Ghiocei de Martie-Aprilie**289**
Raspunsuri - Pagina 5
cativ13 spune:
Kea, n-o fi intrat zilele in sac
ma matzait pe langa sot sa ma plimbe pe la tara vostra si te caut, e bine?Inapreda, eu rezonez cu tine la capitolul prietenie. le caut circumstante atenuante, iert, incerc sa inteleg, accept desi, uneori, imi plezneste capul de draci! exemplu concret: noi am tinut-o in revelioane vreo 3 seri la rand, ba la noi, ba la prieteni. fi-mea primeste o "bucata in bot" ca nu stiu sa-i zic mai frumos acum, de la un alt bb. a mea urla, bb urla, prietena fara copii-circumstanta- ia in brate bb atacator si incepe sa o ingane, sa o tina fortat de maini sa nu se mai zbata si ii tot spunea ca e rea! toate astea pe un ton amuzat, ei i se parea ca ii distrage atentia sau ceva. imi venea s-o iau la palme! draci ca in seara aia n-am avut de foarte mult timp...si acum ma doare capul de la intamplare, pt ca nu am urlat atunci, s-a adunat tensiunea
cu toate astea, e prietena noastra, o iubim dar pur si simplu ...n-a fost ok atunci desi in restul timpului se joaca f frumos cu fetitele, le distreaza...of, ca iar imi adusei aminte si imi crescu tensiunea!
anca_nicolae spune:
Criminala kea, doamne cat m-a incantat umorul asta al ei... 
Poze cu noi
Veronica-Elena 12 ani,
Tudor-Iulian 10 ani,
Robert-Adrian 1 anisor 
inapreda spune:
Denisa, asa cum ne-ai obisnuit, ai niste poze tare faine! 
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
anca_nicolae spune:
Fetele, dar nu ati raspuns la ghicitoarea mea cu omul recunoscut.... Ce facem aici, ori suntem forumiste, ori nu mai suntem? ![]()
Poze cu noi
Veronica-Elena 12 ani,
Tudor-Iulian 10 ani,
Robert-Adrian 1 anisor 
inapreda spune:
Si eu vreau la intilnire cu Chatonella! 
Mie mi-ar placea sa mergem un week-end undeva numai m.u.i.e.r.i; adica in ceva capitala
Poate fi Paris dar si Roma, Viena sau Budapesta si-s convinsa ca, daca rezervam din timp, gasim niste oferte suuuuper!
Oare sint Gina, in Tara Capsunilor sau...o punem de-o intineala?
PS. Sint curioasa care crede ca sint o mama rea ca am propus o intilnire "m.u.i.e.r,e,a.s.c.a"; si si mai curioasa sint de cine se baga?!
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
anca_nicolae spune:
Si pt kea:
crude toate, adica: rasa 1 telina potrivita, 3-4 morcovi, 6-7 mere, maioneza din 1-2 galbenusuri, 1 lingura mustar, ulei, si apoi 1-2 lingurite de sare. Cand intra denisa, mai ajusteaza cantitatile, dar esenta asta este, eu am facut de milioane de ori salata asta, buna buna :))))))
Poze cu noi
Veronica-Elena 12 ani,
Tudor-Iulian 10 ani,
Robert-Adrian 1 anisor 
m_monique spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_nicolae Fetele, dar nu ati raspuns la ghicitoarea mea cu omul recunoscut.... Ce facem aici, ori suntem forumiste, ori nu mai suntem? Poze cu noi Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 10 ani, Robert-Adrian 1 anisor ![]() |
denisamada?
cativ13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_nicolae Acum va priviti odorul cu dragoste si fericire, ii doriti tot binele din lume, ii visati un viitor stalucit, nu-i asa? Si anii trec fuga, si peste cca 20 de ani odorul vostru devine parinte. V-ar place ca acest odor de azi sa isi rezume viata/viitorul doar la rolul de parinte? La fel v-au visat si gandit viitorul/viata SI ai vostrii parinti... Prin urmare, in ochii lor, voi, odorul de altadata, ce doriti sa fiti azi? Un om realizat sau.. doar un parinte? |
anca_nicolae spune:
inapreda, de bagat ne bagam multe, de iesit nu stiu cate iesim, la socoteala cu banii... :(, dar, vorba ta, cu oferta din timp, poate o iesi rezonabil pt cat mai multe fete 
Poze cu noi
Veronica-Elena 12 ani,
Tudor-Iulian 10 ani,
Robert-Adrian 1 anisor 
cativ13 spune:
It-istul olimpic la fizica poate fi Costin, sotul lui Madi.ma bag, ma bag!tocmai ce zisei ca vreau sa fiu si altceva decat mama, voi sa fiu "m.u.i.e.r.e"![]()
Budapesta ar fi pe lista mea ca as lega-o de un Arad![]()