Ghiocei de Martie-Aprilie**289**
Raspunsuri - Pagina 5
cativ13 spune:
Kea, n-o fi intrat zilele in sac ma matzait pe langa sot sa ma plimbe pe la tara vostra si te caut, e bine?Inapreda, eu rezonez cu tine la capitolul prietenie. le caut circumstante atenuante, iert, incerc sa inteleg, accept desi, uneori, imi plezneste capul de draci! exemplu concret: noi am tinut-o in revelioane vreo 3 seri la rand, ba la noi, ba la prieteni. fi-mea primeste o "bucata in bot" ca nu stiu sa-i zic mai frumos acum, de la un alt bb. a mea urla, bb urla, prietena fara copii-circumstanta- ia in brate bb atacator si incepe sa o ingane, sa o tina fortat de maini sa nu se mai zbata si ii tot spunea ca e rea! toate astea pe un ton amuzat, ei i se parea ca ii distrage atentia sau ceva. imi venea s-o iau la palme! draci ca in seara aia n-am avut de foarte mult timp...si acum ma doare capul de la intamplare, pt ca nu am urlat atunci, s-a adunat tensiunea cu toate astea, e prietena noastra, o iubim dar pur si simplu ...n-a fost ok atunci desi in restul timpului se joaca f frumos cu fetitele, le distreaza...of, ca iar imi adusei aminte si imi crescu tensiunea!
anca_nicolae spune:
Criminala kea, doamne cat m-a incantat umorul asta al ei...
Poze cu noi
Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 10 ani, Robert-Adrian 1 anisor
inapreda spune:
Denisa, asa cum ne-ai obisnuit, ai niste poze tare faine!
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
anca_nicolae spune:
Fetele, dar nu ati raspuns la ghicitoarea mea cu omul recunoscut.... Ce facem aici, ori suntem forumiste, ori nu mai suntem?
Poze cu noi
inapreda spune:
Si eu vreau la intilnire cu Chatonella!
Mie mi-ar placea sa mergem un week-end undeva numai m.u.i.e.r.i; adica in ceva capitala Poate fi Paris dar si Roma, Viena sau Budapesta si-s convinsa ca, daca rezervam din timp, gasim niste oferte suuuuper!
Oare sint Gina, in Tara Capsunilor sau...o punem de-o intineala?
PS. Sint curioasa care crede ca sint o mama rea ca am propus o intilnire "m.u.i.e.r,e,a.s.c.a"; si si mai curioasa sint de cine se baga?!
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
anca_nicolae spune:
Si pt kea:
crude toate, adica: rasa 1 telina potrivita, 3-4 morcovi, 6-7 mere, maioneza din 1-2 galbenusuri, 1 lingura mustar, ulei, si apoi 1-2 lingurite de sare. Cand intra denisa, mai ajusteaza cantitatile, dar esenta asta este, eu am facut de milioane de ori salata asta, buna buna :))))))
Poze cu noi
m_monique spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_nicolae Fetele, dar nu ati raspuns la ghicitoarea mea cu omul recunoscut.... Ce facem aici, ori suntem forumiste, ori nu mai suntem? Poze cu noi Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 10 ani, Robert-Adrian 1 anisor |
denisamada?
cativ13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_nicolae Acum va priviti odorul cu dragoste si fericire, ii doriti tot binele din lume, ii visati un viitor stalucit, nu-i asa? Si anii trec fuga, si peste cca 20 de ani odorul vostru devine parinte. V-ar place ca acest odor de azi sa isi rezume viata/viitorul doar la rolul de parinte? La fel v-au visat si gandit viitorul/viata SI ai vostrii parinti... Prin urmare, in ochii lor, voi, odorul de altadata, ce doriti sa fiti azi? Un om realizat sau.. doar un parinte? |
anca_nicolae spune:
inapreda, de bagat ne bagam multe, de iesit nu stiu cate iesim, la socoteala cu banii... :(, dar, vorba ta, cu oferta din timp, poate o iesi rezonabil pt cat mai multe fete
Poze cu noi
cativ13 spune:
It-istul olimpic la fizica poate fi Costin, sotul lui Madi.ma bag, ma bag!tocmai ce zisei ca vreau sa fiu si altceva decat mama, voi sa fiu "m.u.i.e.r.e" Budapesta ar fi pe lista mea ca as lega-o de un Arad