Ghiocei de Martie-Aprilie**289**
Raspunsuri - Pagina 9
Dodo-pui spune:
Buna dragelor..
dar nici nu ati scris azi noapte...chiar deloc
all
sper sa revin dupa "trebile" obligatorii
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Gianina34 spune:
buna dimineata , buna dimineata,
pe toata lumea si plec la facut temele ca tot sunt proaspata ca o floricica: micsunica a inceput foirea de dimineata la 4.30 iar eu am ajuns la serviciu la 8.21
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si opt luni
Gianina34 spune:
stiu ca nu are legatura cu ce se discuta acum pe forum insa vreau sa va spun ca zilele astea cat am stat sechestrati in casa, am experimentat tot felul de retete iar una dintre surprizele placute a constituit-o clatitele japoneze care sunt fff usor de facut si tare bune (faceam compozitia cat dormea bebelakele de pranz, o dadeam la frigider si cand se trezea le coceam si gata gustarea de la ora 4)
reteta am luat-o de aici:http://adamache-laura.blogspot.com/2008/04/dorayaki-clatite-japoneze.html
in loc de apa am pus apa minerala ca stiu ca ajuta la pufosenie
eu am facut doar cate jumatate de reteta si in tigaie puneam cate 2-3 clatite odata
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyana27 si ca sa-i pun capac suntem si-n plin proces de intarcare; adica eu refuz sa-i spun "intarcare", ii zic "rarit"... dar de fapt ii dau doar o data pe zi, la prima trezire de dimineatza; ieri dimineatza m-am hotarat, asa din senin, am zis ca trebuie sa-i refuz titi ziua, ca efectiv nu mai manca nimic si sugea ca purcelul din ora-n ora ( stiu ca de la masele are nevoia asta de rontait pe titi); asa ca l-am refuzat, i-am explicat ca abia seara mai primeste, nu mai are mami acum.... s-a lasat cu plans vreo 5 minute, m-a ajutat cumnatul sa-l calmez, l-am pus la masa si a mancat un iaurt imens cu cereale; eiiiiii, pai cand am vazut eu asa am zis gata, deci daca vrei poti sa si halesti!!!!! si spre surpriza mea n-a mai cerut deloc peste zi si a mancat foarte bine; asa ca prima masa a mai fost azi dimineata la 6 si ceva, adica la 22 de ore de la ultima; a mai supt putin la 10 ca-mi pocnea titi care avea 26 de ore nesupta si asta a fost si pe ziua de azi; la pranz s-a suparat ca-i era foarte somn si mi-a cerut... dar evident ca n-a primit si pana la urma s-a calmat si n-a mai cerut; partea nasoala e ca azi am facut cam mult laptic si pompa mea e la nasica, mi-o trimite abia maine prin curier; am incercat sa ma mulg la baie dar n-am prea reusit manevra, adica a iesit ceva dar nu ma pricep si decat sa-mi traumatizez sanul mai bine ma abtin si o dau pe d-alea babesti, cu sanii stransi si fara lichide; sincer, nu ma simt pregatita chiar de intarcat.... dar la fel de bine stiu ca n-o sa fiu niciodata, asa ca vazand acum ca mutzu reactioneaza foarte bine (neasteptat chiar... pana acum) zic si eu sa-mi incerc norocul; cu siguranta o s ava tampesc cu intarcatul asta, sau cu "raritul" ca intarcat suna asa uraaaaaattt si deja sunt nostalgica dupa tipetele lui prin casa "mami titiiiiiiiiiiiii!!!!", dar stiu ca o sa-mi fie mult mai greu sa fac pasul asta dupa ce o sa fiu la serviciul pe care nu mi-l doresc deloc si o sa fiu cu nervii la pamant!!! si-n plus nu ar fi corect fata de bona sa o las sa se descurce cu adormitul de pranz si calmatul nervilor fara titi Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 GANDACEL DE TOAMNA |
DYANA, stiu ca este greu...
Pe mine m-a ajutat destul de mult la dimminuarea productiei (ca si eu ma umflasem) ceaiul de salviie. Beam 3 cani pe zi : dimineata, la pranz si seara.
Gianina34 spune:
bianca - mai tuseste vladimir?
ca eu am ajuns sa fac o obsesie si cu tusea asta micsu' tuseste cam de 5-6 ori /zi (adica face ehe-ehe si atat) insa tot se aud ceva secretii pe acolo si nu stiu ce sa mai incerc sa scapam de ele
chatonel spune:
neata tufete! si io vad ca am teme de facut, noroc ca in prima zi de munca e mai lejer :)
las
dyana27 spune:
citat din mesajul lui Gianina34 bianca - mai tuseste vladimir? ca eu am ajuns sa fac o obsesie si cu tusea asta micsu' tuseste cam de 5-6 ori /zi (adica face ehe-ehe si atat) insa tot se aud ceva secretii pe acolo si nu stiu ce sa mai incerc sa scapam de ele |
gianina la mutzu a mers foarte bine siropul Prospan. e sirop de iedera si se da si la copii mici de tot; a mers la fel de bine si la tati meu care tusea de vreo 3 saptamani si nu-i trecea cu nimic. mutzu a tusit vreo 2 zile si cam atat; si s-a vazut ca i-a fluidificat bine toate secretiile alea care se auzeau dar nu ieseau cu nimic.
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA
anamariame spune:
Buna dimineata!Dyana, eu am vrut sa iti spun ca e posibil ca Mutzu sa accepte foarte usor lipsa de tzitzi, in schimb sa suferi tu, da' na' eu nu am alaptat, am zis sa nu ma bag. Am o prietena care a zis sa incerce, cumva banuia ca nu o sa reuseasca pt ca fetita era innebunita dupa tzitzi, si dupa 2 zile plangea ea de sarea camasa pe ea, a facut si o mini depresie pe tema asta. Singura consolare pe care i-am putut-o aduce a fost ca mai bine sa sufere ea decat copilul Gina, eu ca sa raspund la intrebarile tale am nevoie de ceva timp si de o anumita stare, si cum sunt astazi acasa cu Eva, o sa scriu cateva randuri.Cati, m-ai intristat cu marturisirile tale, retraiesc si eu clipe din trecut citind randurile tale, si imi doresc sa iti treaca mai repede depresia asta, hai sa vedem ce putem face sa o ineci din fasa, ce zici? Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
chatonel spune:
citat din mesajul lui inapreda Si eu vreau la intilnire cu Chatonella! Mie mi-ar placea sa mergem un week-end undeva numai m.u.i.e.r.i; adica in ceva capitala Poate fi Paris dar si Roma, Viena sau Budapesta si-s convinsa ca, daca rezervam din timp, gasim niste oferte suuuuper! Oare sint Gina, in Tara Capsunilor sau...o punem de-o intineala? PS. Sint curioasa care crede ca sint o mama rea ca am propus o intilnire "m.u.i.e.r,e,a.s.c.a"; si si mai curioasa sint de cine se baga?! Gina lu' Ian Mi-e dor... Ian -toamna 2010 Ian - Craciun 2010 |
mi se pare extra ideea ta, ina!
Vazui si ca Oli a zis ca se baga, cica vrea parisu
Io zic asa, ca sa fie loc pentru cit mai multe fete: destinatia sa fie una la care se poate ajunge cu o linie low cost plecind din bucuresti, sa nu coste biletul mai mult de 100€. Apoi, in functie de cite ne stringem, inchiriem poate un apartament mobilat, tot pt a iesi mai ieftin?!