Dulceturi si papanasi- Bun venit, Rares!(418)
Raspunsuri - Pagina 16
Gabriela77 spune:

Nana, multi
si de la noi pt Andrei si puiuta mica din burtica!
Sabina, 

Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
mandarinutza spune:
Prisi, nastere usoara!
Roxana, multumim ca ai impartasit cu noi momentele din vacanta! Ma bucur ca ati avut o vacanta minunata!
Yaia, si eu vreau sa o inscriu pe Antonia la patinoar(patinoarul e la 10 min mers pe jos de noi), trebuia sa mergem de saptamana trecuta dar cum a fost bolnava, am mai amanat. Am fost cu ea de Craciun la patinoarul din parcul Cismigiu si i-a placut pe patine, ma rog a patinat cam o ora de mana cu mine si cu sora mea.
mihailescu teodora spune:
A venit Raressssss!!!!!!!!!!!!!!!
Uraaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!

Am vb cu Marius,si Marta si bb sunt f bine,nu stia nici el date tehnice
,tocmai ce vb cu doctorita!
Bine ai venit,puiut de Prisilica,fratior de Mirunica!
Sunt asa de emotionata si fericita pentru ei!

bernix spune:
Bravo, prisi!
Felicitari mami si tati si bun venit fratiorului frumoasei Miruna!
Uite asa cu vesti din astea ies si io din barlog.
In rest, toate bune si frumoase; concediu de mers cu copilul la munte saptamana viitoare si liberate in doi de la inceputul anului.
Si muuuul de munca la birou, unde ma intorc acusi.
Sper sa-mi iasa si sa va scriu mai mult si mai multe saptamana viitoare.
carpatina spune:
Bun venit pe lume Rares!
Sa ai o viata lunga si frumoasa! 
Felicitari Prisi, sa va traisac si sa va fericeasca! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
La multi ani si voua doamnelor, sa aveti un an plin de impliniri, sa gasiti ceea ce va lipseste! 
Si eu zbor catre treburile mele muncitoare, sper ca saptamana viitoare, cand imi vine un coleg nou, sa se mai aseze lucurile.. sa-mi mai recapat si eu ritmul normal al respiratiei ![]()
=====================
carpatina spune:
hai ca am tras o raiata si prin pozele Roxanei...
Cum mah sa-l descalti pe Mos Craciun?????????
=====================
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 Yaia, acomodare usoara pisicutei mici. Dar sunt sigura ca nu veti avea probleme. Cat despre concediul tau, e asa de binemeritat ![]() ![]() ![]() |
Azi am dormit o ora si o jumatate de ora am citit cat timp a fost Alexia la gradinita. Parca sunt alt om, nu stiu ce sa fac cu mainile cand sunt fara copii. Cand sunt cu copiii, ambele maini mi-s mereu ocupate, dar fara ei, parca am uitat ceva acasa.
Sanatate multa Sarei, sper sa nu fie nimic!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mandarinutza Yaia, si eu vreau sa o inscriu pe Antonia la patinoar(patinoarul e la 10 min mers pe jos de noi), trebuia sa mergem de saptamana trecuta dar cum a fost bolnava, am mai amanat. Am fost cu ea de Craciun la patinoarul din parcul Cismigiu si i-a placut pe patine, ma rog a patinat cam o ora de mana cu mine si cu sora mea. |
Eu sper sa incepem de duminica, dar nu m-am inscris nicaieri, prietena mea zice ca sunt locuri si doar sa mergem acolo, dar sa vedem...
Yaia spune:
Bun venit pe lume, Rares! Felicitari, Prisi si Miruna! Sa va traiasca bebelusul! Sa aiba o viata minunata!