Ghiocei de Martie-Aprilie**289**
Raspunsuri - Pagina 8
cativ13 spune:
merg la somn ca maine la 8 cineva da trezirea si eu o sa fiu cu capul greu ca dupa beutura...va pup, dragele mele!sa inchei intr-o nota optimista..."tomorrow is another day"
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kea Denisa, crude si in cantitati egale? Scuzati ca ma bag cu salata intre prieteni. |
Yup. Ma rog, cantitatile nu le masor niciodata, le pun asa... sa dea bine la culoare.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
dyana27 spune:
Lista No. 1
1. Daca tot m-a provocat Simplyana:)), intrebarea mea este: Va bagati? Daca da, in ce? ( by Anaan)
o daaaaaaaa, ma bag in orice!!! asta e zodia, asat ma caracterizeaza... ma bag in discutii, ma bag in dispute, ma bag sa fac pace intre colegi si ies sifonata ca dracu' si chiar "omul negru.... si tot nu ma las!!!
2.Care a fost proful vostru preferat in liceu si de ce? Faceti-i o scurta descriere.(by Ilinca)
TATA. mi-a fost profesor tot liceul si este de departe profesorul ideal. nu vorbesc de caracter si de cum este el acasa, ci de relatia cu elevii, de sinceritatea lui in fata lor, de modul cum avea o incredere infinita in ei pe care i-o rasplateau asa cum rar vezi; de excursille organizate de el la munte cand statea coada dupa noi prin discoteci si ne ameninta ca ne trezeste la 5 ca sa se razbune... cand de fapt ajungeam la 5 acasa...; de bataile cu zapada pe care le administra profesoarelor cand mergeam la munte, el fiind in tabara noastra si promitand cate un 10 celor care ii prindeau profele.....; de pasiunea cu care a pregatit generartii intregi de olimpici nationali, inclusiv pe mine; de faptul ca este iubit si respectat... fara sa faca nicun efort.
3.Numiti cel mai sexy barbat in viata (vedete, ca e mai usor de documentat, dar nu musai).(by Simplyana)
ioiiiiiii.... greu, greu... nu-mi vine nimic acum; a bada, e un individ nou in anatomia lui Grey, proaspat venit de la spitalul Mercy.... e un animalut cam pe gustul meu asa... cu niste priviri de-mi "fluidizeaza" sangele..!!!!
4.V-ati indragostit vreodata la prima vedere? Daca da, de cine?
o daaaaaaaa, de cel care a fost pasiunea vietii mele (subliniez pasiunea, nu dragostea); daca-mi trageai una in cap si nu picam ca musca in prima seara....
V-ati casatorit cu iubirea vietii voastre? (by Anamariame)
da, Cristi este iubirea vietii mele, de asta sunt convinsa; oricate probleme am avea, si incompatibilitati.... stiu cu siguranta ca ce simt pentru el nu poate fi egalat.
5.Respectati traditia de anul nou...si purtati ceva rosu pe"dedesupt"???( by Georgyiuly)
Nu... nici nu stiam de ea.
6.V-ati inselat vreodata partenerul?(by Bianca)
cam da... si cam des, pana la cristi ( pe el nu, si nici n-am de gand);
7. Cu cine ati observat de-a lungul timpului ca va asemanati mai mult din clubul nostru de mamici? Dezvoltati, desigur(by anamariame)
de la inceput cu SHASA de care-mi este ingrozitor de dor; pe parcurs... nici n-as putea sa definesc, am multe lucruri in comun cu Mihaelacg, monique si cu Gigelica, la fel cu Ilinca si novus... dar daca va iau pe rand gasesc o particica din mine in fiecare.
8. Cu cine va asemanati cel mai putin din club? (by inapreda)
habar nu am; si chiar nu evit raspunsul.... dar nu-mi vine acum in minte nimeni...; adica stiluri diferite de viata avem multe dintre noi; de exemplu sunt total diferita de Bianca la stilul de plimbat si colindat, dar total pe aceeasi lungime de unda cu ea in privinta cresterii copilului....; si as putea sa o tin asa pana maine!!!
9. Ce semnificatie are nick-ul vostru? (by inapreda)
nume cu y, ca sunt multe Diane pe lume, plus varsta pe care o aveam la inscriere
10. Ce va place cel mai mult sa faceti ? (by novus)
m-am blocat la faza asta!!!!!!!! habar nu am!!! sincer!!! singurele mele "placeri" sunt legate de mutzu; cand revin la o viata mai normala o sa va anunt daca-mi mai place ceva....lumesc, nu "mutzunesc".
11. Care ce faceam la 12? ( by andiaroro)
eu pupam de zor sotul si copilul din dotare; care copil era pe pervaz in putza goala si noi incalzeam care ce puteam pe la el 9ba putica, ba un piciorus, ba o labuta...); a da, si ciocneam paharele de sampanie, eu si mutzu cu al meu contra cristi.
12.Chestii de care mi-e rusine:
de cum arat acum imi e cel mai rusine;
din trecut, am o "boaba", adica un sulflat de barbat unei prietene; ma rog, nu suflat adevarat, ca nu era cu el, dar ii placea tare mu;lt de el; si el m-a placut pe mine, eu pe el..... si aia a fost; am regretat ca am bagat-o in depresie, si oricum eu "floricica" cum eram pe vremea studentiei am cautat alt "fluturas" foarte rapid...
13.Ce tatic din Odisee mi s-a lipit de suflet:
adi de saby; nu stiu de ce, a fost asa o recatie directa de la prima intalnire; mi s-a parut un tatic fantastic cu goanga mica in brate si m-am lamurit ca asa si este; oricum eu ii admir enorm pentru familia pe care o au, si modul cum si-au pastrat viata de cuplu si de "tineri" pe care majoritatea ne-am pierdut-o.
sa va zic de ce am asa limbarita??????? mutzu s-a culcat la 10 azi, dupa 2 luni de culcat dupa 11.30, de multe ori chiar pe la 1 (doar ca pe mine nu ma lasa sa misc, sa stau la calculator si alte alea seara cat sa mai vorbesc si eu ceva cu voi.... vrea joaca la greu, cu amandoi, si cu oricine mai e in casa); si azi am facut o minunatie de criza de sciatic care m-a rupt in bucati; mi se trage de ieri, ca am iesit cu mutzu afara la zapada si la un moment dat n-a mai vrut sa mearga pe jos si n-a vrut decat la mine in brate; si l-am carat tare greu pentru ca alunecam pe zapada si m-am tinut flexata de spate, si-mi mai aluneca si mutzu din brate, ca eram fash pe fash si la 3 secunde trebuia sa-l mai ridic odata bine in brate.... doar cat sa se "prelinga" iar pe mine.
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA
denisamada spune:
citat din mesajul lui inapreda Denisa, asa cum ne-ai obisnuit, ai niste poze tare faine! |
Merci.
citat din mesajul lui anca_nicolae Si pt kea: crude toate, adica: rasa 1 telina potrivita, 3-4 morcovi, 6-7 mere, maioneza din 1-2 galbenusuri, 1 lingura mustar, ulei, si apoi 1-2 lingurite de sare. Cand intra denisa, mai ajusteaza cantitatile, dar esenta asta este, eu am facut de milioane de ori salata asta, buna buna :)))))) |
Eu nu pun asa multe mere... 1 max 2. E criza, dom'ne!
citat din mesajul lui anca_nicolae Si nu, nu cred ca esti pe viata asa cum ai descris, ci doar ai nevoie de un timp de revenire... in plus, cred ca pe tine te influenteaza mult si environmentul, oarecum mai lipsit de oportunitati, sau de chestii spontane... te-ai gandit vreodata la asta, ca poate tu esti o oglinda? Poate ca ar trebui sa va gasiti alt locsor, alt oras? |
No! Intervin sa sustin cauza: ce are bre orashul, huh? Iar de locshor, nu mai zic, ca asa un locshor frumos are Cati, tu vrei sa-l skimbe asa repede?
denisamada spune:
Buhuhu!
Nu mai raspund la intrebarea cu skimbarea, ca iar cad in depresie... toata ziua m-a kinuit gandul ca m-am tampit de tot... Dar gata! De maine sunt iar "femeie inteligenta"
Adee spune:
Novus, imi pare tare rau ca a trebuit sa treceti prin toate astea! Sanatate multa Alexandrei
Ati scris o gramadaaaaaaa Ma apuc de citit, sa vad cat rezist
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze
olishka spune:
Am recuperat repede inainte da culcare, caci este tare greu sa mai tin pasul cu voi.
Ina eu ma bag Dar la Paris sa fie Pune-ma pe lista!
Imi pare rau pentru mamicile cu depresii. Si pe mine ma apuca des, dar imi trece cand ma uit la David si oricum am trait o experienta de sarbatori care nu ma face decat sa-mi doresc sa fie sanatoasa familia mea in frunte cu mine.
Si eu sufar des din cauza ca mi se mai face dor de mine...Dar eu inca mai sper ca mai pot salva ceva
Fug la culcare caci nu stiu cum se face ca ma trezesc prima, ma culc ultima, baietii dorm la pranz si tot eu sunt cea care trebuie sa fie fresh.
Va pup
Olga, mamica lui David iepurasul
adirys21 spune:
citat din mesajul lui Monnvas La faza cu dezamagitul: Cel mai mare mister ramane o prietena cu care am avut cea mai empatica spre telepatica relatie si care a disparut. Si stiu ca mi se ascunde ceva. M-am intalnit de 2 ori in ultimul an cu mama ei (care nu m-a suferit niciodata, deh, nu eram de familie buna) si de fiecare data s-a eschivat; la telefon nu-mi raspunde, desi stiu ca ala e numarul. La mail, idem. Nu inteleg de ce, dar nu ma las pana nu aflu. Sincer, de-aia mi-am facut cont pe facebook, in cautarea prietenilor comuni care mi-ar putea explica unde si cum sa dau de ea. CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way cioburi de viata in 3 SILUAN are dreptul la viata! |
Neata vorbaretelor
Va invit la un ceai cald ca eu asta servesc...ma doare gatul
Monnvas adica te joci un pic de-a detectivu...mai, mai, mai
Parerea mea ar fi s-o lasi balta...stii ca dragoste cu sila nu se poate.
Printesa mea Teona
Mami fericita de printesa Teona si 13+
dyana27 spune:
daca v-a dat Adyris ceai va dau si eu cafea ; si o las pe Dodo sa vina sa va arate ce minunatie de cafea v-am dat.
mi-au dat lacrimile de dimineatza; i-am dat lu' mutzunici sa suga azinoapte si spre dimineatza ca nu mai puteam si cand s-a trezit complet ne-am dus la joaca fara sa mai ceara; dupa vreo 10 minute (cam momentul cand cerea el la greu titi) imi arata tricoul si zice: "mami nu titi!!! papam!!!" si-mi arata scaunul de masa; cum am facut eu sa am un asa copil minunat?? de multe ori simt ca nu-l merit, ca nu sunt suficient de buna pentru minunea pe care mi-a dat-o Doamne Doamne!!! cum sa fie el atat de intelegator la nici 2 anisori?? mai ales cand e vorba de titi, si mai ales cand era in perioada cand statea lipit toata ziua de mine si sugea de 5-7 ori/zi....??!!! nu-mi vine sa cred!!!! ma gandeam ca o s afie cel mao groaznic moment in viata lui, ca o sa se lase cu jale maxima si urlete..... si cand colo el imi demonstreaza ca eram eu o mama nebuna, si ca toata problema era in capul meu mai mult; e adevarat ca am auzit extrem de multe povestiri de groaza de la toata lumea care ma "incuraja" ca o sa fie jalea de pe lume ca i-am dat atata titi si probabil la 3 ani o sa stea tot atarnat de titi
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA
adirys21 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Dai nemici mi guardo io, dagli amici mi guardi Dio. Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Ca bine zici
Printesa mea Teona
Mami fericita de printesa Teona si 13+