Ghiocei de Martie-Aprilie**289**

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro
Sa nu va las plictisiti, va lansez o intrebare: Ce gusturi bizare (vorbesc despre mancare) are tanara generatie,adica picimea din dotare?
Am descoperit ca Anastasia e innebunita dupa salata de vinete cu ceapa si iahnie de fasole. Recunosc, nu ma asteptam la succese de genul asta

AER! E singura "mancare" pe care piticul meu o apreciaza.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Da' ce, anca, era ghicitoare cu "omul recunoscut"?! Cred ca si-a dat seama toata lumea din prima cine e!

Sigur o sa fie tare mandru cand o sa ii transmit postarea ta!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Radio Erevan:
Intrebare: Cum trebuie sa fie o femeie serioasa?
Raspuns: Femeia serioasa trebuie sa aiba sot si amant.
Intrebare: Credeam ca aia e o femeie adultera.
Raspuns: Femeia adultera are sot si mai multi amanti.
Intrebare: Credeam ca aia e o femeie usoara.
Raspuns: Femeia usoara are doar amanti.
Intrebare: Credeam ca aia e o femeie pierduta.
Raspuns: Femeia pierduta n-are nici sot, nici amant.
Intrebare: Credeam ca aia e o femeie singura.
Raspuns: Femeia singura e aia care are numai sot...

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Am vorbit cu Novus si a zis ca nu are propuneri de categorii, dar de-abia asteapta sa nominalizeze tufete. Ada era bine, azi i-au examinat burtica la ecograf, ca o masura de precautie, toate bune si frumoase, nu s-au depistat probleme. Se juca vesela prin salon cu un baietel. Monica spera ca vineri sa o externeze, si, cum n-au aparut alti crocozauri, e foarte probabil ca asa se va si intampla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Conform bancului Dyannei, trebuie sa ma fac femeie serioasaNu ma retrag, am vazut ca e mai bine sa spui, sa auzi, sa asculti pareri, decat sa stai si sa-ti plangi singura de mila. asa nu rezolv nimic...Gusturi culinare bizare: boabe. boabe de porumb, din conserva. si biscuiti inmuiati in apa sau lapte. nu stiu de unde pana unde dar ii place sa manance asa ceva.Ilinca, mi-am facut si tema...am scris listele azi-noapte.imi place sa cred ca mai am o urma din invatatoarea buna care eram...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m
Cati, pare serioasa problema ta, si e mare pacat, ca asa un suflet sensibil si frumos ne-ai aratat noua pe-aici...Ia papa tu niste jaratec si arata-i sotului cum sta treaba, ca nu-i ok sa-ti amputezi sufletul in numele copilului, Silvia nu cred ca-ti va multumi vreodata pt asta....Aduna-te si...ia capra de coarne!Si nu ne ocoliiiiii!!!http://www.lucamic.blogspot.com/
Sunt prea obosita sa ma mai lupt si cu ..capra mai bine renunt si imi vad de drum. pt ca acum, asa mi se pare...ca am drumul meu, cu S si el, B, sta pe margine si se uita, vazandu-si linistit de drumul lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Chato, e ok ideea cu apartamnetu' dar se gasesc si oferte de "un week-end la..." si cazare + avion =12o euro, sa zicem.

Eu prefer sa zbor din Cluj dar asta nu e o problema!
Ma bucur ca sinteti si voi deispuse la un week-end fara copilasi si fara sotii din dotare; in cazul asta nici...Amsterdamu' n-ar suna rau!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Adevar grait-a Hasdeu pe care l-am admirat dintotdeauna prin prisma relatiei unice pa care a avut-o cu Iulia.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

1. Cite dintre voi mai sinteti cum erati odata?

Si la mine cam tot la faza cu "javra" s-a ajuns....

2. Maternitatea v-a facut sa fiti mai "delasatoare"? (nu numai fizic)
As fi ipocrita sa dau vina numai pe ea.

3. V-ati transformat din fata cea buna in zina cea rea?
etc etc etc

Cred ca nu...

Si mai am una: considerati ca schimbarea e "ireversibila?"
Adica, exista cale de intors la "ce femeie am fost odata"?

Jana se transforma

Cam deprimante raspunsuri.....si nu e vorba de inactivitate...cerebrala.

Dilemele lui Cati m-au facut sa ma gandesc la o alta intrebare:
Incompatibilitati/Compatibilitati majore cu partenerul (parca nu s-a mai pus)
Poate o ajuta sa vada cum trec altii peste chestii similare, care ei in mom asta i se par fara solutie.

Si Anastasia iubeste maslinele...Si le iubea si Alex la varsta asta, iar acum nici sa nu le vada...

Gianina-Io te astept la mine la usa ca sa ne luam de manuta si sa ne indreptam spre cafenea pt gurmandisele alea ca inca nu apucai sa experimentez macaroanele din cartea aia cadou de craciun(musai sa va pov ce vroia Anastasia sa faca cu carte)

Notati, va rog, participarea mea consistenta din ultima perioada (de intrebari vorbesc) si ca "nu ma bag" la nominalizari ca eu citesc si scriu mereu din goana calului si n-as putea face vre-o nominalizare fiind 100% sigura de alegerea mea.

Mergi la inceput

Anamariame, ai inteles corect ca era vorba de "un tot"; voiam sa pun o singura intrebare dar n-am reusit sa sintetizez ce ma macina!

Cativ te rog sa ne bagi mai mult in seama; iti vei da seama ca nu esti singura si nici singura! (unul e articulat unul nearticulat!)

Ce ma bucur sa vad ca -cel putin la nivel de dorinta- exista atitea doritoare de, sa-i spunem...evadare din cotidian!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput