Dulceturi si papanasi- Bun venit, Rares!(418)
Raspunsuri - Pagina 14
luy spune:
Rox, bine ai revenit ! Grozave pozele, peisajele sunt minunate, iar tu arati beton
. Imi pare rau de patania cu telefonul 
Am vazut-o si pe Puppi-ochelarista 

Mami, si tie iti sta super cu ochelari 
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
luy spune:
Haideti sa punem fetele la treaba :

Haide Prisi ! 

Nastere usoara, bebelus sanatos si papacios, precum si o refacere rapida !
Asteptam cu drag vestea cea mare 
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mandarinutza Roxana, superbe pozele! Tu arati super, mi-a placut tare mult tinuta de revelion. Mi-au placut mult pozele de la Ayuthya, impresionant templul. Care e povestea cu Buddha in copac? Yaia, mult succes micutei gradinarese, sa se acomodeze cat mai bine! Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si Filip Alexandru 12 07 2010 |
Multumesc.
No idea ce e cu Budha in copac, pur si simplu asa l-au sculptat. Am o carte despre locatie si am citit, dar in afara de a mentiona ca e de vazut nu sunt multe alte explicatii.
E tare frumoasa cetatea, asa e, si s-au pastrat foarte bine templele. Ayuthya a fost capitala Siam (actualmente Thailanda) pentru vreo 400 de ani, in perioada lor de glorie, dar a fost arsa din temelii de Burma.
Roxana_G spune:
Luy, 

Haide Prisi, haide Prisi!
Hihihi, tinuta de Rev era o simpla rochita neagra si scurta, cea de care va povestea cumatra de la ziua sotului meu. Tiara si jobenul erau de hartie si ni le au dat ei acolo, de altfel erau pentru toata lumea. A fost amuzant sa le purtam.
luy spune:
Wow, Alexia deja a inceput gradinita ?!... Ce fetita mare ai, Yaia ! Ma bucur ca prima zi a decurs f.bine, sa o tineti tot asa !
De ce ai dat-o acum la gradi, trebuie sa te intorci la serviciu ? Pupam proaspata gradinarita si pe fratiorul delfinas !
Gabriela, am cumparat revista Mami si am cautat povestea Sofiei, dar nu am gasit-o
. Eu am gasit nr din ianuarie, a aparut cumva in decembrie ? 
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Sabina Yaia, mult, mult succes la gradinita cu Alexia, sa se adapteze usor! |
Mersi!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui adimercedes Yaia, mult succes cu acomodarea la noua rutina! Pupici pisicutei, draga de ea, a inceput gradinita... Tare bun raportul de copii-educatoare aveti voi acolo!! Asa e si la Tudor? Tudor cum a reactionat? Si-a gasit incantat prietenii? Restul, toate bune?? ![]() |
Multumim mult!

La Tudor nu e chiar asa, a fost asa cand a fost si el la primele 2 grupe. Acum e baiat mare, la grupa mijlocie si sunt cam 20 cu 3 educatoare. Dar nu vin toti copiii in fiecare zi.
Tudor parca nici nu a fost in vacanta. Doar de dimineata il podidea putin plansul, dar s-a tinut tare, ca barbatii. Cred ca eu am fost factorul perturbator al rutinei lui, cum am plecat eu a revenit la normal si a avut o zi super la gradinita, a fost tare fericit sa-si regaseasca prietenii (2 romani si un rus).
In rest, astept sa se adapteze Alexia rutinei si sa-mi revin si eu cat de cat. sper sa fim sanatosi, ca restul se aseaza ele. (apropo, inca e azi s-a jucat alexia cu un baietel ce i-a tusit in nas, cu lumanari atarnandu-i pana in gurita. Sa vedem cat de rezistenta e!)
cangurii preferati!===============================================
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Yaia, succes gradinarilor, mai ales micutei Alexia. Bravo pentru prima zi, sa o tina tot asa zambitoare! |
Mersi! Stii cum e, prima saptamana e ok, pana isi da seama care-i treaba cu noul loc, dupa aia...
, sa stii ca si eu am patit-o cu IPhone-ul, tot cadou de la sot, scapat in noaptea de an nou si spart ecranul. Dar am renuntat, am un telefon super simplu, de la car doar vorbesc si dau smsuri. Nu mai vreau altceva, destul imi mananca timpul calculatorul si tvul.===============================================
Yaia spune:
| citat din mesajul lui mandarinutza Yaia, mult succes micutei gradinarese, sa se acomodeze cat mai bine! |
Multumim!

===============================================
Yaia spune:
| citat din mesajul lui luy Wow, Alexia deja a inceput gradinita ?!... Ce fetita mare ai, Yaia ! Ma bucur ca prima zi a decurs f.bine, sa o tineti tot asa ! De ce ai dat-o acum la gradi, trebuie sa te intorci la serviciu ? Pupam proaspata gradinarita si pe fratiorul delfinas ! |
Mersi!
Aici atat e concediul de maternitate, 9 luni. Alexia are deja 9 luni jumatate, si Tudor a inceput gradinita tot asa devreme, la 10 luni. Oricum, in curand o sa se introduca legislatia europeana si in acest sens si adio concediu de 2 ani in Romania, bine ca prindeti voi acum, bucurati-va!
fetele!===============================================