Fluturasi de martie-aprilie 2011 (113)
Raspunsuri - Pagina 3
ailed_dota spune:
mama, simo ce misto suna... parca vad niste canapele si o masutza mica si undeva o masa de dinnig.. cu plante multe si doar o comoda sau ceva de de pus una alta..,, eu una vad ceva aerisit...
mami de de 7 ani si ingeras si 27+cu
69/11
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui scrish ailed, ina, m-ati facut sa rad cu lacrimi pai in cazul asta pe baiatul meu il fac fripturist de mic, ce naiba, il trec pe ceafa de porc, carnati si cartofi prajiti cand face o luna. si ca tort ii dau un papanas si o gura de whiskey digestiv :)))) s 27, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate! |
da, cand am nascut era o tipa, culmea tanara, care spunea ca ea nu se ia dupa gura medicilor, ca o sa-i dea de la 3 luni supa, ciorba
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 33+ cuCatalina Ioana
AMR 6 sapt
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
ailed_dota spune:
scrish, corect si ii faci fericiti pe toti...
69/11
scrish spune:
madutza, mare e gradina domnului :)))))))
s 27, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!
scrish spune:
ailed, in special pe fimiu daca il cinstesc cu un paharel de jack :))))
ailed_dota spune:
madutza eu stiu una, care 1. a nascut si ea avea 110 kg..
2. fica-sa la 6 luni manca cartofi prajiti cu mujdei si mi-a dadeau oarecum de ex. pt ca de abia murise ingerasul si nu aveau curaj..
3 .fica-sa e super grasuta mananca cu ei la masa dar are 2 ani si nu vb doar aaa atat zice , dar nu se streseaza nimeni
4. la ultima sarcina s-a dus la dr.prima oara s-a dus la dr in 9 luni...
fisu- la 7 sapt avea 6 kg
si ea in continuare peste suta..
69/11
simonacip spune:
Ailed, f bine ai procedat cu laptele de vaca pana la 1 an, provoaca alergii si o multime de neplaceri...Acuma stiti voi mentalitatile vechi, dar nimeni nu se gandeste ce prostii bagam in noi acuma, cite alimente mai sunt sanatoase, cita poluare inghitim zilnic si cit ne-au slabit rezistenta toate astea...Nimeni nu se gandeste la asta...Si mama sare repede cu ciocolata si dulciuri cand vin copiii la ea...Mor cand vad, ma cert mereu cu ea. Si apropos, Lavi, din cauza ei n-am mai tinut regim asa cum voiam, m-a pus mereu sa maninc si eu ca fraiera am ascultat
Madutza, sa ai grija cu Cristi. Daca plecarea lui de acasa va coincide cu venirea bblunikai, sa nu cumva sa prinda ura pe ea, sa nu se simta indepartat. Cel mai bine ar fi daca ar reusi mami tau sa vina sa te ajute (desi stiu ca e mai dificil de suportat inca o persoana in casa) E bine pe cat posibil sa nu se schimbe obiceiurile la venirea celui mic...
Simona, mami de baieti David, Matei si 32 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
djlaura01 spune:
citat din mesajul lui ailed_dota madutza eu stiu una, care 1. a nascut si ea avea 110 kg.. 2. fica-sa la 6 luni manca cartofi prajiti cu mujdei si mi-a dadeau oarecum de ex. pt ca de abia murise ingerasul si nu aveau curaj.. 3 .fica-sa e super grasuta mananca cu ei la masa dar are 2 ani si nu vb doar aaa atat zice , dar nu se streseaza nimeni 4. la ultima sarcina s-a dus la dr.prima oara s-a dus la dr in 9 luni... fisu- la 7 sapt avea 6 kg si ea in continuare peste suta.. mami de de 7 ani si ingeras si 27+cu 69/11 |
_
28 saptamani minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
simonacip spune:
citat din mesajul lui ailed_dota mama, simo ce misto suna... parca vad niste canapele si o masutza mica si undeva o masa de dinnig.. cu plante multe si doar o comoda sau ceva de de pus una alta..,, eu una vad ceva aerisit... mami de de 7 ani si ingeras si 27+cu 69/11 |
Si noi vrem cat mai aerisit, cat mai putina mobila, va fi de tip minimalist. Dar nu vrem masa de dinning ca avem o bucatarie mare unde vom pune masa rotunda si acolo vom lua masa . Canapelele si plantele raman insa si in planul meu, dar nu multe plante, doua ghivece mari, asa cu frunze mari...sau deloc, ca ma gandesc ce vor face astia mici cu ele...deci vrem cat mai mult spatiu sa ramana si sa n-am prea multe corpuri de pe care sa sterg prafulPerdele diafane si un covor pufos, dar nu ff latos ca intra praful in el..
Simona, mami de baieti David, Matei si 32 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
scrish spune:
ailed, doamne sfinte, cum e posibil asa ceva? bine, ma mir eu la ce zici tu, dar si eu am niste prieteni care ii dadeau copilului de 8 luni mancare de MC si KFC!!! si toata "dieta" copilului e bazata pe ideea sa bage in el ca intr-un sac fara fund, ca daca e gras e si sanatos! mie nu mi vine sa cred cand vad sau aud cazuri d-astea.