Dulceturi si papanasi- Bun venit, Rares!(418)
Raspunsuri - Pagina 7
Yaia spune:
Scuze, eu eram mai sus, am ramas logata cu userul comun!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
valentina_22 spune:

Intru pe fuga, tocmai la timp sa le urez celor care se aniverseaza astazi numai sanatate, impliniri si bucurii!
Noi nu ne mai laudam cu nimic, de astazi Andrei a inceput sa aiba diarere, asa de rau, incat in tin cu pampers .Spune ca face kk, dar pana se se aseze pe olita, da drumul pe el. Dupa cateva episoade de spalat pe jos, am trecut la cazul de forta majora, pampersul. 
A urmat apoi episodul de varsatura, nu stiu de ce , dar presimteam ca va aparea la un moment dat. Urat si asta si acum mai persista mirosul de voma, desi am aerisit bine toata casa.
Febra a venit, intai timid, acum sare de 38 si ceva. Mi-e teama sa nu se deshidrateze, refuza cu indarjire orice lichid, ca papica nu mai este demult in meniu. Mi-e teama sa-l fortez. Sper din tot sufletul sa fie doar un episoad izolat si sa-i revina cat mai repede. Nu pot amana internarea si ma sufoc numai la gandul sa-l stiu acasa bolnavior,iar eu sa nu fiu langa el.
Nu am citit mai nimic din urma, insa vreau sa-i urez lui Prisi, nastere cat mai usoara, refacere rapida si un baietel, sanatos si frumos ca mamica lui.
Multa sanatate lui Vladut de mamai Ancasilv!
Ema, ma bucur ca ai reusit sa-ti rezolvi problema, chiar daca s-au consumat nervi si timp .
Daca am uitat pe careva, am facut-o fara intentie sunt cam chiauna de cap si cu nervii in pioneze.
Acum a adormit mititelul, ma retrag si eu, nu inainte de a va ura o seara cat mai frumoasa, iar celor care sarbatoresc, petrecere cat mai reusita!
_
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de
ALEXANDRA si
ANDREIcum creste Alexuta
cat de mare este Andu
ChicAlexa – val-1.jpg
ChicAndrei – val-2.jpg
BAZAR DC
Sabina spune:
ooof, dragul de el. sa incerci sa-i dai covrigei uscati si sticksuri, fac sete . iar ca lichide, nu te feri de sprite lasat sa mai iasa bulele. Eu asa m-am dres la ultima enterocolita, am avut in sept una horror care m-a facut sa vomit o noapte intreaga.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
mandarinutza spune:
Valentina, multa sanatate lui Andrei. Cand a avut Antonia enterocolita asta vara, ii dadeam lichide cu seringa de Panadol, i se parea distractiv si asa am reusit sa o fac sa bea toate pliculetele plus apa si ceai.
Poze
Roxali spune:
Cam cu intarziere, netul batal fina...
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE SF IOAN!
Vale multa sanatate baiatului
Si pe aici, nu se prea dau doctorii la copilasi vit sau integratori, dar daca totusi copii au nevoie din cauza ca nu vor sa pape sau nu au pofta de mancare din cauza virusachilor si mai ales in urma analizelor rezulta ca au nevie de ceva anume...totusi nu va luati dupa ureche si intrebati pe pediatra
Roxali spune:
Luy ai dreptate ca incepe sa caute rujul![]()
Rox cand ati fost la Disneyland in ce hotel ati stat?...ce mijloace de transport ati folosit?
adimercedes spune:
La Multi Ani tuturor celor ce poarta numele de Ion, Ioana!!!! Sa traiti, sa va traiasca si sa va adueti bucurii unii altora! 
adimercedes spune:
Prisi, eheeei, mai ai o saptamana... Iti doresc sa ai o nastere usoara si bb sanatos, papacios si necolicos, ca stim cu toate cat de important e! Pana la urma v-ati hotarat la nume? Tot cu M e?...
Sper ca Miruna sa il primeasca bine pe bb si sa nu aveti stresuri pe tema asta.
adimercedes spune:
Vale, multa sanatate si recuperare rapida lui Andu! Sper sa nu transmita si lui Alex. Iar tie sa iti iasa toate bine si sa te externezi cu sanatate! 
adimercedes spune:
Pe mine ma cam doare capul, sa nu uit sa iau Panadol...
Azi am avut musafiri la pranz, ne-a facut placere sa ii revedem dupa aproape 2 ani, daca nu mai bine.
Copiii sunt bine. Adam incepe sa comunice si verbal altfel decat tipete si prima litera
. Stie o gramada de chestii, e un dulce si un adorabil, sharmant si grijuliu. Se catara in continuare pe unde apuca, adora masinutele si jucariile lui de plus, mai nou deschide si usi si l-am pus in "lesa" pe afara si e ff mandru de rucsacul-maimutzica pe care il cara in spate. E un pofticios si vrea musai sa guste orice mananci, asa ca avem grija sa mancam doar ce poate primi si el
- asta ca tot vorbeati de mancare... Vrea sa pape sinfur si il las si e ff fericit sa fie in rand cu restul familiei ![]()
Lisa mai nou imi zice ca nu mai vrea la gradi, ca ea vrea sa mearga la scoala mare (3 dintre colegii ei au "graduat" si nu mai merg din feb, ca merg la scoaal primara). S-ar putea sa ia pauza un trimestru, totusi. De mancat mananca ok, zic eu, insa are zile si zile. De ex., micul dejun azi a fost ok, l-a mancat singura cu insistente si amenintari ca pierde pana termina de mancat jucariile de pe masa care ii distrag atentia. Mai nou insistam sa manance singura, ca ne zice ca e bb si vrea sa o ajutam. Daca pana acum o hraneam efectiv ca pe un bb in timp ce ea se juca (la noi se mananca NUMAI la masa in dining), mai nou am pus mana pe mana ei si i-am bagat in gura. I-am zis ca asa il invat si pe Adam sa manance. Si cred ca a decis ca e mai interesant sa manance singura
. Insa la pranz a papat 3 inghitituri de sandwich si a zis ca nu mai vrea, apoi a papat salata de rosii cu masline si apa si s-a culcat. La Cina a mancat 3 feliute de branza si o mana de nuci cashew, 1 pahar de lapte batut si o cana de lapte normal chiar inainte de culcare. Dar e ok, adica are perioade cand mananca mai bine si alteori cand parca traieste cu aer si ciugulituri...
Inchei brusc ca s-a trezit Adam... Sa aveti weekend placut