Ghiocei de Martie-Aprilie**289**

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Si eu uit si iert,dar atunci chiar m-am simtit dezamagita, eram prietene de 12 ani de zile,ea venea la bunicii ei in vacanta cand eram la liceu, eu am dat la facultate in bucuresti pt. a fi alaturi de ea.Cand ne scriam scrisori, ca asa era pe vremea aceea ne povesteam absolut tot,ce am mancat, ce ne-am cumparat, probabil ca am ramas eu prea nostalgica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

cati te inteleg perfect la ce zici tu acolo; si eu sufar uneori mult din cauza...... n-as putea sa definesc exact ce e, e un sentiment de abandon fata de mine; si fizic si sufletesc; si asta s-a vazut in relatia cu sotul tare rau; si am fost la un pas de o hatarare cruciala, si ne-am mai acordat o sansa; si sper din tot sufletul ca la un moment dat sa incep sa ma regasesc si pe mine, si sa gasesc femeia puternica care am fost odata;
stiti ce ma macina pe mine cel mai mult in momentul asta???? faptul ca nu am priteni cu care sa ies si sa ma simt iubita si acceptata; prietenele mele sunt ..."la telefon" , adica nasica e una din ele si colega mea de camera din facultate; cu ele da, oricand vorbesc... parca ne-am despartit de 5 minute si nu de luni de zile cate trec fara sa ne vedem; si mai am 2-3 fete de pe forum cu care prind asa cate o ora de discutii cand dorm mutuneii si simt ca ma incarc pentru inca o saptamana;
dar imi lipseste compania fizica, pentru ca eu sunt foarte lipicioasa de felul meu, si pupacioasa rau de tot; si mereu am fost sufletul petrecerilor si al iesirilor si organizator perfect (pana si plecarile la congrese si cazarile la hotel le aranjam eu sa fie "perfecte" pentru distractie... nu pentru stiinta);
recunosc ca din motive familiale am ratat iesirile cu voi (ultima m-a gasit cu mami in spital, si chiar n-am avut nicio tragere de inima) si sunt sigura ca tare bine m-as fi lipit de sufletele voastre; mi-au dat lacrimile cand am vazut pozele de la revelionul vostru ... si nu cred ca am realizat pana acum cat de mult imi lipseste compania unor prieteni; de altfel si dupa intalnirea de la mos.... am promis ca revin cu povestiri si n-am mai putut..... pentru ca de atunci am vazut legaturile stranse si atunci m-am simtit...." singura".
sunt asa pentru ca se pregateste "plecarea" surioarei la casa ei, probabil ca saptamana viitoate se naste Sasha si asta insemana ca n-o mai am nonstop langa mine.... si o sa-mi fie ingrozitor de greu........; adica noi facem planuri ca stam toata ziua impreuna si ne despartim doar seara, dar stiu ca n-o sa fie asa, ca o sa aiba nevoie de liniste si oricum, nu mai stam pana la 1-2 noaptea la discutii aiurea...

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

catisoara puisoara, dupa ce ca esti mortala cu talcul si umorul vorbelor tale, mai ma tii si in suspans acu noaptea, cand eu ar trebui sa ma culc, ca maine reincep cursurile blanzii pui mari, v+t, reincepe gradi la bona, puiul cel mic, reincep eu servul, closca cea .. "tinera" [zic eu] si acum stau sa vad si listele tale... Si nu, nu cred ca esti pe viata asa cum ai descris, ci doar ai nevoie de un timp de revenire... in plus, cred ca pe tine te influenteaza mult si environmentul, oarecum mai lipsit de oportunitati, sau de chestii spontane... te-ai gandit vreodata la asta, ca poate tu esti o oglinda? Poate ca ar trebui sa va gasiti alt locsor, alt oras?

Am editat o cratima lipsa, chiar nu puteam sa o las asa .. sheesh.
Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 10 ani, Robert-Adrian 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

pe mine m-a apucat dorul de serviciu. intentionez ca zilele viitoare sa merg sa discut cu directorul, si cel mai tarziu la 1 februarie sa incep munca. deja simt ca mi s-a tocit creierul de la activitatile casnice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Mai am si eu o intrebare -ma macina de multa vreme dar, citind-o pe Dyana, mi-am facut curaj - la care as dori sa raspunda cit mai multe fete si cit mai detaliat.

Cite dintre voi mai sinteti cum erati odata?
Maternitatea v-a facut sa fiti mai "delasatoare"? (nu numai fizic)
V-ati transformat din fata cea buna in zina cea rea?
etc etc etc

Sint convinsa ca ati prins esenta si stiti la ce ma refer.

Si mai am una: considerati ca schimbarea e "ireversibila?"
Adica, exista cale de intors la "ce femeie am fost odata"?

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Mdaaaaa, cu intrebarile de mai sus... a pus inapreda degetul pe rana... Raspund mai incolo, dupa ce imi revin din socul intrebarilor

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae
catisoara puisoara, dupa ce ca esti mortala cu talcul si umorul vorbelor tale, mai ma tii si in suspans acu noaptea, cand eu ar trebui sa ma culc, ca maine reincep cursurile blanzii pui mari, v+t, reincepe gradi la bona, puiul cel mic, reincep eu servul, closca cea .. "tinera" [zic eu] si acum stau sa vad si listele tale... Si nu, nu cred ca esti pe viata asa cum ai descris, ci doar ai nevoie de un timp de revenire... in plus, cred ca pe tine te influenteaza mult si environmentul, oarecum mai lipsit de oportunitati, sau de chestii spontane... teai gandit vreodata la asta, ca poate tu esti o oglinda? Poate ca ar trebui sa va gasiti alt locsor, alt oras?Poze cu noiVeronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 10 ani, Robert-Adrian 1 anisor
nu raspund la liste.poti sa mergi la somn.asta cu mutatul ar fi fost o optiune inainte de a ne cumpara casa...ce facem acum cu ea? si apoi, el nu vrea sa plece. ii palce jobul, lumea in care se misca, salariul care e f bun pt Tgv...ma simt oarecum ingradita...si obligata sa fac multe lucruri pe care nu le doresc, pe care am jurat ca nu le voi face si totusi...mai bine merg la culcare ca o dau in telenovele lacrimogene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

dyana27 iti mai dau o veste buna. e pregatit si pt olita. insita, ca ai sanse mari de reusita acum, si ar fi mare pacat sa pierzi momentul. cumpara-ti o multime de pantalonasi de casa si sosete.
am impresia ca la mutzu renuntarea la scutec va coincide cu renuntarea la tzitzi.

eu insist, ca oricum alta varianta nu-mi ofera; pantalonasi si sosetele aveeeeeem, asta sa fie baiul!!! el kk oricum face la olita de la 10 luni, ma rog, cu mici accidente ocazionale, mai mult din neatentia noastra; avem si reductor de wc, cu scarita, fain de tot, dar pe ala-i place sa se joace, si mai ales nu prea suporta ca se atinge cu piciorusele de wc-ul rece si se crispeaza; oricum nu se pune problema sa nu stiu cand face pishu pe el, ca imediat da tignalul, de cand incepe sa faca tipa "gata, facut pish!!!"
apropo de tipat..... vorbeste de ne capiaza; face niste propozitii de ne lasa masca, absolut toata ziua imi explica cate ceva, cand vine cristii ii explica si lui, ne spune exact ce vrea sa ne jucam..... e un deliciu copilul asta al meu; e absolut perfect asa cum e, si cand e marait si urla de ma stie cartierul.... mi se pare ca e perfect!!! imi place personalitatea lui, chiar daca multi din jur mi-l critica; adica e mai timid si mai sperios in prezenta strainilor, dar asta este felul lui si-l ador asa cum e; are o personalitate foarte puternica, imi place cand ma contrazice si-si sustine 'pledoaria" cu tipete, deja ma atentioneaza cand nu fac cate ceva cum trebuie.... ce sa mai, il ador cu fiecare celula a mea!!!!!!!!!

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Cite dintre voi mai sinteti cum erati odata?eu,cu siguranta, nu si imi pare rau. imi placea mult de mine inainte.Maternitatea v-a facut sa fiti mai "delasatoare"? (nu numai fizic)da, sunt un dezastru, atat psihic, cat si fizic. dar aici, zic eu, are si sotul o parte din vina prin replici ca "de ce te gatesti?cine te vede? fi-ta?"V-ati transformat din fata cea buna in zina cea rea?sa spunem ca in mine zace o forma de rautate latenta. sunt f rea cand e vorba de copilul meu dar fata buna n-am fost niciodata. in facultate eram cele trei scorpii si acum grupul s-a reunitSi mai am una: considerati ca schimbarea e "ireversibila?"da, ma tem ca nu voi mai fi niciodata cum eram dar incerc sa ma obisnuiesc...ma resemnez.

Mergi la inceput

Raspunsul elegant ar fi: nu ne transformam din fata cea buna in zana cea rea CI EVOLUAM...

Raspunsul real este: nu ne mai intoarcem la ce am fost odata. DAR, putem deveni mai COMPLEXE, sic ;) Adica, sa ne autodepasim, cam cum a facut "connectar", de la autobuzul lui Pisik la "we still hot like fire/
we still climbing higher"... A nu sa sari cuvantul STILL....

Aaa, da, monique a fost pe aproape, dar raspunsul corect veni taman de la domnisoara "tacuta si izolata", caci da, de domnul Costin este vorba... sa bata tobele pt .. asa om, asa caracter!!! :))))))

Poze cu noi

Mergi la inceput