Bucurii de sept-oct 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 19
Roxana01 spune:
fetelor, ce n-as da sa fie adevarate variantele voastre!!!! din pacate suntem prea ... maturi ca sa mai luam asa usor o astfel de decizie, cu emigrarea... vom emigra doar la un eventual job al lui tudor in afara...si asta imediat, fara prea multe ganduri!
si cu revolutia, zau ca as face-o! va bagati? vad ca oricum astia sunt mai doritori sa faca orice altceva decat sa discute fleacuri cum ar fi educatia copiilor, asa ca as baga o revolutie a ... educatiei pozitive a copiilor!
sa ma desconspir? nu pot sa o fac, caci, v-am spus, pana nu luam o decizie si nu finalizam proiectul sunt superstitioasa. dar nu e ceva atat de radical ca o revolutie... doar ca pentru noi , ca familie, e important.
fetelor, tocmai ce m-a sunat o mamica ce m-a gasit in urma cu vreo luna pe forum la subiectul deschis de mine pentru artrita dariei. a fost in austria cu fetita ei si a trecut de la disperare la speranta. eu sunt din pacate contactata constant de parinti din toata tara care nu stiu ce sa faca cu copiii lor bolnavi de artrita. spun "din pacate" nu pentru ca nu as vrea sa vorbesc cu ei, dimpotriva, dar ma supara ca mai sunt copii care sufera de aceasat boala. este incredibil cum in sistemul nostru sanitar este un total dezastru. a plecat mamica asta cu copilul de 1 an si jumate care avea dureri mari si nu mai mergea, iar aici era pusa sa-i dea nurofen, ca o sa-i treaca... iar acolo i-au facut investigatiile necesare, au pus-o pe tratament cum trebuie si copilul ei in 2 zile este pus pe picioare... sigur, va trebui sa aiba grija si probabil va avea nevoie de tratament o viata, dar cat de important este sa te duci cu incredere la medic! medicul de-acolo i-a spus ca tocmai externase un copil roman cu ambii parinti medici, dar care n-au avut incredere in nici un medic din romania, in nici un tratament de aici.
in fiecare zi monitorizez nasul lui victoras, caci vreau mult sa scapam de operatia asta, am tot amanat-o...
ninge... hate it!
in rest.... copiii sunt superbi iar eu ma bucur de ei...
usorlili spune:
Seara buna fetelor. Eu la munca, cu noile declaratii care mi-au mancat ficatii (probabil ca stiu fetele care lucreaza in contabilitate).
Roxana, si eu tot la emigrare ma gandeam. Dar am zis sa nu o spun cu voce tare daca esti superstitioasa.
Fug ca m-a chemat sefu'sa dam drumu la declaratii on-line. Citez "mandro, unde ai fugit". Hi-hi-hi...
Si totusi exista iubire!
anangel_lexi spune:
Buna dimineata, e gata si cappuccino.
Ma pregatesc s-o scol pe fii-mea sa mergem la control sa vedem cum se prezinta urechiusa.
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Crisnemes spune:
Lexi - succes la control
Adina - sunt tare nasoale loviturile astea. Sper sa nu va ramana cicatrice prea mare.
Roxana - bafta maine. Ma gandesc la voi si va tin pumnii. Cu treaba cealalta ce o fi nu stiu - doar voi stiti dar iti doiresc sa fii fericita iar deciziile luate sa va aduca bucurii.
Va pup si am pus cateva poze din vacanta AICI
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Roxana01 spune:
fetelor, intru in fuga. tineti-ne pumnii pt maine, caci, chiar daca am mai trecut prin asta si stiu ca nu se va intampla nimic rau, tot am emotii cat casa. sper ca totul sa mearga bine si, daca se intampla asa, maine seara ne si externam.
nici nu stiu cum sa fac, trebuie sa fim la 8.30 la spital, nemancati, nebauti, iar victor e cu ceaiul dimineata. in plus, dariei ii dau intotdeauna un sandwich inainte de gradi, caci micul dejun la gradi nu-i prea consistent. iar daca daria mananca, mananca si victor...
Cris, superbi baietii aia ai tai! Doamne, cat de diferiti si cat de minunati fiecare-n felul lui!
Lexi, asteptam vesti despre maria, cum e cu urechiusa.
Ioana, mi-era dor de postarile tale pline de veselie! stiu ca si tu ai trecut prin perioade urate cu sanatatea, sper ca esti bine.
usorlili spune:
Roxana, va tinem pumnii pentru maine. Lasa ca o sa treaca. La nunta lui Victor deja povestea de maine va fi istorie de mult. Ca uite, deja are doi ani jumate. Maine-poimaine te anunta ca si-a gasit jumatatea si tre' sa te pregatesti sa devii soacra mare. Si eventual ca peste 6 luni vei fi bunica .
Si totusi exista iubire!
anangel_lexi spune:
Buna dimineata, e gata atat cat si cappuccino.
Roxana, succes azi la operatie. O sa fie bine, vei vedea!
Cris, ai doi baieti superbi! Sa-ti traiasca!
Urechile Mariei sunt bine. Acum a reinceput gradi.
Ma retrag caci nu sunt "in good mood".
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
GETY spune:
Lexi, ce s-a intamplat? Vremea fara soare si frigul?
Roxana01, bafta la operatie lui Victoras!
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
Crisnemes spune:
Lexi - astenia de primavara? - eu sper sa fie doar asta
Pai Ioana ne-a adus aminte cum e sa citim cearceafuri, iar acum a disparut din nou. Te asteptam cu mult drag.
Roxana - multa bafta - sper sa treceti cu bine peste operatie si sa fie reuseasca.
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
yoannamarie spune:
Seara buna dragutelor!
Scuze pentru lipsa... dar... am stat o zi si jumatate fara net... din motive... "de vreme neprielnica" ... cel putin asa am crezut, initial...... Deh... cand am sunat, dupa-amiaza... sa vad care e treaba... am aflat ca, de fapt, neplata facturii, la timp, a dus la deconectare... L-am sunat pe sotul meu si... (sa ma mai mir?!) intr-adevar uitase sa achite factura... "Aaaaa... Nush' de ce am avut impresia ca am platit-o ", veni raspunsul... la corul de "alintaturi"...... So... in acea dupa-amiaza nu am mai avut sanse de achitat (la 18.00 erau inchise casieriile)... asa ca, dis de dimineata, am rezolvat problema... pentru ca ce face "fimeia" cu manuta ei... e lucru sigur! Bineinteles ca...nu mi-au redat accesul la net, imediat... a trebuit sa mai astept o juma' de zi, sa mai dau un telefon ca sa le reamintesc... mda...
Am incercat sa intru de pe telefon... dar nu m-am putut loga... Ieri, am stat toata ziua cu Mitzulina, mititica a facut febra: 39, tusea foarte des... asa ca... am ajuns pana la urma la medic... care a dat diagnosticul: viroza respiratorie... Am trecut-o pe antibiotic... saptamana asta, spunem iarasi "pas" gradinitei...
In Bacau, pana aseara, a nins incontinuu... imaginati-va ce stoc de zapada avem... De dimineata, insa, s-a instalat gerul... asa ca... primavara e departeeee...
Lexi, ca sa iti revina cheful! Ce s-a intamplat de nu ai fost "in good mood"?! Sper ca esti ok, da?!
Ma bucur ca Maria e bine si la control urechiusa s-a prezentat ok... Cum a fost prima zi a micutei, la gradi'?
PS. Am gasit (in lada cu legume,din frigider ) incarcatorul telefonului cu pricina... asa ca... te sun maine...
Gety, de aceeasi parere cu tine! Am reusit sa-i fac aerosoli, doua zile, dar am intrerupt... la sfatul medicului... A propos, foarte greu am gasit ACC fiole... Cica nu se mai gasesc la distribuitor... lipsa in depozit... cel putin in Bacau...Am cautat in tot orasul...si pana la urma... am gasit, aveau pe stoc, ramase... (Sandoz)...
Cristina, vazui pozele si mi-au placut foarte taaare micutii protagonisti!!! Sunt bestiali pe schiuri! Inca o data, ii felicit! Si pe tine... inceputul e greu... dar...sunt convinsa ca te descurci si tu, excelent... Chiar si cu schiurile in mana ... "te incadrezi" in peisaj... Mi-au placut si mascutele, si tortul (Sponge Bob)... Chiar reusit! Faina distractie!
Roxana, Victorasul! Cum e ?! A decurs totul bine? Recuperare rapida si multa sanatate!
Cat despre decizia pe care ati luat-o, sincer, si eu m-am gandit, imdeiat, la emigrare... Oricum, orice hotarare ati fi luat sa dea Dumnezeu sa fie una buna, sa va ajute pe viitor si sa fie in ceasul cel mai bun!!!
multumesc pentru gandul bun! Incerc sa-mi revin!
Adina, spor la lecturat!!! Daaaaa... ce "pofta" de carti mi-ai facut!!! Doar ca ar trebui sa stau la sala de lectrura... pentru ca sa am linistea necesara... Doar ca n-as mai "savura-o" la maximum...
Aminteai ceva de zapada?! Va astept, si pe voi, in Bacau!!! V-am spus... avem din plin!!!
Citat: |
saracutzii exerseaza deocamdata pe covorul din sufragerie, sunt tare dragutzi, isi imbraca inclusiv castile de protectzie, cu Alex e mai periculos ca el "isi da avant" cu betzele, trebuie sa ne ferim in permanentza capatzanele :) |
dragalasi pustanii... Ah...daaa... asta ar fi cam singura problema: n-avem partie pentru schi... Daaar... avem covor in sufragerie... si, pe bune, ca ma bag si eu la schiat!!!
Salut si restul mamicilor si bucuriilor!
Ma retrag... am o durereee de caaap... Deh... prost materialul...
Va tzuc! O seara buna!
Perlutzele...
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">
Ioana, mami de fetita cu fundita
De prin viata...adunate! ""