Dulceturi si papanasi- Bun venit, Rares!(418)
Raspunsuri - Pagina 17
Sabina spune:
Bine-ai venit, bebe Rares! Marta, sa va traiasca baietasu! sa fiti sanatosi si sa te refaci mega rapid. Un mare pupic Mirunicii, sora mai mare de-acuma!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
ancasilv spune:
Felicitari Marta! Bine ai venti bb Rares! Sa ai o viata minunata!
anca, mami de
Vladut... 06.10.2007
cecilia L spune:
Felicitari prisi si bun venit bb Rares. Refacere rapida, un bb papacios si o surioara model.
pentru toti .
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
cecilia L spune:
Rox, am vazut pozele, superbe, ca si tine de altfel....se vede ca te-ai odihnit, dar nu se vad kg de care spuneai.![]()
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Gabriela77 spune:
Felicitari, Marta! Bun venit pe lume bebe Rares, sa ai o viata minunata! Felicitari si surioarei Miruna!
Bernix, chiar azi ma gandeam la tine, sper ca esti bine!
Carpatina, salutam si prezenta ta si te asteptam!
La povesti, desigur!![]()

Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
luy spune:
Ia uite ce eficiente au fost majoretele noastre ... ![]()
Bun venit, bebelus iubit Rares !
Sa fii sanatos si fericit, sa ai o viata minunata alaturi de surioara ta si de parintii ce va iubesc atat de mult !
Felicitari, Prisi !
Refacere rapida, sa te bucuri alaturi de M de comorile voastre !
Felicitari, Miruna !
Sa ai grija de fratiorul tau, sa-l ocrotesti si sa-l iubesti mult !
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
Roxana_G spune:
Prisi, felicitari mamico, sa va traiasca Rares, sa fie sanatos si norocos! Multi pupici surorii lui superbe.
Yaia, ai fost belea cu iphonu. Cat despre saptamanile tale libere, numai a relas nu suna.
Pupici si multumiri de aprecieri, ma bucur ca v-au placut pozele. Chiar e o destinatie frumoasa si cred ca se gasesc si oferte mai rezonabile ca pret (aprilie, spre final de sezon)
Carpatina, ochi de vultur, nu l-am descaltat noi, omu s-a imbracat in baie si nu ne am gandit sa ii punem si pantofi. Mai ales ca a intrat pe terasa de la mansarda.
Dar Alex a fost de belea cum se uita ea lung cand a iesit si ii zice prietenei lui "unde se duce Octavian asa descult?".
ceamica spune:
Bine ai venit pe lume MRares
Felicitari Prisi , refacere rapida si lapte-n tzitzi !
Acomodare usoara la gradi, Alexia ! Yaia rasfat meritat si serviciu usor !Tudor
te mai tentam cu niste cars?![]()
Sanatate multa Andrei ! Vale
, putere multa !
Sanatate multa Sara !
azi imi propun sa nu adorm pana nu termin de vazut pozele !
Roxana bine ai revenit ! Ma bucur ca Alex s-a mai linistit cu tunsoarea !
Vroiam sa va multumesc inca o data pentru sustinere ! Multumesc mult mamici !
Marunzika , imi pare rau ca ati ramas fara papa atunci! La mine sentimentul vinei e inca prezent . Tb sa trec peste si mai ales sa ma invat ca as mai putea pierde si alta data .
Erina imi doresc sa-ti fi recuperat pasaportul repede! Nu sunt un fan zara, dar vad ca numai la ei am pb . am patit-o si in atena cu cardul , dar acolo era cardul lui Puf si a tb sa vina el sa semneze
, noroc ca era cu mine ! Dar a fost unicat in toata istoria cardului lui Puf!
In cazul de fata :109ron ( ii cumparasem ceva sorei mele ) si sa ma vezi ce spasita eram cand imi ceream punga. Apoi am vazut stele verzi
si de aici ....
Puf radea de mine cand m-am intors acasa ,,ptr astea te-ai agitat tu atat ?!
( va dati seama unde a dormit Puf in seara aceea
)
Sfarsitul povestii mi-a gadilat orgoliul
M-am trezit zicandu-i tanticii ca in decurs de vreo 30zile poate vine adevaratul hot sa schimbe marfa si poate-l prind. Se poate da in urmarire codul produsului la sediile lor . Cert este ca m-a intrebat daca n-as fi interesata sa ma alatur colectivului lor
I-as fi zis nici macar paznic. Cu produsele n-am nimic ... I-am luat cartea de vizita ,am spus sablonul ptr situatia respectiva si-am plecat
Mandarinutza cu timpul pierdut e tragic , mai ales cand toate sunt contra-cronometru la noi 
Roxali , cand faci rezervare la hotel ptr disney poti sa-ti cumperi bilete si pentru minunatiile pe care vrei sa le vezi , dar asta nu te scuteste de a sta la coada sa intri. Mai este un card vip parca , ai intrare separata , practic nu stai la coada , dar iti afiseaza intre ce ore ai voie sa intri acolo.
Salut toata mamicile
Plec sa-mi trezesc Minunatul! Sunt hotarata sa-i schimb orele de somn!
va pup