Dulceturi si papanasi- Bun venit, Rares!(418)
Raspunsuri - Pagina 6
alinkav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihailescu teodora 'neatza dragele mele!!!! ![]() ![]() ![]() Ioanelor si Ionilor!!!!!Gabitza de Cluj,Alina de Ukraina,Carpatina de Belgique sa va traiasca comorile!!!!!! Sa-mi traiasac si mie sora si mama!!!! |
La multi ani mamei tale si surorii tale!!!!

alinkav spune:
Prisi, ce putin a mai ramas!!!!Te pupam cu drag, sa fie totul ca la carte, si pe bb il asteptam marti!!!!!
Ceamica, huh ce intamplare...eu nu stiu daca o rezolvam...![]()
Abia astept si eu reducerile, deja am ochit niste cizme
...
greyeras spune:
La multi ani ! pt. toti cei care poarta numele de Ion sau Ioana! 

Ceamica imi pare bine ca pana la urma se rezolva totul, asa e si normal, dar ce sa-i faci asa e la noi.
Teo ma gandeam eu ca e ceva cam suspect la mijloc, daia nici nu am comentat, lasa baiatul in pace ca arata foarte bine, schimba cantarul :). Sa stii ca imi place hotararea ta de a manca cat mai sanatos. Eu demult am renunat sa mai cumpar tot felul de prostii, prefer sa gatesc eu, la fel si cu dulciurile. Urmatoarea achizitie pe lista este masina de paine, abia astept.
Prisi tin pumnii!
Cat priveste mancatul si Adelina are zile si zile. Cu tv de exemplu azi nu are voie deloc pt ca in ultimele zile si-a cam facut de cap si eu nu accept, in plus ma enerveaza la culme ca invata toate melodiile din desene si dialoguri. Prefer sa se joace, acum de exemplu se joaca de-a gradinita, ea e doamana si jucariile sunt copii
. La pc nu i-am permis niciodata sa stea, are pc-ul ei de jucarie, deocamdata e suficient.
Cu mancarea mai are si ea faze ca vrea sa manance la tv, dar in general intelege ca trebuie sa stea la masa cu noi, daca nu ramane nemancata.
Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) 
greyeras spune:
Luy bravo pentru progresele Mariei!
Fetelor sa stiti ca asta cu varicela nu mi se mai pare o tragedie dupa ce am trecut prin ea, chiar ma bucur ca a facut-o, oricum la un moment dat vor face, cat priveste vaccinarile incercam sa-i facem cat mai putine cu putinta, cele obligatorii in general, si probabil ca vom face prevenarul desi si la asta stau in dubii, nu stiu de ce asa simt eu. Daca nu ma insel asta pentru varicela trebuie repetat dupa o perioada timp.
Bine pt Luy e cam nasol sa faca acum Maria pentru ca o are pe Irina mica, vorbesc in general.
Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) 
mandarinutza spune:
Buna si de la noi!
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE SF IOAN!
Ceamica, imi pare rau de patania cu Zara, bine ca vei recupera produsele. Cred ca de vina este si personalul prrost si putin instruit din magazine. Inainte de sarbatori am fost cu mama la Debenhams din mall Vitan si maam a cumparat o bluza pentru nepotelul nostru , costa 110 ron si a platiti cu cardul, numai ca fata de la casierie ne-a dat bon de 110 ron dar a scos de pe card doar 11 ron si pe urma ne cauta prin Mall, a avut noroc ca ne-a gasit, dar din cauza ei am mai pierdut 10 minute degeaba.
Poze
mandarinutza spune:
Prisi, ce putin a mai ramas! Va avea o zi de nastere interesanta 11.01.2011!
Il asteptam pe micut!
Poze
andreea1002 spune:
La multi ani celor care poarta numele sfantului de astazi!
Sa aveti o zi minunata!
Yaia spune:
La multi ani, Ioni si Ioane! Sa petreceti minunat!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
ancasilv spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi! Sa aveti parte de tot ce e mai bun in viata!
Multumesc de raspunsuri si incurajari. Trebuie sa tin capul sus, ca alta solutie nu am. Acum colac peste pupaza are si otita si s-ar putea sa fie nevoie de introducerea unor tuburi in urechi. Stiti ceva despre chestia asta, ca eu nu stiu mare lucru.
Luiza, chiar vroiam sa te intreb despre cd, dar nu am mai indraznit sa te deranjez. Daca mai sunt la hotel voi tece sa le iau.
Va multumesc pentru suportul moral, am nevoie de o incurajare in momentele astea
Va pup! O zi excelenta in continuare!
anca, mami de
Vladut... 06.10.2007
MamiciDe2007 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancasilv Acum colac peste pupaza are si otita si s-ar putea sa fie nevoie de introducerea unor tuburi in urechi. Stiti ceva despre chestia asta, ca eu nu stiu mare lucru. |
Aici regula e asa: 3 otite consecutive, operatie pt. furtunase sa fie canalul suficient de larg, sa nu se mai scurga infectia acolo.
Acum mai e o diferenta, Tudor a luat de 3 ori antibiotic cand a inceput gradinita pentru otita, dar nu a facut otita de 3 ori, a luat asa pana au nimerit antibioticul care sa aiba efect la el (am inceput cu cel mai slab si abia cand a luat un antibiotic 3 zile care a stat in corp sa-si faca efectul 10 zile a scapat de otita). Dar era mic, avea 10 luni-1 an, canalul era atunci mai mic. Dupa acest episod, nu a mai avut probleme cu urechile. Cred ca Vladut e acum mare pentru tuburi in urechi, nu stiu ce sa zic, poate medicul stie mai bine. Dar am auzit de operatie, nu e complicata. Nu-mi mai amintesc exact, parca tuburile alea se dizolvau cumva dupa o perioada...hmmm, nu-mi mai amintesc...
Capul sus, o sa vina soarele si pe strada voastra!