Bucurii de sept-oct 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna dimineata, poftiti la sau cappuccino.
Yoanna, ca de obicei, mesajele tale ma binedispun! Chiar ca imi trece orice urma de suparare citindu-te. Ce, Doamne iarta-ma, cauta incarcatorul in frigider? Zau ca-mi amintesti de maica-mea, tin minte ca ea isi cauta o data ochelarii peste tot si erau in frigider!
Am fost suparata pentru ca Mariuta a plans ieri la gradi si a tot plans in ultimele saptamani cat am dus-o. Nu prea am reusit sa aflu de ce, am vorbit si cu educatoarele, si cu colege de-ale mele care au copii de varsta Mariei ca sa mai cer o parere. Pana la urma am concluzionat ca fii-mea s-a speriat o data la gradi foarte rau cand niste copii au tipat langa ea. E fff sperioasa si sensibila, din punctul asta de vedere seamana cu mine. Asa ca aseara i-am explicat frumos ca nu are de ce sa se sperie, ca asa sunt copiii se joaca, mai tipa, mai striga, mai rad zgomotos dar e ceva normal si nu o fac ca sa-i faca ei rau. Si i-am mai spus ca daca se sperie de ceva sa mearga la una din educatoare si sa-i spuna ca s-a speriat.
Azi a fost mai bine, nu a mai plans nici acasa inainte de plecarea la gradi si nici la gradi. Doamne ajuta!
In fine, si mai am eu suparari de pe la servici dar nimic grav (sper). Oricum incerc sa-mi pastrez optimismul.
Roxana, cum a fost cu Victor? Cat despre planurile voastre, si eu ma gandisem initial ca v-ati hotarat sa plecati, dar daca spui ca nu e o hotarare atat de drastica, ma gandesc ca poate v-ati hotarat sa va mutati undeva mai la aer curat. Nah, am facut si eu o presupunere.
Yoanna, multa sanatate lui Mitzu!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Lexi - merci de cafelutza.
Ma bucur ca ai gasit problema Mariei si sper sa o rezolvati.

Ioana- imi cer scuze si-mi retrag cuvintele

Dar mai fata - ce cauta incarcatorul in frigider?

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

buna, fetelor!

revin si eu cu vesti despre victoras (multumesc de urari si ganduri bune!): a trecut cu bine peste operatie! Bine, va imaginati ca trezirea din anestezie a fost grea, urletele au fost la loc de cinste, sper sa nu mai aud niciodata in viata mea : ma doare putzulik, caci am auzit ieri pentru toata viata! aveam un stres ca nu a vrut sa faca pipi ieri de la 6, cu toate ca bause destul de mult. azi noapte nu a facut pipi deloc si nici dimineata, cu toate promisiunile mele ca-i dau cioco kinder... il ustura , caci a facut si o decalotare pe langa operatia propriu zisa de hidrocel. dar m-a sunat mama sa-mi spuna ca a facut pipi dupa ce am plecat, asa ca e ok. nu ma lasa sa-i schimb pansamentul, ne certam, dar principalul este ca el e bine.

Ioana, ai un stil extraordinar de a scrie, chiar si vestile proaste le pui intr-o lumina pozitiva. Multa sanatate mariei!

Lexi, si daria este foarte sensibila si, cu toate ca este foarte prietenoasa, se sperie repede (exemplu: daca toti copiii alearga intr-o directie, catre zana sa zicem la spectacol, ea fuge de la zana catre mine, caci se sperie cand vede toti copiii agitati si aglomeratie...)

Lili, ma sperii! Soacra mare maine-poimaine??? aoleu, nu-mi spune, ca oricum eu ma mir in fiecare zi ce copii mari am! alaltaieri seara i-am cantarit si masurat, caci stiam ca ma va intreba la dr cate kg are victor: victor are 97 cm si 16 kg!!! cand, fratele meu? daria are tot 20 kg (slava domnului!) si are 115 cm! eu tot ziceam ca nu masoara bine tudor, ca el o masura, dar acolo era... Cand????

ah, dariutza a inventat o noua moda: colanti (neaparat putin sub genunchi, nici un cm mai lungi!) , sosete scurte, vreo 10 cm de picior gol si fusta! nu stiu daca ati inteles, dar daca nu ne conformam e dezastru, nu pleaca la gradi! si abia asteapta sa poata purta tocuri, sa-si faca unghiile si sa se machieze....

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

Buna fetelor.

Eu am ramas singura la munca. Toata lumea a plecat mai devreme. Eu mai raman ca trebui sa ajung la dentist, poate imi scoate din fire. Vreau sa va spun ca am slabit vreo 3.5 kg de cand cu operatia. Yupiii... sunt super-fericita desi stiu ca nu este sanatos asa...

Roxana, gata, ati terminat si cu operatia. Eu nu stiam ce inseamna operatia si am citi pe net zilele trecute. Bine ca fuse-fuse si se duse. Ma bucur mult si pentru Daria ca se simte bine. Asa este, sanatatea este cel mai important lucru.

Pe bune. Cred ca de multe ori nu ne dam seama pana ne lovim de spitale si doctori. Eu sunt mai high, mai "traieste viata asa cum este". Uneori barbate-miu imi zice ca ma multumesc cu prea putin. Dar eu in adancul sufletului ma bucur de noi, de viata noastra, de fiecare clipa. Si am invatat sa ma bucur de orice prostioara de langa mine, de orice nimic. Mi se intampla sa merg pe strada si sa cant, sa dansez asa, de nebuna. Sa fac un compliment vreunui necunoscut pe strada, asa, pentru ca-mi pare ca are nevoie de o vorba buna. Si apoi plec mai departe. Si ma simt tare bine.

Cris eu nu ti-am vazut pozele dar mi-am propus in w-end sa ma uit peste ele. Cred ca-i tare frumos sa ai doi baieti. Eu simt ca daca as mai face un copil (desi nu prea cred) as face tot un baiat. Nu stiu, asa simt eu.

Lex, am citi despre Maria azi dimineata. Despre faptul ca se sperie cand aude alti copii tipand langa ea. Si stii care a a fost primul meu gand. L-as fi luat pe Tudor, si l-as fi dus intr-un loc mai pustiu, pe un camp de exemplu. I-as fi spus ca uneori tipatul inseamna bucurie, copii se manifesta asa ca sa-si exprime fericirea ca se pot juca. Si apoi as fi facut cu el un exercitiu, punandu-l si pe el sa tipe de bucurie si tipand si eu cu el. Nu stiu, asa m-am gandit eu. Desi cred ca ar exista reversul medaliei cand am ajunge acasa... Dar asta-i riscul meseriei.

Cu mood-ul cum mai stai? (edit : acum am citi sa sunt ceva probleme la serviciu. Asa ca banuiesc mood-ul tau)

Ioana, ACC-ul nu se gasesti nici in Bucuresti. Parca au inebunit de tot. O data la cateva luni ii apuca o "lipsa de stoc". Apoi isi revin. Am inteles ca ar fi ceva probleme cu pretul de productie si cel de vanzare. Si ca pentru ei (pentru farmacisti) nu prea sunt rentabile medicamente astea. Nici flixotide nu se gaseste.

Eu nu stiu cati cm mai are Tudor, desi il vad ca s-a lungit... mama-mama. Mai ales cand doarme. Apropo, eu cand oi ajunge sa va mai pun poze cu el? Offf... in w-end nu stiu daca reusesc pentru ca rupem turta finutei. Poate m-oi indeletnici totusi.

De Sebi nu mai stie nimeni nimic?

Va pup.

AAA...bine ca n-am trimis mesajul. Rox, cumva inca un bebe???

edit1: completare pt Lex.
edit2: greseli de corectat. Gata, acum chiar plec.

Si totusi exista iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

esti super tare, lili, cu inca un bebe!!!! NUUUUUUU!!!! era sa spun ca la noi robinetul s-a inchis, dar mai exact ar fi: chiuveta are dop! traiasca steriletul, ajung 2 copii! Oricum, daca era sa fiu insarcinata, la mine nu exista optiuni, clar: avem copilul! nu stateam sa cantaresc variante...cred ca la batranete ma voi face asistent maternal, sa mai simt ce-nseamna sa ai copii mici, daca ai mei nu s-or grabi sa ma faca "mamaie".

si lili, hai sa ne unim fortele, poate om imprastia sentimentul de a te bucura de lucrurile marunte... caci si eu ma bucur de fiecare prostie si nu cer decat sanatate si liniste. si eu uneori cand mai zambesc sau mai dau o mana de ajutor unui necunoscut pe strada ma gandesc ce Dumnezeului ma apuca, poate omul nu tinea neaparat sa-l ajut, dar asa imi vine...

Cu andreea am mai vorbit foarte putin acum cateva zile. sebi se recupera dupa operatie, dar inca nu ii dadusera drumul acasa. si nici nu stia ce se va intampla in viitor...

offf, mi-e c-o sa va dezamagesc, am postat chestia asta cu schimbarea din viata mea... e importanta decizia asta pt noi, dar nu revolutionam lumea... din pacate superstitia ma impiedica sa spun ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Ziua buna fetilii!!!

Ufff...... abia ce am ajuns... am avut de rezolvat cateva treburi prin oras... dupa care... am aterizat direct acasa, la micuta mea... care astepta sa-i aduc cereale pentru fetite...... Asta mi-a spus la telefon...cand am intrebat-o ce sa-i aduc bun... ... So... Cini Minis au fost alegerea corecta... intrucat a fost multumita, maria sa...

Mey... ce friiiig e in Bacau... si ce le mai viscoleste... Brrrr!!! Ma ustura foarte tare si gatul... Sotul a spus ca e de la "Doamne, Domane"... ca "rasplata" la "cantarea" facuta...... Mda...

Ma gandeam ca, saptamana viitoare, vine "luna lu' marte"... si... ... Adica, macar de 8 martie sa ies cu fetele, chiar si la un show... cu "iepurasi"... ... daaaar, pana in prezent, doar eu si inca o amica... am spus prezent la apel... Si anul trecut am stabilit ca iesim... ca pana la urma... sa se anuleze tot... imbolnaviri, lucru pana tarziu, plecari in delegatie etc... Mda... Voi cum ati vrea sa petreceti de 8 martie?!

Lexi, ma bucur ca am reusit sa vorbesc, azi, cu tine! Si ma bucur ca te-am auzit razand!!! Asa-mi placi, partenero!!!
Cum a fost, azi, pentru Mariuca? Ma refer, la gradinita... Draguta de ea... Sper ca totul a decurs bine, si micuta si-a recapatat placerea de a merge acolo......
Cat despre serviciu... cred ca daca ar merge totul "ca pe roate "... ne-am plictisi
Multumesc pentru urare! Mitzu inca mai tuseste... o mai tinem cateva zile in casa... Oricum... nu am avea cum sa o scoatem...pe asa vreme... de ca.. cao..

Foarte haioasa faza cu mama ta si ochelarii... se pare ca nu suntem singurii!!!

Iar cu incarcatorul... ti-am spus... e ceva de domeniul SF-ului...

Cristina, stai linistita! Nu ai de ce sa-ti ceri scuze!... Cat despre incarcator... nush' cum a juns acolo... sotul tacea "chitic", fii-mea... isi dadea ochii "pe spate", mirata...... iar eu... nu-mi amintesc sa-l fi pus acolo... De fapt... totul e posibil...la noi...

Roxana, multumesc! Ma bucur ca, deja, sunteti acasa! micutul sa se recupereze rapid! Saracutul... il cred ca e dureros... Offf...

Darituza e tare dragalasa!!! Domnisorica, in toata regula!!! Si imi place noul ei stil!!! Ma lasa sa-l adopt si eu... La 18 ani... cati implinesc anul acesta...

Citeam cati cm si cate kg au strumfii tai! Sa fie sanatosi! fii-mea, la 114 cm, are abia 17 kg... adevarul e ca... intotdeauna a fost genul: "inaltuta si slabuta"... Mda...

Lili,

Citat:
Dar eu in adancul sufletului ma bucur de noi, de viata noastra, de fiecare clipa. Si am invatat sa ma bucur de orice prostioara de langa mine, de orice nimic. Mi se intampla sa merg pe strada si sa cant, sa dansez asa, de nebuna. Sa fac un compliment vreunui necunoscut pe strada, asa, pentru ca-mi pare ca are nevoie de o vorba buna. Si apoi plec mai departe. Si ma simt tare bine.

Taaare imi place ce-ai scris aci'!!! Te felicit!

Bafta la dentist... sa nu doara!!!...

Petrecere frumoasa la ruptul turtei... si asteptam pozici cu voi!!!

Cat despre ACC... aha... deci e "problema" la nivel national... Ma rog... tara asta si mofturile tuturor...

Gety, ce faceti?

Lilina, gata cu marea?! Eu ti-am facut oferta... totul a depins de tine...

Acu'... pun cateva poze... asa ca sa va reamintiti de noi... So... pentru cine are timp, chef etc... poftiti la pozici

Salut restul trupei!

O zi buna!

Perlutzele...

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">

Ioana, mami de fetita cu fundita

De prin viata...adunate! ""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Ioana am vazut pozele cu voi - Mitzu - e o adevarata domnisoara, e frumoasa foc. Sanatoasa sa fie ca atunci cand va creste va rupe inimile baietilor...
Si noi suntem fani Cini Minis.

Cu zapada si noi stam la fel de bine

Lili- e frumos cu doi baieti dar crede-ma ca ma dispera cateodata. Am plingeri saptamana asta de la educatoare ca au fost cam violenti la gradi.(nu stiu ce au facut dar le-am spus educatoarelor sa actioneze ele ca degeaba le spun eu dupa caterva ore de la incident ca nu am rezultat).
Bafta la stomatolog.
Distractie placuta la ruperea turtei.

Acum noi suntem in plina creatie - facem martisoare, am mai capatat ceva experienta de anul trecut asa ca o sa lansez in curand noua colectie!

Aseara am fost la spectacol la Rithm of the dance - a fost un spectacol minunat si m-am bucurat mult ca am ajuns si am fost doar eu si sotiorul meu.

WE placut va doresc, merg sa-mi iau odraslele de la gradi.

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

"So"...

"Aceasta-i una din fotografiile la care eu tin cel mai mult. Rarisima;.
Nu vad nimic deosebit, e poza nevestei tale.
Am prins-o cu gura închisa!"...

,banc pe care mi l-a trimis, adineaori, husband-ul, pe telefon... ...

Cristina, multumesc! Spor la facut martisoare! le confectionati pentru prieteni sau le comercializati?

Roxana, pentru felul tau de a fi si gandi!!! Noua ne-ar mai placea un bebe... daaaar... deocamdata doar vorba e de noi...

Perlutzele...

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">

Ioana, mami de fetita cu fundita

De prin viata...adunate! ""

Mergi la inceput

Yoanna, super tare si bancul si sotul tau.
Cat despre poze sunt absolut superbe. Mitzu e o frumoasa si a crescut mult iar tu arati super!
Si eu ma bucur ca te-am auzit, multumesc de telefon!
Roxana, refacere rapida lui Victor! Apropo de fetite cochete, fii-mea mi-a spus ca-si doreste si ea un parfum pentru copii. Trusa de machiaj are deja, a consumat cam 90% din el caci vrea sa se machieze toata ziua. Iar acum, mai nou, imi spune ca vrea sa-i fac codite cand o duc la gradi. La fazele cu cochetaria si cu dorinta de a fi mereu frumoasa, e leita cumnata-mea. Uneori stau si ma intreb ce o avea totusi de la mine???
Lili, nu prea am unde s-o duc pe Maria aici pe camp, ca nu prea sunt campuri dar poate cand ajungem acasa in Ro...
Cat despre serviciu pot spune doar ca eu sunt genul de om care nu suporta nedreptatea sub nicio forma. Si, de cand avem un sef roman, se intampla multe nedreptati la noi. Nu mie personal, dar in general, in unitatea noastra. Si am un sentiment oribil.
Mai sunt si alte lucruri care ma scarbesc, poate o sa va povestesc intr-o buna zi.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

CAPITOL NOU

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput