Dulceturi si papanasi- Bun venit, Rares!(418)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Prisi iti urez de acum nastere usoara, un bb sanatos si papacios si nu in ultimul rand refacere rapida.

si cateva d-soare pentru bb din burtic

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gata, sunt in campul muncii si deja e balamuc. Am avut o revenire tare grea si nu stiu ce am, sunt intr-o stare depresiva in crescendo.N am avut timp de nimic placut azi, dar am apucat sa trimit poze din conced, o mica selectie evident.

Atomica e tot suparata cu parul, a plans si dimineata. Le-am scris sms-uri educatoarelor. Cred ca au zis ca sunt nebuna. M-au sunat si de la scoala sa fixam interviul de admitere in februarie.

Vale, un mare mare si voua. Vai ce a crescut Alexandra voastra, bravo! Eu nu i-am mai masurat si cantarit. Si a mea facuse ceva pulpite acum 2 luni, acum parca s-a alungit iar.

Sabina, era Iphone 4 . La inceput m-am impacat greu cu el, cu scrisul, cu touch-ul, dar apoi am ajuns sa il ador. Mai ales ca eu ma jos diverse joculete online de spalat creierul (un restaurant, o ferma, din astea )

Alina, scos bradul, decoratiuni, tot. Facut ordine si curatenie, spalat rufele de la bagaj, facut haleu. Ce sa mai, ieri am fost harnica.

Mergi la inceput

Mandarinutza, tare, super ideea cu mesajele la poza. Asa cred ca fac, si mai trimit si mail la prieteni. O sa i le duc, ca ea citeste singurica.

Yaia, succes gradinarilor, mai ales micutei Alexia. Bravo pentru prima zi, sa o tina tot asa zambitoare!

Sabina, eu n-am pierdut semnalul, deci nu stiu ce sa zic. Stiu ca asa circula vorba intre profesionisti, dar la cat vorbesc eu - si vorbesc - nu am avut probleme. Camera este coool de tot, si la poze si la filmat. Pentru un telefon adica, nu te astepta la camera profi.

Prisi, pup tare, un BB sanatos si cumintel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Salutare!!
La multi ani pe 2011.
Noi am venit sambata dintr un mic concediu cu forte proaspete. Cris s a facut un dulce si un cumintel. Il ador.
Am inceput anul prost in certuri cu mama care are o atitudine f razboinica vis a vis de mine. Am o gramada de cursuri di de treburi de realizat anul acesta insa sper sa le finalizez cu brio.
Vale, Ancasilv sanatate multa si tin pumnii sa fie bine. Stiu f bine ce inseamna incertituidinea si teama ca ceva s ar putea sa fie rau. Si eu ar tb sa mi fac o analiza pt confirmarea starii ficatului meu, insa mi e f frica ca s-ar putea confirma biopsia, asa ca traiesc cu speranta..Mi-am dat termen sustinerea tezei si apoi verific.
Christina felicitari
Nana sarcina usoara
Sabina sanatate
Cecilia si noi mancam pe unde apucam, nu e ok, insa si eu procedez la fel, deci nu pot cere copilului ceva ce nici eu nu fac - sa stau la masa...
Va pup pe toate si va urez numai bine. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Roxana, unde sunt pozele?????????

Nu am vazut pozele lui Rox, dar am vazut micuta ochelarista, numita Energia, asa frumosa... a mai spus cineva, confirm si eu, nu am vazut fetita asa frumoasa cu ochelari.

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Roxana, unde sunt pozele?????????

Nu am vazut pozele lui Rox, dar am vazut micuta ochelarista, numita Energia, asa frumosa... a mai spus cineva, confirm si eu, nu am vazut fetita asa frumoasa cu ochelari.

(07.09.2007)

Pe mailul comun. Nu s?

Mergi la inceput

Da Cecilia, nu sunt. Foarte ciudat pentru ca am trimis invitatia unei intregi liste si lumea le primit in general. O sa retrimit.

Cu ocazia asta am vazut si eu superba ochelarista micuta, dar si fete frumoase de la Cluj si dulcile surori Gene Lungi. In plus am vazut si papanashi frumosi foc, unii la serbare, altii cu plugusorul.

Foarte tare!

Mergi la inceput

Gataaaa, am prestat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Roxana, sunt pozele, acum le-am deschis si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Roxana, superbe pozele! Tu arati super, mi-a placut tare mult tinuta de revelion. Mi-au placut mult pozele de la Ayuthya, impresionant templul. Care e povestea cu Buddha in copac?

Yaia, mult succes micutei gradinarese, sa se acomodeze cat mai bine!

Mergi la inceput