Ghiocei de Martie-Aprilie**289**

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Dyanna, exact asta imi lipseste si mie..socializarea.dar nu cu alte mame...vreau sa stau de vorba cu cineva despre carti, despre orice altceva. vreau 2 ore numai pt mine.culmea e ca nu le simteam lipsa pana se le gust am fost cu o prietena la un concert de colinde, o ora jum fara copil...mamaaaaa,ziceai c-am iesit de la inchisoare. azi, am facut pt prima data baie fara ca S sa fie atarnata de marginea cazii...nici nu mai stiam ca se poate si asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Hai ca tocmai vroiam sa ma duc la culcare ca maine iar il las pe sot sa se ocupe de Theo.Cite dintre voi mai sinteti cum erati odata?In mod sigur nu mai sunt cum eram, dar ma straduiesc sa redevin macar partial, sunt constienta ca nu voi fi la fel, gandurile mele se indreapta in primul rand catre Theo si dupa aceea spre mine, spre noi.Maternitatea v-a facut sa fiti mai "delasatoare"? (nu numai fizic)Eu si inainte eram mai delasatoare,am stiut intotdeauna ca e cineva langa mine pe care sa ma bazez, ceea ce nu este si foarte bine.Fizic in mod sigur,dar mi-am propus sa fac ceva schimbari anul asta.Am inceput sa alerg pe banda zilnic si incerc sa mananc cat mai multe cruditati.V-ati transformat din fata cea buna in zina cea rea?etc etc etcRea nu pot fi, nu am fost niciodata, doar cu gura, nu si cu fapta.Cum zicea si Dyana,ma doare ca prietenii au cam disparut, majoritatea nu au copii si simt ca nu ma inteleg.Imi doresc sa aiba si ei copii ca sa vada cum e, poate aici sunt rea.Cateodata ma gandesc ca poate tanjesc eu dupa iesirile in oras, dupa plimbarile fara griji.Si as merge un week-end doar cu fetele.Si mai am una: considerati ca schimbarea e "ireversibila?"Adica, exista cale de intors la "ce femeie am fost odata"?Nu cred ca e cale de intors, dar poate fi o altfel de femeie,poate mai buna, cu mai multa experienta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Novus si Adyris, nashpa de tot ce-ati patit de la "prietene"...vorba aia, decat asa prietene, mai bine dushmani, sau cum era. Annan, dar tu ce patishi?

Dai nemici mi guardo io, dagli amici mi guardi Dio.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Mai am si eu o intrebare -ma macina de multa vreme dar, citind-o pe Dyana, mi-am facut curaj - la care as dori sa raspunda cit mai multe fete si cit mai detaliat.

Cite dintre voi mai sinteti cum erati odata?
Maternitatea v-a facut sa fiti mai "delasatoare"? (nu numai fizic)
V-ati transformat din fata cea buna in zina cea rea?
etc etc etc

Sint convinsa ca ati prins esenta si stiti la ce ma refer.

Si mai am una: considerati ca schimbarea e "ireversibila?"
Adica, exista cale de intors la "ce femeie am fost odata"?

ina, hai sa-ti raspund eu, ca tot te-am "inspirat"; vedeti ca eu incep cu ultimele intrebari.... oare cand ajung sa raspund la primele???
eu sunt complet schimbata fata de momentul cand am ramas gravida; si nu vorbesc de responsabilitati si de maternitate si de adoratia pentru copil, nuuuuuu, vorbesc de mine ca femeie; adica m-am neglijat COMPLET!!! nu-mi mai dau seama cine sunt si realizez asta cu cat ma apropii de momentul intoarcerii la servici; mi-am suprimat complet orice notiune de "femeie" in ultimii 2 ani; si chiar vorbesc serios..... nu ma recunosc, nu ma 'gasesc" pe nicio lungime de unda, incerc sa-mi amitesc cum eram si nu reusesc.... sunt extrem de speriata si "pierduta". dar sunt convinsa ca odata cu intoarcerea la servcii o sa revin la semntimente mai bune si o sa devin o femeie puternica; dar nu aceeasi!!! amprenta maternitatii este puternica, conceptiile mi s-au schimbat radical, modul de a privi lumea mi s-a schimbat, toleranta este alta....
aceeasi femeie nu am cum sa mai fiu vreodata, nici fizic, nici psihic.... asa ca am luat hotararea sa las trecutul in trecut, si sa-mi fac viitorul asa cum o sa-mi fie mai bine. mai greu a fost pana cand am realizat ca trebuie sa o iau incet, cu pasi mici si siguri, sa nu-mi impun o schimbare mareata cand eu nu mai stiu nici cum ma cheama
am mai trecut printr-o schimbare la 180 de grade cand l-am cunoscut pe cristi si am ales o viata stabila si linistita si fidela in schimbul nebuniei si pasiunii incredibile pe care o traisem pana atunci. nu regret, dar recunosc ca in perioadele astea cand "ma pierd" pe mine traiesc foarte mult in trecut.... si mi-am pus mii de intrebari de genul "cum ar fi fost daca...?"; important este ca raspunsul m-a adus invariabil la cristi si la mutzu.... si nu mi-as dori altceva pe lume; pentru asta lupt si nu ma dau batuta.

am adorat aserara o expresie prinsa in zbor din film, ceva de genul "nu-i cere lui Dumnezeu niste lucruri exacte; spune-i care este problema si asteapta sa fii surprins de rezolvarea ei, exact asa cum iti este mai bine (si poate diferit de ce cereai tu)!! mi s-a parut geniala

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA

Mergi la inceput

Lista No. 11. Daca tot m-a provocat Simplyana:)), intrebarea mea este: Va bagati? Daca da, in ce? ( by Anaan)Ma bag! gandesc apoi daca-i bine sau nu dar ma bag!2.Care a fost proful vostru preferat in liceu si de ce? Faceti-i o scurta descriere.(by Ilinca)Proful de istorie pt ca povestea frumos si era corect.3.Numiti cel mai sexy barbat in viata (vedete, ca e mai usor de documentat, dar nu musai).(by Simplyana)tipul care il interpreteaza pe Michael Scofield din Prison Break4.V-ati indragostit vreodata la prima vedere? Daca da, de cine?da. eu ma indragostesc f usor si imi trece la fel de repede.Si daca nu va place asta, raspundeti la(din aceeasi gama):V-ati casatorit cu iubirea vietii voastre? (by Anamariame)din pacate, nu...dar e greseala pe care mi-o asum.5.Respectati traditia de anul nou...si purtati ceva rosu pe"dedesupt"???( by Georgyiuly)Nu6.V-ati inselat vreodata partenerul?(by Bianca)bine-a zis cine-a zis: cu gandul sau cu fapta?7. Cu cine ati observat de-a lungul timpului ca va asemanati mai mult din clubul nostru de mamici? Dezvoltati, desigur(by anamariame)imi place sa cred ca am cate putin din fiecare8. Cu cine va asemanati cel mai putin din club? (by inapreda)nu stiu9. Ce semnificatie are nick-ul vostru? (by inapreda)cati era numele de alint de la o fosta iubire, v e de la numele de familie iar 13 e de la ziua de nastere10. Ce va place cel mai mult sa faceti ? (by novus)sa citesc, sa iubesc, sa scriu 11. Care ce faceam la 12? ( by andiaroro)sampanie, fara pupici12.Chestii de care mi-e rusine:comportamentul in anumite situatii...nu mai stiu sa ma controlez, sa fiu o doamna si se vede13.Ce tatic din Odisee mi s-a lipit de suflet: ne-am vazut prea putin pt a-mi face o idee...tot ce-am vazut mi-a placut

Mergi la inceput

Pazea, ca m-am apucat de liste. ca sa nu ma culc plangand...Dyanna, stiu f bine ce spui tu acolo...caut si a doua lista si ma culc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

pe mine maternitatea m-a schimbat mult. am ajuns sa percep altfel lucrurile, unele situatii chiar ma emotioneaza.
deasemenea, am invatat sa ma port si sa comunic cu copiii.

dupa ce l-am nascut pe andrei, am simtit ca dintr-o data am devenit foarte puternica, atat fizic cat si sufleteste. ma simteam capabila "sa mut muntii". am devenit si mult mai organizata, si asta m-a ajutat mult in cariera.

dupa ce am nascut-o pe ioana, m-am simtit mai responsabila fata de amandoi copii mei.
pana prin vara trecuta am fost foarte organizata. din pacate din toamna m-a cuprins oboseala si am devenit putin delasatoare. acum imi caut resursele interioare, sa depasesc aceasta faza.

eu nu-mi mai pot imagina viata fara copii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae
8. Si sa vedeti ce mica e lumea, ma uitam la poze cu voi, si deodata, colegul meu de birou zice: Il stiu pe tipul asta!!!!! E ffff tare! E si medic, si olimpic la fizica, SI tare in IT!!!!!!! V-ati prins?

Nooooo, acu'nici nu ma mai'ntereseaza cine e connect-r, acu'vreau sa stiu cine e colegu'! Pe bune! Primesc info si pe pm.

Mergi la inceput

1. Cum ati ajuns sa forumiti si de ce?( by Anaan)Cautam informatii despre sarcina si am dat de forum...era decembrie 2008. nu am avut curaj sa ma bag in seama...pareati atat de apropiate iar eu outsider.2. La ce virsta v-ati inceput viata sexuala; acest aspect -virsta inocentei pierdute - vi se pare relevant au ba? (by inapreda)aproape 20. relevant...pt mine a fost ok atunci. eram pregatita, nu regret.3.Care e principala voastra calitate? dar cel mai mare defect?(by Novus)calitati...in perioada asta depresiva nu prea mi le gasesc...poate ca sunt un bun ascultator.atat.defecte...va las un nr de tel, va spune el de toate4. Cati parteneri de asternut ati avut pana acum si daca ati invatat cate ceva de la EI1.deocamdata.la mine la tara e o vorba..."femeia nu moare pana nu are 2 barbati", bine, e mai vulgara dar am cosmetizat-o 5. Ati fost sau sunteti atrase si de persoane de acelasi sex cu voi? Ati vrea sa incercati ceva?(by Leeloo).Nu6. V-ati inselat vreodata amantul?(by Bianca)ce se intelege prin "inselat"?7. Ce zodie are partenerul? Are vreo relevanta?(by Simplyana)capricorn. eu scorpion. nu cred ca e importanta zodia...8. Care fata de pe DC este "cea mai diferita" in realitate decat pe net?( by Monnvas)[/b]nu ma pot pronunta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

No, ori ma evitati si va ganditi ca daca ma lasati singura p-aici renunt, ori v-ati bagat toate la somn...

Vazuram un capat de film. Si am revenit!

Mergi la inceput