Dulceturi si papanasi- Bun venit, Rares!(418)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Vin cu rugamintea, in cazul in care doriti sa ne acordati si noua un vot la concursul Klorane baby. Link la semnatura!

_

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=10" target="_blank"> Nu uitati sa ma votati - ChicAlexa – val-1.jpg

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=10" target="_blank"> Nu uitati sa ma votati - ChicAndrei – val-2.jpg

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinkav
Yaia, zi si mie...ca eu nu o am cu lb. romana(de la 15 ani am invatat-o)..si nu as gasi greseli.

Pagina 1, subiectul 2, varianta c sunt prezentati ochelarii de soare si posibile raspunsuri sunt c. l , n, a, r; Lipseste litera o si copii nu vor stii cum sa trateze problema. Nu ar trebui sa aleaga nimic, dar eu sunt prea mici pentru capcane din astea...daca chiar a fost pusa capcana sau a gresit creatorul.

Pagina 3, subiectul 16 este incorect formulat pentru ca in primele 2 variante propuse ar trebui sa fie si un articol posesiv genitival acolo, corect se spune 'Simona e sora cea mare/colega de banca a lui Costel'.
Corect ar fi trebuit formulat:
Simona ii este lui Costel....
a - sora mai mare
b - colega de banca
c - prietena
d - mama
(toate variantele nearticulate)

Sabina, mi se pare inacceptbil sa apara asemenea greseli cum e ultima la un test de limba romana. Sunt niste amatori! Rusinica lor!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui alinkav
Yaia, zi si mie...ca eu nu o am cu lb. romana(de la 15 ani am invatat-o)..si nu as gasi greseli.

Pagina 1, subiectul 2, varianta c sunt prezentati ochelarii de soare si posibile raspunsuri sunt c. l , n, a, r; Lipseste litera o si copii nu vor stii cum sa trateze problema. Nu ar trebui sa aleaga nimic, dar eu sunt prea mici pentru capcane din astea...daca chiar a fost pusa capcana sau a gresit creatorul.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

...aici era corecta varianta B, l,n,o,r

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Yaia, sunt perfect e acord, si invatatoarea Sofiei e pe aceeasi lungime de unda.
daca ar fi dupa mine, n-as lasa fata la concursuri din astea, insa ei ii plac, o stimuleaza, o amuza, asa ca facem ca ea.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Poftiti la capitolul 419!

Mergi la inceput