Fluturasi de martie-aprilie 2011 (113)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

mama, simo ce misto suna... parca vad niste canapele si o masutza mica si undeva o masa de dinnig.. cu plante multe si doar o comoda sau ceva de de pus una alta..,, eu una vad ceva aerisit...

mami de de 7 ani si ingeras si 27+cu
69/11

Si noi vrem cat mai aerisit, cat mai putina mobila, va fi de tip minimalist. Dar nu vrem masa de dinning ca avem o bucatarie mare unde vom pune masa rotunda si acolo vom lua masa . Canapelele si plantele raman insa si in planul meu, dar nu multe plante, doua ghivece mari, asa cu frunze mari...sau deloc, ca ma gandesc ce vor face astia mici cu ele...deci vrem cat mai mult spatiu sa ramana si sa n-am prea multe corpuri de pe care sa sterg prafulPerdele diafane si un covor pufos, dar nu ff latos ca intra praful in el..

Simona, mami de baieti David, Matei si 32 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

abia astept sa vad poze

mami de Vlad 09.04.2009 si s32 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

fetelor,ce-am mai ras ce povestiti voi de soacre si mame. dar asa este, atatea sfaturi pe capul lor.... dar clar nu mai este ca acum 30 ani, totul s-a schimbat si s-a imbunatatit dar ele au ramas cu conceptiile de atunci.
pe mine ma cicale soacra-mea cateodata, dar ii dau cu flit. zic da ca ea si fac ca mine
mama nu-mi zice absolut nimic, ea ma cunoaste foarte bine si stie ce mananc, cat mananc, chiar nu are ce comenta. vorbeam de infasat bebe, si zicea ca cel mai bine este la inceput sa-l infasam strans si legat. acum nu stiu cum o fi mai bine.

scrish ce-am ras ce meniu ii pregatesti tu la bebe.

S-a intamplat minunea mult asteptata32+

AMR 7 sapt!!!

Legat nu stiu, dar sa stii ca si mama mea mi-i infasa strans intr-o paturica la inceput cind erau f mici si nelinistti (ei se sperie singurei cu propriile manutze) si imediat se calmau si dormeau tun. Le prindea bine acolo inghesuiti ca in burtica.
Deci, e o idee buna mai ales la inceput, in prima luna...la noi a mers de fiecare data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

mama, simo ce misto suna... parca vad niste canapele si o masutza mica si undeva o masa de dinnig.. cu plante multe si doar o comoda sau ceva de de pus una alta..,, eu una vad ceva aerisit...

mami de de 7 ani si ingeras si 27+cu
69/11

Si noi vrem cat mai aerisit, cat mai putina mobila, va fi de tip minimalist. Dar nu vrem masa de dinning ca avem o bucatarie mare unde vom pune masa rotunda si acolo vom lua masa . Canapelele si plantele raman insa si in planul meu, dar nu multe plante, doua ghivece mari, asa cu frunze mari...sau deloc, ca ma gandesc ce vor face astia mici cu ele...deci vrem cat mai mult spatiu sa ramana si sa n-am prea multe corpuri de pe care sa sterg prafulPerdele diafane si un covor pufos, dar nu ff latos ca intra praful in el..

abia astept sa vad poze

sincer, si io...ca va fi deja trecut hopul si voi fi si eu linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi cum adica ananasul face nasterea mai usoara? eu si acum mananc ananas. are ceva?

AMR 7 sapt!!!

Mergi la inceput

Citat:

ce faceti burticute?

miki dar chiar asa este vlad? nici noaptea sa nu doarma? nu ma gandeam ca este chiar asa. si nici nu stiu vreo metoda de calmare a lui. chiar, cu ceva naturiste poate reusesti. poate bebelina o sa fie totl opusul, o cumintica.....

lauriciu asteptam vestile bune de la eco.

AMR 7 sapt!!!

roxy asta e si speranta mea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

cami, Cristinelul a plans ca l-am lasat singur, de cateva luni a ionceput sa faca asa. Am mai vb cu mama si si-a revenit, dar numai sa nu-mi auda numele pe acolo. Nu inteleg de ce plange asa, pt ca ii place mult acolo, mama si tata ii fac toate poftele, ii canta la masa, doarme cu ei in pat, umbla peste tot...acasa suntem mai stricti cu el. La ei chioar mananca mai bine decat acasa.

Simo, da asa as vrea, cu o zi inainte sa nasc sa il duc la mama, si sa-l iau cam dupa 2 sapt. Daca vine mama la mine nu rezolv nimic, doar ca o sa-mi stea in picioare si mai mult ca sigur tot eu o sa am grija si de Cristi. Daca sunt eu acasa, a inceput sa le vrea pe toate doar cu mine. cred ca incepe sa inteleaga ca o sa se intample ceva...camera surioarei...cu jucarii..care nu sunt ale lui...cu patut in care nu are voie sa se urce....mmm...ceva ciudat

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 33+ cuCatalina Ioana

AMR 6 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

cica ajutor ar fi si ceaiul de zmeura...eu am mai intrebat pe aici daca stiti ceva..ana parca spunea ca la cealalta odisee fetele au incercat si nu a ajutat,dar eu chiar as vrea sa incerc.. faza e ca nu stiu ce sa fac. am sa intreb dr cu toate ca-s sigura ca nu prea o sa aiba multe informatii(v-am mai spui ca ei aici cu "naturalele" nu prea le au) . am tot citit pe net si sunt fff multe pareri pro,dar nu stiu exact din ce saptamana sa incep.. unele spun sa incepi din 32 cu cate 1-2 cesti si pe la 35-36 sa maresti doza,altii spun sa incepi 36..

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 31+

parca zmeura era pt alaptat..si nu pt declansare nastere..sau poate ma insel eu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

simo, da si eu l-am infasat de cateva ori pe Cristi cand era f agitat, si il nu statea la san, dadea din manute, scapa tata din gurita, se enerva si plangea. Atunci l-am infasat asa usor, cat sa nu mai dea din manute si s-a linistit si a mancat

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 33+ cuCatalina Ioana

AMR 6 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

miki pai musai bebelina sa fie cuminte ca altfel ajungi la nebuni.

simona

AMR 7 sapt!!!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

fetelor,ce-am mai ras ce povestiti voi de soacre si mame. dar asa este, atatea sfaturi pe capul lor.... dar clar nu mai este ca acum 30 ani, totul s-a schimbat si s-a imbunatatit dar ele au ramas cu conceptiile de atunci.
pe mine ma cicale soacra-mea cateodata, dar ii dau cu flit. zic da ca ea si fac ca mine
mama nu-mi zice absolut nimic, ea ma cunoaste foarte bine si stie ce mananc, cat mananc, chiar nu are ce comenta. vorbeam de infasat bebe, si zicea ca cel mai bine este la inceput sa-l infasam strans si legat. acum nu stiu cum o fi mai bine.

scrish ce-am ras ce meniu ii pregatesti tu la bebe.

AMR 7 sapt!!!

Legat nu stiu, dar sa stii ca si mama mea mi-i infasa strans intr-o paturica la inceput cind erau f mici si nelinistti (ei se sperie singurei cu propriile manutze) si imediat se calmau si dormeau tun. Le prindea bine acolo inghesuiti ca in burtica.
Deci, e o idee buna mai ales la inceput, in prima luna...la noi a mers de fiecare data

da, si vlad se simtea mai in siguranta infasat..se speria f usor si il nelinistea starea de libertate

Mergi la inceput