Fluturasi de martie-aprilie 2011 (113)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

La noi e mai aerisit decat mi-as dori...fiind locuinta inchiriata, am evitat sa cumparam mobila ca oricum ne mutam intr-un an. Asa ca am strictul necesar: 2 comode Ikea pt haine, 2 birouri, 2 scaune birou 2 scaune bucatarie.

In bucatarie, o masa si un blat.

....si..un..cuier si patul.

Mi-era si rusine, acum ceva timp ma sfatuia cineva aici pe forum sa cumpar sterilizator sa nu se umfle mobila din bucatarie de la aburi. Trece barbat'miu pe langa calculator si il bufneste rasul: "care mobila?"

30 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui ina.click

La noi e mai aerisit decat mi-as dori...fiind locuinta inchiriata, am evitat sa cumparam mobila ca oricum ne mutam intr-un an. Asa ca am strictul necesar: 2 comode Ikea pt haine, 2 birouri, 2 scaune birou 2 scaune bucatarie.

In bucatarie, o masa si un blat.

....si..un..cuier si patul.

Mi-era si rusine, acum ceva timp ma sfatuia cineva aici pe forum sa cumpar sterilizator sa nu se umfle mobila din bucatarie de la aburi. Trece barbat'miu pe langa calculator si il bufneste rasul: "care mobila?"

30 +

hihihi...

Simona, mami de baieti David, Matei si 32 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Buna burticute!
Azi intram in luna a 8-a sanatose si foarte active.
Ma distrez de socrelele si mamicile voastre. Eu nu am nici o problema. Socrela este fosta moasa, a lucrat si la maternitate si a asistat singura zeci de femei care au nascut acasa, deci numai sfaturi bune mi-a dat si atunci cand nu am crezut-o la fel mi-a zis si doctorul. Mami la fel e o tipa care este foarte informata si interesata de o viata si alimentatie cat mai corecta. Ea ma incurajeaza sa hranesc cat mai mult copilul la san, dar nu exagerat de mult pentru ca dupa un an, la alte mamici si mai repede calitatea laptelui scade drastic.
Singura chestie la care nu era informata: m-a intrecat daca atatea ecografii nu fac rau la bebe. De fapt singurul moment in care bebe poate fi deranjat este moment in care ecograful se apropie de urechiusa, pentru ca ultrasuntele se pot percepe in lichid.Dar am inteles ca este vorba doar de un deranj si ca nu ar avea efecte secundare.

Feli cu Miriam in burtica 32 +
AMR 8S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

gata...am razbit sa citesc si eu!multa vorbarie
felicitari pt bebeii frumosi si sanatosi celor care au fost sa vada puiutii...abia astept vinerea sa vedem si noi puiutul...si acum sa-mi bag si eu nasul in discutiile voastre
deea..tu intrebai de anestezie la cezariana. nu-s vreo experta,dar imi bag si eu nasul ca doar facu-si cursuri ..si la unul dintre ele n-a spus cate ceva si despre anestezii si cezariana...cica rahi nu-i buna,da dureri de cap ,stari de voma ...totala cica(cel putin aici) e pt cazuri extreme,dar ce-i interesant cu cezariana cica marea majoritate a femeilor se trezesc in timpul operatiei,dar le fac o injectie nu stiu ce fel si uita totul.....ei zic ca atunci cand faci cezariana fara complicatii cel mai bine e sa faci epidurala...si am prietene care au facut ffff panicoase de fel si au razbit..nici nu au vazut ceva ce nu trebuia sa vada,nici nu au auzit
si acum sa ma iau de "slabanoaga" de yasmi care mananca 100 de clatite si arata in "halul" asta!! eu am mancat 2 raffaello si ma simt asa de vinovata..plus ca daca as manca atatea clatite si zilnic dulce chiar ca ar trebui sa schimbam "caruta" ca nu ar mai incapea "basanaul"....cum razbesti fata draga sa arati asa dupa atatea clatite?? eu te dau in judecata!!! pt ca arati asa gravida fiind
si inca ceva....manaci cremwusti??? nu-s buni..bleah..nu-s sanatosi deloc
si tot de la tine vreau niscai sfaturi...care-i treaba cu ajutorul natural pt nastere??????sau ai tu alta metoda??

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

seara buna burtici
m-am amuzat tare cu voi,sfaturi peste sfaturi din partea neamurilor
si eu mai primesc sfaturi din astea si le calmez rapid pe mama si soacra,zic ca ele si fac ca mine,macar nu se mai agita atat pe langa minedaca ar fi numai ele...asa destepte...hhmmm ce bine ar fi

cand mai ies cu fetele din casa ma mai intreaba cate o babuca daca nu a inghetat aia mica din carucior si ii raspund: apai...nu stiu...mai misca??!! si se uita la mine cu niste ochi babuca de nu mai zice nimic

alta mai tare,matusa mea are o fetita de aproape 3 luni,apai i a bagat ou cu tot cu albus de la 2 luni jumatate,plus nu va mai zic ca vi se face rau cantareste exact cat cantareau fetele mele pe la 5-6 luni,daca nu mai bine si ea asa mandra e pe chestia asta,mama mama. am incercat sa ii explic ca nu e bine ce face,insa tot pe a iei o tine,nah...de ce sunt asa multi copiii obezi???
in fine...

mie una nu imi place sa ma bag,indiferent cine ar fi,insa ma enerveaza la culme cand altii se baga in viata mea si dau ordine,fac,dreg,eu nu stiu nimic si daca nu fac cum zic ei atat se mai agita si cramponeaza degeaba de vai de mine
de asta si prefer sa imi tin fetele langa mine cat mai mult,adica mai rarut pe la bunici,neamuri etc
le cresc cum stiu eu si inainte...

nah ca m-am descarcat si eu
la toata lumea,sanatosi sa fim

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007),Melissa (23.07.2009) si cu Benjamin (23.03.2011)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

intreba nu mai stiu cine,scuzele mele daca e bine de facut baie in cada sau dus,eu una am facut mereu baie in cada,stau si cate 30 min sau mai mult de atat,am facut cat am fost burtoasa si cu fetele si nu am patit nimic.numai cand nu am timp ma bag la un dus rapid,in rest,aproape in fiecare seara ma bag in cada si stau relax,imi mai pun si niste arome din astea pt relaxarea muschilor,sau altele si aproape ca adorm acolo,nu imi mai vine a ma ridica

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007),Melissa (23.07.2009) si cu Benjamin (23.03.2011)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

Citat:

Mai pot sa fac baie in 30+ sapt sau doar dus?....

(urasc dusurile, mereu dardai...)

30 +

Eu zic sa mergi pe dus...eu de la 3 luni fac numai dus, pentru siguranta mea si a lui bebe

------------------------------------------------------------------------------------------
31+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 8 saptamani!

Ana-Maria

eu fac baie

mami de fetita cu codite Iasmina Alissa si baietel nazdravan32+ Lucas Eduard

AMR 7 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:

Ah, si legat de sfaturi si pareri...

Nu inteleg ce ma tot freaca soacra-mea cu alaptaul "de ce sa alaptezi pana la 6 luni? da io alor mei le dadeam bors cu fasole la 3 luni"

si oricat de sanatosi i-or fi iesit copiii (doar m-am maritat cu unul din ei) daca ma mai pisalogeste mult poate ma scap si-i zic "cocoana, din partea mea da-le si fan sa manance...atat timp cat n-o sa pun copilul sa suga de la tine nu vad ce te tot agiti."

Eu sincer cred ca toti sfatuitorii astia se plictisesc uneori groaznic si-si gasesc pretexte de trancaneala

30 +

chiar azi fu-se o discutie despre asta cu soacra si la noi...ca de la 3 luni sa ii dau cremules(creme pt bebici..asa ii zice ea) ...m-a zapacit cu cremele ei...eu in primul rand vreau sa dau san cat mai mult cu putinata plus ca acele creme mie nu imi surad..eu vreau sa dau papa facut de mine si cand sunt in voiaj si nu am papa crema...dar ea o tine mare si tare cu cremules..dar ce sa facem?? noi suntem generatia "goagal" si le stim pe toate...

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

ina eu in locul tau as avea incredere in gradinite decat in soacra daca are acest mod de gandire .... la gradi sau la crese nu se risca sa dea mancare aiurea pt copilasi ... dar vei vedea tu pe pielea ta cum e cu bebe si apoi vei decide

miki

madaaaaaa .... doamne cat s-a chinuit mititelul ... da de ce plangea dupa tine? din cauza ca e bolnavior??????????? offffffff .... macar tu ai cui sa il dai .... eu nu am cui .... si antonia nu mananca decat de la minee

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 27+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am ajuns si eu pe acasa....

alina.n la ce ora mergi la eco?? sa vi cu vesti bune!!
lauriciu la fel.

printesica a ramas la buni asa ca profit si ma pun sa calc hainute. poate le fac si ceva pozici sa vedeti ce frumoase sunt

mami de fetita cu codite Iasmina Alissa si baietel nazdravan32+ Lucas Eduard

AMR 7 s !!!

Mergi la inceput