Ghiocei de Martie-Aprilie**289**

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna, fetele!

Nu mi-a venit sa cred cand am vazut ca am de recuperat un capitol, de aseara, asta cred ca e un record

Tema:

Cite dintre voi mai sinteti cum erati odata?

Pe mine m-a schimbat maternitatea, dar nu foarte mult. Pot spune ca am acelasi spirit tanar si dornic de hoinarit M-a facut doar mai responsabila, mai protectoare si mai iubitoare.

Maternitatea v-a facut sa fiti mai "delasatoare"? (nu numai fizic)

Delasatoare doar un pic, cu mine insumi.

V-ati transformat din fata cea buna in zina cea rea?

Nu, ba din contra.

Si mai am una: considerati ca schimbarea e "ireversibila?"
Adica, exista cale de intors la "ce femeie am fost odata"?

Nu in totalitate, dar in mare masura da se poate.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

andiaroror- astaptam povestea cartii de bucatarit
si, in alta ordine de idei, cum ? nu ai facut deja jumatate din retetele de acolo? asta asa, ca sa-i asrati sotului ce mult apreciezi cadoul
si eu care ma pregateam deja sa te trag de manecuta sa ne mai inveti si pe noi una-alta

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si opt luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Eu mi-as dori tare mult sa particip la o intalnire, doar noi fetele, daca mai este si in afara tarii cu atat mai bine, mai ales ca imi doresc mult de tot, ca pana la varsta mea nu am reusit sa depasesc granitele tarii Sper sa nu fie prea scump si sa-mi permit.

Dyana: eu te inteleg perfect la faza cu prietenii, la fel simt si eu,eu sunt o fire cominicativa si vesela, noi cu prietenii vechi ne intalnim de cateva ori pe an si mi se pare din ce in ce mai mult ca numai suntem pe aceeasi lungime,al meu sot nu stie decat munca, iar la telefon vorbesc, dar nu este acelasi lucru, ca o intalnire face-to-face. De putin timp, m-am bucurat ca m-am mai intalnit cu fetele de pe forum din Constanta, ne-au apropiat actiunile umanitare si acum am ramas prietene.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

despre intrebarile "de baraj" io pot spune asa: maternitatea m-a revigorat, mi-a dat un nou sens in viata, acesta fiind dragoana iubita, bineinteles. Am citit deunazi, intr-o carte scrisa de hasdeu in memoria fiicei sale, iulia, un pasaj care mi-a placut foarte mult si pe care vi-l redau din memorie: "intr-un copil sint trei iubiri: iubirea pentru jumatatea ta, cu care l-ai plamadit; iubirea pentru fructul dragostei, copilul, si, bineinteles, iubirea de sine". Ei, aceste iubiri strinse laolalta intr-un buchet sint universul meu, cel pentru care visez de-acum calea in viata si pentru care sint in stare sa ucid (si nu, nu vb prostii, de multe ori ma suprinde violenta care urca in mine cind e vb de dragoana).
Insa pentru a fi cu "forte proaspete" zilnic, am nevoie si eu de a lua aer, de a citi, de a munci undeva unde sa simt ca am un creier si ca functionez normal, ca un om normal constituit. De-asta e f bine pt copil sa mearga la nanny, ori la gradi. Ca sa avem de unde ne regasi si sa nu fie overdosa la niciunul.
Cit despre fizic si mental, obligatia de a iesi din casa zilnic si a merge la servici, e aceeasi si pentru creier, in a-l obliga sa gindeasca si altceva decit meniuri, kk, joc, facut ca toate alimanele (asa mi-a zis mama ca spuneam io mica la animale ); si tot asta obliga si la o tinuta decenta, obliga sa ne uitam in oglinda inainte de-a pleca de-acasa, sa vedem "ce vad altii", pt ca noi nu mai avem obiectivitate si critica de cind eram "fete", nu mamici.
Concluzia: daca nu aveti servici, gasiti unul :)) ori mergeti zilnic la activitati cu picii in oras: la biblioteca, la piscina, la cinema etc. Si o sa vedeti ca va veti simti mai bine, moralul se va ridica.

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Hello !!!

Recuperez cu drag si am ajuns la postarea lui Chatonel unde ma regasesc in totalitate adica eu ma simt chiar muuuult mai bine decat inainte, am viata plina, ma tot gandesc ce faceam cu atata timp liber pana sa apara Ada

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Bine v-am regasit. Mi-e atat de rusine ca am disparut ca magarul in ceata... dar ma voi explica.

In primul rand vreau sa va urez UN AN NOU SENZATIONAL! Sa fim sanatoase, copiii sanatosi, sotii din dotare asijderea. Sa ni se implineasca tot ce ne-am dorit si n-am avut. Si mamicilor neintoarse in campul muncii le doresc reintegrare usoara si cu folos!
Sa fim voioasa si tot impreuna in acest al treilea an de cand ne cunoastem!
Va pup si va imbratisez pe toate si va multumesc ca existati!

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Ina, s-a notat, votat so aprobat ideea intalnirii mu,ie,resti , Parisul chiar imi surade pt ca nu l-am vazut doar ca eu zic sa o lasam pana terminam si noi cu alaptatul ca altfel pot doar sa o organizez, nu sa si particip, ok ?!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

GAZA un miliard de scuze pentru neparticiparea la serbare. OLI si tie la fel iti cer scuze ca ai fost atat de draguta si te-ai oferit sa vii sa ne iei. A doua zi dupa ce am venit de la Moeciu, luni, am scos piciul afara hotarata sa-l "imprietenesc" cu zapada. N-am reusit decat sa-l fac sa planga, cu gura deschisa si, a doua zi: muci ca la robinet. Raceala care se continua si in ziua de azi...

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

Radio Erevan:
Intrebare: Cum trebuie sa fie o femeie serioasa?
Raspuns: Femeia serioasa trebuie sa aiba sot si amant.
Intrebare: Credeam ca aia e o femeie adultera.
Raspuns: Femeia adultera are sot si mai multi amanti.
Intrebare: Credeam ca aia e o femeie usoara.
Raspuns: Femeia usoara are doar amanti.
Intrebare: Credeam ca aia e o femeie pierduta.
Raspuns: Femeia pierduta n-are nici sot, nici amant.
Intrebare: Credeam ca aia e o femeie singura.
Raspuns: Femeia singura e aia care are numai sot...

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA

excelent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Alex vrea sa manance singur si Anastasia doarme, asa ca incarc poze si va scriu. Ca tot vorbim despre poze, superba mai fu gasca de revelionari.

Geanina- nu le-am incercat ca imi trebuia zahar pudra si mi-am consumat stocul incercand sa decorez casuta de turta dulce (nici pt aia nu am avut cat mi-ar fi trebuit).
Pana atunci va dau alta reteta. Am si eu o dambla...in fiecare an bag in meniul de Rev o rulada. Ca mi se pare mie "festiva".
Anul asta am tot pitrocit si a rezultat urmatoarea rulada, halita imediat de familion: omleta cu spanac unsa cu branza amestecata cu codite de arpagic si rulata cu o felie de somon afumat in mijloc.Si vizual era "de efect" ca la omleta am folosit 4 albusuri (ramase de la cozonac) si o lingura de spanac decongelat si spanacul (nu stiu de ce) se imprastiase prin omleta sub forma de stelute.
Am rulat totul strans intr-o folie transparenta si am pus la frigi vreo 3 ore. S-a feliat f bine si n-a fost grasa ca omleta am facut-o la teflon fara ulei.
Pe mine m-a ajuns parte doar o felie, iar consortul cred ca a mancat vreo 2 ca a lasat de la el canda vazut cum se bat turcii la gura hunilor.

Daca e valabila intrebarae mea cu inompatib/ compatib(adica nu s-a mai pus)...Puteti sa adaugati si suplimentul: Cum depasiti incomatibilitatile?

S-a derminat dejuneul lui alex...

Grea zi miercurea asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Chato, e ok ideea cu apartamnetu' dar se gasesc si oferte de "un week-end la..." si cazare + avion =12o euro, sa zicem.

Eu prefer sa zbor din Cluj dar asta nu e o problema!
Ma bucur ca sinteti si voi deispuse la un week-end fara copilasi si fara sotii din dotare; in cazul asta nici...Amsterdamu' n-ar suna rau!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

io in amsterdam nu merg fara jumatate, ca el stie sa ma tina (sau sustina) bine in "momentele grele" ... iar acolo, la amsterdam, sint convinsa ca e de furca, nu gluma

pt oferta de 120€ avion+cazare, daca exista asa ceva e super!!!

Mergi la inceput