Dulceturi si papanasi- Bun venit, Rares!(418)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Rox, am vazut pozele, superbe, ca si tine de altfel....se vede ca te-ai odihnit, dar nu se vad kg de care spuneai.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Sunt artistice, de aia.

Si evident ca nu le-am selectat pe alea cu sunci, ce naiba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

La mine e nebunie la birou, simt ca innebunesc. Am avut momente de imi venea sa plang, acum am izbucnit in hohote de ras cand am constatat ca e o situatie delicata si eu am incurcat o si mai si. Cred ca lumea mi-a rezervat deja camera la balamuc cand m-au vazut. Motiv pentru care am luat aceasta pauza pe forum. Si in curand ma duc sa bag o sala sa dreg silueta si mai degraba sa tratez psihicul care e cam jos.

Pana una alta voiam sa imi laud si eu baiatul care a inceput sa coloreze binisor. Are multa rabdare, ii ia mult timp si se straduieste sa nu depaseasca. Imi amintesc cum Alex incepuse exact la varsta lui, si cum va postam atunci primele ei desene. Vad ca acum incepe si el cu aceleasi preocupari, ba chiar mi a desenat un om de zapada care chiar semana a om de zapada (altfel sunt doar niste mazgaleli abstracte pe care le numeste portrete ). E haios fos! In plus, abia acum parca isi aminteste colindele de iarna, ca la serbare nu a cantat neam. Acum ma ia cu "dom dom sa'naltam", cu Mos Craciun cu plete dalbe si altele asemenea. Ba aseara imi canta ceva cu crocodilul schnapy cred. Nu imi vine sa cred ce mare a crescut si el!

Sunt tare multumita ca de cand am scos pampersul noaptea nu a fost nici un accident. Ii las olita langa pat si face singurel noaptea. Ba mai nou ii las si servetele umede sa se stearga.

Hai ca incerc sa plec spre casa, e atat de mult de munca incat si daca mai stau tot nu termin treaba. Seara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

A venit Raressssss!!!!!!!!!!!!!!!
Uraaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!
Am vb cu Marius,si Marta si bb sunt f bine,nu stia nici el date tehnice,tocmai ce vb cu doctorita!
Bine ai venit,puiut de Prisilica,fratior de Mirunica!
Sunt asa de emotionata si fericita pentru ei!

Bravo bebe Rares!!!! Bine ai venit!!!!
Mami sa va traiasca!

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Yaia, ai fost belea cu iphonu. Cat despre saptamanile tale libere, numai a relas nu suna.

Atatea mi s-au adunat pe lista de facut si faptul ca le pot face fara vreun copil dupa mine e o adevarata relaxare (mai ales ca planuiesc si dentist, coafor, cosmetica, masaj...).
Deci Alex nu mai e copil, a aflat de Mos...si mai zici si ca e domnisoara dulce si sensibila, nu mai e atomica tot timpul pe fuga de acum 3 ani...pfiii, ce trece timpul!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceamica
Acomodare usoara la gradi, Alexia ! Yaia rasfat meritat si serviciu usor !Tudor te mai tentam cu niste cars?

Multumim!
Cu ce vrei sa-l tentezi pe Tudor? De Craciun Mosul a lasat pe la totii cunoscutii numai chestii cu Cars: puzzle, carte, diferite masini din desen. Dar duminica a primit un avion si un autobuz cu burduf si de atunci numai cu ele se plimba. Asta pana-l descopera iar pe McQueen pe undeva...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Bun venit pe lume bebe Rares! Sa-ti bucuri parintii si surioara!

Mergi la inceput

Sanatate multa puilor bolnaviori! Vale, Gabi!

Yaia, asa deci... v-ati gradinarit... Pai sa fie intr-un ceas bun si adaptare usoara!

Mergi la inceput

Am trimis pe mail un link catre poze. Acu' pana nu vine Pastele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Bun venit printisor Rares de mami Prisi! Felicitari, Prisi si refacere cat mai rapida, iar micutului viata cat mai imbelgugata!

Eu de astazi sunt acasa, insa cu un "chef" de zile mari. Analizele de sange au iesit bunicele, mai trebuiesc facute cateva investigatii, electroforeza Hg etc. Incep zilele astea noul tratament dat de medic. Insa..... pentru ca era prea frumos sa fie totul roz, tomografia a evidentiat un uter marit, fibromatos si cativa noduli pe plamani. Cu tot optimismul meu incep sa ma intreb, de ce mi se intampla tocmai mie astea. Se zice ca Domnul nu-ti da mai mult decat poti duce. Ei bine si la mine s-a umplut paharul, daca nu chiar a dat pe dinafara. Nu mai pot duce. Din noiembrie am stat numai prin spitale. Abia joi aflu mai multe aanunte. Deja ma apuca groaza la gandul ca iar fac analize peste analize, drumuri prin spitale... Numai gandul ca imi fac astia o biopie pentru nodulii aia si ma infior.

Offf, mi-am varsat si eu naduful la voi, sper sa nu va suparati.

_

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=9" target="_blank"> Nu uitati sa ma votati - ChicAlexa – val-1.jpg

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=9" target="_blank"> Nu uitati sa ma votati - ChicAndrei – val-2.jpg

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

BINE AI VENIT PE LUME BB RARES!
SA VA TRAIESCA COMORILE SI SA AVETI PARTE NUMAI DE BUCURII IMPREUNA!

Mergi la inceput