Bucurii de sept-oct 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 18
yoannamarie spune:
Sal'tare, din nou!!!
Lexi, ma bucur ca ai revenit!!!
Citat: |
Si aici a nins si e putina zapada spre marea bucurie a fiica-mii care ieri striga bucuroasa prin casa "Doamne-Doamne ne trimite zapadaaaaa! Dar de ce nu ne trimite mai multa, mami?" |
Ce dragalasaa pustoaica ... Auzi?! Fa-i pe plac Mariei si... hai pana-n Bacau... e zapadaaaaaaaaaa, cat cuprinde... "da si pe'afara"... si inca mai ninge...... Ufff... No comment...
Ma bucur ca micuta e ok... si se recupereaza rapid!
Fetelor, va multumesc pentru sfaturi cu privire la aerosoli! Ma duc, acusi, la farmacie si am sa cumpar ser fiziologic...
Gety, ACC-ul e pentru tuse?! Stiu ca i-am dat sirop, la un moment dat, care se numea ACC...
Special pentru Lilina... Madame... poftiti, va rugam : ...
O zi faina, tuturor!!!
Perlutzele...
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">
Ioana, mami de fetita cu fundita
De prin viata...adunate! ""
yoannamarie spune:
Cristina, acum am citit mesajul tau!
Bine ai revenit... Felicitari baietilor pentru priceperea in ale schiatului! Suuuuper tare!!! Tu?! Cum te descurci?!
Mey... la cat de fain povestesti ca a fost la ski... mai am putin si declar:ME GUSTA LA NIEVE!!! ... Daaaaaaaaaar... doar daca e vorba de munte, partie, ski etc... In rest... Lexi... nu vrei un pic (mai multa ) zapada?! Asta asa... pana ajungeti in Bacau...
Perlutzele...
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">
Ioana, mami de fetita cu fundita
De prin viata...adunate! ""
anangel_lexi spune:
Yoanna, nu multumesc, nu vreau. Las' sa stea acolo! Ca daca ninge prea mult iar nu mai ajung acasa (sau la scarbici, dupa caz).
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
GETY spune:
Da, Yoanna, e pentru tuse, expectorant. Prefer varianta "pe nas" decat "prin ficati", cand e vorba de tuse. N-am ce face cand e vorba de amigdalita sau faringita ca trebuie sa-i dau medicamente orale.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
Crisnemes spune:
Youanna - eu ma descurc binisor cu skiatul ... nu sunt the best dar catinel, catinel ....
O sa pun si niste poze cand imi repar Pc-ul de acasa.
Nici baietii mei nu vor sa plece iarna - poate, poate mai vine o data Mos Craciun.
Mai feteor sa nu vorbesc intr-un ceas rau - dar iarna asta nu am prea avut probleme cu baietii - numai niste banali muculeti...
Sanatate maxima tuturor!
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Roxana01 spune:
fetelor, sunt varza de nesomn! astazi am avut o zi foarte importanta, am luat o decizie majora in viata familiei (de bine, speram noi). nu va spun prea mult deocamdata, caci suntem in plin proces de transformare si sunt superstitioasa, sper sa iasa bine. dar nu am dormit si sunt foooooarte stresata sa luam decizia buna pentru noi.
cat despre operatia lui victor, am amanat-o deja pe joi. am vorbit cu medicul si maine nu era anestezistul care vroiam noi, asa incat nu mergem maine.
am fost ieri la teatru. foarte, foarte frumos! ma bucur tare mult s-o vad pe daria ce bine se simte! nu reusesc sa-l fac pe victor sa vina cu noi, e foarte comod si el prefera o dimineata cu tati, ca intre barbati.
multa sanatate lui mitzu, mariei si tuturor bucuriilor bolnavioare!
usorlili spune:
Buna fetelor...Eu sunt cu falca varza (m-am umflat urat rau dupa operatie). Acum arat si eu mai umana dar ma doare.... De fapt ma sacaieeeee... Dar si cand oi avea dinti in gura. Ca acum sunt ca babalele alea "mie-mi ploua-n gura"... "mie nu-mi ploua in gura".
Roxana sa fie intr-un ceas bun decizia luata. Eu cred ca tu te-ai hotarat sa faci o revolutie. Chiar daca este de catifea.
Va pup ...sper sa-mi revin zilele viitoare sa "discutam" mai mult, desi sunt programata in fiecare zi la stomat, saptamana asta.
Si totusi exista iubire!
AdinaF spune:
Buna fetelor la ceas de seara!
Eu mi-am luat multe cartzi de la biblioteca in ultima vreme si ma lecturez profitand de fiecare secunda libera, , de aceea am aparut mai rarutz
Yoanna, si eu imi doresc zapada, le-am cumparat copiilor echipament de ski, saracutzii exerseaza deocamdata pe covorul din sufragerie, sunt tare dragutzi, isi imbraca inclusiv castile de protectzie, cu Alex e mai periculos ca el "isi da avant" cu betzele, trebuie sa ne ferim in permanentza capatzanele :).
Fabian si-a mai facut ieri rost de o cicatrice, am fugit cu el la spital si ca prin minune a scapat de cusatura, chiar daca nu e nimic grav, mi-e tare ciuda ca si-a mai adaugat un semn pe fatza (la barbie), la numai 4 ani are deja vreo 3!
usorlili, rabdare, peste ceva vreme o sa-tzi spui ca a meritat tot efortul. Si eu mi-am terminat o lucrare si-s tare multumita, acum astept factura (de care probabil n -o sa fiu la fel de multzumita).
Roxana, succes cu operatzia lui Victor, si sper pt voi sa fi luat decizia cea mai buna - poate vretzi sa emigratzi? . Sa fie intr-un ceas bun, orice ar fi !
Crisnemes, si eu la fel, mi-e si teama sa zic prea tare ca am scapat "ieftin" de iarna asta , sper sa ne tzina tot asa.
Copiii vorbesc din ce in ce mai bine romaneste, le si citim multe povesti pe romana. Intr-o zi m-am asezat cu ei la masa, dar eu deja eram satula, mi-am luat doar o cafea, la care Fabi: "Mami, dar tu cu ce itzi potolesti foamea?"
In rest, multa sanatate copilasilor care se confrunta cu raceli, la fel si mamicilor, si mai ales lui Sebi ii urez sanatate deplina si sa fie un an mai bun pt el!
O seara frumoasa!
anangel_lexi spune:
Buna dimineata. Iar beau singura...
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
GETY spune:
Lexi, hai ca vin si eu la , chiar daca e tarzior!
Roxana01, si eu pariez pe emigrare. Bursa pariurilor?
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!