaptea sa nu doarma? nu ma gandeam ca este chiar asa. si nici nu stiu vreo metoda de calmare a lui. chiar, cu ceva naturiste poate reusesti. poate bebelina o sa fie totl opusul, o cumintica.....

lauriciu asteptam vestile bune de la eco.

S-a intamplat minunea mult asteptata32+

AMR 7 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

yasmi...http://global.pegperego.com/babyproducts-catalog/2010/Pliko+Switch+Modular
intra la acesorii si il gasesti acolo

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 31+

Mergi la inceput

mada, de ce sa ma supar!!??!! doamne fereste. mama mea e cea mai buan prietena, e destul de moderna si larga la minte dar nu ii convine sub nici o forma ca am slabit si ca m-am abtinut si in sarcina de la mancare. si cum are ocazia imi tot spune... si iti dai seama ca asta a fost o ocazie care nu putea fi ratata???!!!! sunt sigura ca bebelina ta are peste 2 kg....ai sarcina mai mare cu o saptamana ca mine. la ce ora ai maine programare??

merg sa ma apuc de calcat!!! ce imi place sa calc lucrusoarele astea micute..... oricum doar acum la inceput la calc apoi nu. nici la iasmi nu le-am calcat.

AMR 7 s !!!

Mergi la inceput

Citat:

yasmi...http://global.pegperego.com/babyproducts-catalog/2010/Pliko+Switch+Modular

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 31+

multumesc frumos. sa vad cum fac si eu rost de unul. sau poate imi face cineva pe comanda.

AMR 7 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

mada, de ce sa ma supar!!??!! doamne fereste. mama mea e cea mai buan prietena, e destul de moderna si larga la minte dar nu ii convine sub nici o forma ca am slabit si ca m-am abtinut si in sarcina de la mancare. si cum are ocazia imi tot spune... si iti dai seama ca asta a fost o ocazie care nu putea fi ratata???!!!! sunt sigura ca bebelina ta are peste 2 kg....ai sarcina mai mare cu o saptamana ca mine. la ce ora ai maine programare??

merg sa ma apuc de calcat!!! ce imi place sa calc lucrusoarele astea micute..... oricum doar acum la inceput la calc apoi nu. nici la iasmi nu le-am calcat.

AMR 7 s !!!

Lavi, asa-s mamele...ele nu o sa ne vada niciodata grase Hehe dragostea de mama...
Eu o sa calc lucrusoarele mereu, nu pot sa le las asa..

Simona, mami de baieti David, Matei si 32 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

cica ajutor ar fi si ceaiul de zmeura...eu am mai intrebat pe aici daca stiti ceva..ana parca spunea ca la cealalta odisee fetele au incercat si nu a ajutat,dar eu chiar as vrea sa incerc.. faza e ca nu stiu ce sa fac. am sa intreb dr cu toate ca-s sigura ca nu prea o sa aiba multe informatii(v-am mai spui ca ei aici cu "naturalele" nu prea le au) . am tot citit pe net si sunt fff multe pareri pro,dar nu stiu exact din ce saptamana sa incep.. unele spun sa incepi din 32 cu cate 1-2 cesti si pe la 35-36 sa maresti doza,altii spun sa incepi 36..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

fetelor,ce-am mai ras ce povestiti voi de soacre si mame. dar asa este, atatea sfaturi pe capul lor.... dar clar nu mai este ca acum 30 ani, totul s-a schimbat si s-a imbunatatit dar ele au ramas cu conceptiile de atunci.
pe mine ma cicale soacra-mea cateodata, dar ii dau cu flit. zic da ca ea si fac ca mine
mama nu-mi zice absolut nimic, ea ma cunoaste foarte bine si stie ce mananc, cat mananc, chiar nu are ce comenta. vorbeam de infasat bebe, si zicea ca cel mai bine este la inceput sa-l infasam strans si legat. acum nu stiu cum o fi mai bine.

scrish ce-am ras ce meniu ii pregatesti tu la bebe.

S-a intamplat minunea mult asteptata32+

AMR 7 sapt!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

Citat:

multumesc frumos. sa vad cum fac si eu rost de unul. sau poate imi face cineva pe comanda.

AMR 7 s !!!

din cate stiu fiecare landou are standul lui,deci nu te aventura in a lua alta firma...mai bine fa un mare search pt hank(parca asta-i firma care ti-ai luat-o)..nu ca ai fi mare pierdere de bani,e vreo 45 euro parca,dar e pacat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

ce ma mai amuz de ideile mamelor si soacrelor

miki, te inteleg cu rabdarea, ca nici eu nu prea mai am. Sper sa imi revin dupa ce nasc. pe tine nu te ajuta nimeni nici in prim ele sapt? Eu vreau sa-l las pe Cristi la mama 2 sapt dupa nastere, sa ma obisnuiesc cu programul bebelinei. Cat despre somn din pacate nu cred ca te pot ajuta. Pe Cristi l-am obisnuit sa adorma singur de pe la 8 luni, l-am lasat la el in patut, acum nu as mai putea ca se da jos si vine dupa mine. In prima seara a plans 25 de min apoi a adormit, urmatoarele seri 15-10-5-5, apoi a adormit fara sa planga. Oricum in fiecare seara de plans ,mergeam si-l linisteam din 5 in 5 minute, apoi ieseam din nou. Pana a inteles ca eu sunt acolo, dar ca tb sa doarma singur.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 33+ cuCatalina Ioana

AMR 6 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

madutza , metoda asta la noi n-a dat roade..as mai incerca acum dar pe premisa ca acum intelege ce-i spun..doar ca astept momentul sa fim la noi acasa, ca aici la ai mei sar toti si copilul nu mai intelege nimic..decat ca nu exista reguli si ii e permis orice cred ca strsul meu vine de la faptul ca n-am solutie de iesire..dar o sa vad atunci ce va fi..mami meu va sta primele saptamani..pe urma ar fi soacra disponibila, dar mai bine fara.. ca as fi un pachet de nervi nonstop si le-as transmite si copiilor..

mami de Vlad 09.04.2009 si s32 cu

Mergi la inceput