Dulceturi si papanasi- Bun venit, Rares!(418)
Raspunsuri - Pagina 21
valentina_22 spune:
Vin cu rugamintea, in cazul in care doriti sa ne acordati si noua un vot la concursul Klorane baby. Link la semnatura!
_
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de
ALEXANDRA si
ANDREIcum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=10" target="_blank"> Nu uitati sa ma votati - ChicAlexa – val-1.jpg
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=10" target="_blank"> Nu uitati sa ma votati - ChicAndrei – val-2.jpg
BAZAR DC
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinkav Yaia, zi si mie...ca eu nu o am cu lb. romana(de la 15 ani am invatat-o)..si nu as gasi greseli |
Pagina 1, subiectul 2, varianta c sunt prezentati ochelarii de soare si posibile raspunsuri sunt c. l , n, a, r; Lipseste litera o si copii nu vor stii cum sa trateze problema. Nu ar trebui sa aleaga nimic, dar eu sunt prea mici pentru capcane din astea...daca chiar a fost pusa capcana sau a gresit creatorul.
Pagina 3, subiectul 16 este incorect formulat pentru ca in primele 2 variante propuse ar trebui sa fie si un articol posesiv genitival acolo, corect se spune 'Simona e sora cea mare/colega de banca a lui Costel'.
Corect ar fi trebuit formulat:
Simona ii este lui Costel....
a - sora mai mare
b - colega de banca
c - prietena
d - mama
(toate variantele nearticulate)
Sabina, mi se pare inacceptbil sa apara asemenea greseli cum e ultima la un test de limba romana. Sunt niste amatori! Rusinica lor!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
alinkav spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Pagina 1, subiectul 2, varianta c sunt prezentati ochelarii de soare si posibile raspunsuri sunt c. l , n, a, r; Lipseste litera o si copii nu vor stii cum sa trateze problema. Nu ar trebui sa aleaga nimic, dar eu sunt prea mici pentru capcane din astea...daca chiar a fost pusa capcana sau a gresit creatorul. =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
...aici era corecta varianta B, l,n,o,r
Sabina spune:
Yaia, sunt perfect e acord, si invatatoarea Sofiei e pe aceeasi lungime de unda.
daca ar fi dupa mine, n-as lasa fata la concursuri din astea, insa ei ii plac, o stimuleaza, o amuza, asa ca facem ca ea.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.