Dulceturi si papanasi- Bun venit, Rares!(418)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Multumim frumos pt cuvintele de lauda la adresa micutei ochelariste ; sunteti dragute voi, eu inca nu m-am obisnuit cu ea cu ochelari, sa nu-i mai pot vedea toata fatuca si ochii, si, sunt plina de ciuda ca nu avea nimic, adica nu-i fugea nici un ochisor pana in septembrie iar acum . Asta e, trebuie sa ne obisnuim ca avem o mica printesa ochelarista si cu stabism. Si o iubim la infinit asa cum este, ca este o dulce!

Bun venit pe lume bb Rares! Prisi sa va aduca numai bucurii si sa aiba o sanatate de fier!

Erina sa va fie de bine mutarea si sa aveti parte numai de clipe fericite in noua voastra casuta. Si noua ne-a ajuns masa pt bucatarie la sfarsitul anului abia trecut, suntem destul de incantati de ea.

Roxana slaba si frumoasa si eleganta, tare mi-au placut pozele voastre. Sa va fie de bine si sa aveti in continuare parte mereu de concedii minunate cu destinatii la fel de frumoase.

Yaia concediu linistit si bafta pisicutei la gradi .

M-am cam suparat pe educatoare la gradi! Cand o duc pe Energia acolo, vrea sa stau un picut cu ea, ceea ce fac in fiecare dimineata; ma asez cu ea la masuta si incepem sa facem diverse, dupa chef. Intr-o zi a vrut sa scrie si a scris "mama, oma, papa", iar o fetita de cca 6 ani a intrebat daca deja stie sa scrie si i-am spus ca doar cateva cuvintele scurte, iar aceasta a spus imediat educatoarei, care, s-a intors cu un "zambte fals" si i-a raspuns ca "Yannisa trebuie sa exerseze sa deseneze si nu deja sa scrie!" I-am explicat ca eu nu o fortez in nici un fel, insa de ma intreaba ceva si vrea sa stie eu ii arat. Oare e normal sa aiba o asa reactie, in loc s-o felicite ca are vointa/interes?!

Puppi aseara in pat catre papi: "Paps, imi faci te rog o mare favoare, inchide te rog ochii si dormi ca de nu te trimit in patul meu sa faci nana (nani)!"

Am sa trimit pe mail cateva din creatiile Energiei .
Si astept cu nerabdare pozele de la piscina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Oau! Am gasit pe mail foto cu micul print Rares! E un dulcel, iar pampersul pare imens pt el! Sa va traiasca! Multumim Teo pt foto!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Multumesc frumos fetele.

Marunzika vreau sa vad pe indelete pozele voastre. Abia astept acum sterg a 100 oara parchetul... Nu te necaji cu educataorele, Puppi e exceptionala!

Alinkav trimite te rog nr. de mobil pe PM sa te sune sotul meu. Aveti si utilaje mari?

Edita: to much information

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinkav
si iata si varianta pe care o are de rezolvat http://www.concursurilecomper.ro/subiecte/Limba%20romana%20clasa%20I%20varianta4.pdf

Daca am gasit 2 greseli in test, cui ma adresez?
Pe bune am gasit!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Ana, Roxali, Adi, Mara, multumim. Azi o iau la 2, adica scriu mesajul asta rapid si fug dupa ea! Maine o las toata ziua.

Adimercedes, sper sa gasesti resurse sa te tii de ce-ti propui. si eu o sa incep miscarea de saptamana asta sau viitoare. Trebuie sa slabesc si sa-mi reintru in forma...si in haine!

Erina, sa va fie de bine mutarea si sa va acomodati repede!

Mara, pozele noastre de la bazin le astepti? Nu am pus nici de la Craciun si azi nu mai sunt sanse...poate maine!
Nu te supara pe educatoare, e doar geloasa ca nu a invatat-o ea!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

:) ii iau si eu sofiei subiectele pt clasa a doua, sunt sigura ca alex o sa faca f bine!

sofia a avut baraj la concursul smart, pt ca a facut prima data 100 de puncte. Si acu a facut tot 100 de puncte, dar mai sunt 2 fetite cu punctaj maxim, asa ca o sa se traga la sorti castigatorul unic.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

yaia, nu m-am uitat pe subiectul de clasa 1, dar faza cu greselile nu ma mira, apar mereu, la toate concursurile, nu ma vorbim ca uneori subiectele sunt in asa fel formulate ca sa fii dr academician ca nu te prinzi!

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

:) ii iau si eu sofiei subiectele pt clasa a doua, sunt sigura ca alex o sa faca f bine!

sofia a avut baraj la concursul smart, pt ca a facut prima data 100 de puncte. Si acu a facut tot 100 de puncte, dar mai sunt 2 fetite cu punctaj maxim, asa ca o sa se traga la sorti castigatorul unic.

Cum mi-am alaptat copiii

Bravo Sofiei!Te-am mai citit si la "scoli/gradinite-cl.2"...
Si Alex a avut ieri baraj la concursul Smart, la engleza. Dar nu l-a trecut...

Yaia, zi si mie...ca eu nu o am cu lb. romana(de la 15 ani am invatat-o)..si nu as gasi greseli.

Mergi la inceput

Alina, fimea e bata la engleza, asa numai faptu ca Alex a ajuns la braj si are toata admiratia mea!

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Alina, fimea e bata la engleza, asa numai faptu ca Alex a ajuns la braj si are toata admiratia mea!

Cum mi-am alaptat copiii

si eu il admir, mai ales dupa ce ieri mi-a citit din carte si a si tradus ce a citit, dar este un dar, el face engleza 10 ore pe saptamana, fata de 8 la romana. Si mai ales ca stia tot, dar avem o problema mare "neatentie"..studiem peretii,colegii etc.

Mergi la inceput