Ghiocei de Martie-Aprilie**289**

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Andiaroro

Lui Andrei ii plac ( dintre cele mai nebebelusesti): pizza, pasta de peste si lamaia (da, sa muste din ea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui adirys21

Va invit la un ceai cald ca eu asta servesc...ma doare gatul

O bere rece vrea cineva?

dar o cana cu vin fiert, scortisoara si alte-lea ce-are?

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si opt luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ilinca, de acord...deci, nominalizari de categorii pana la patru, cand se inchide urna si apoi..potopul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Cati, pare serioasa problema ta, si e mare pacat, ca asa un suflet sensibil si frumos ne-ai aratat noua pe-aici...Ia papa tu niste jaratec si arata-i sotului cum sta treaba, ca nu-i ok sa-ti amputezi sufletul in numele copilului, Silvia nu cred ca-ti va multumi vreodata pt asta....Aduna-te si...ia capra de coarne!
Si nu ne ocoliiiiii!!!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

andiaroro - exemplificarile alea parca-s special sa te trezesti cu mine la usa

legat de intalnire: de visat - visez dar practic nu cred ca anul asta se va descurca singur al meu sot cu micsu program intreg (adica si hranit toate mesele, culcat, spalat imbracat, dezbracat... pe langa entertainment-ul cu care este obisnuit) si asta pret de 2 zile
asa ca pentru anul acesta raman la sperat la ceva intalniri in formatie completa

Mergi la inceput

DYANA, felicitari lui Mutzu - baiat mare! Iar tie multa putere, ca-i posibil sa suferi tu mai mult decat el, eu asa am patit, nu m-am lamentat pe-aici, pt ca trendul la tufete in momentul ala era sa initieze ele intarcarea, si veneam ca nuca in perete, dar eram foarte aproape de cum zicea Anamariame de prietena ei. Iti zic doar ca noi ne-am executat amandoi in 3 saptamani, treptat, fara ceaiuri, pastile si alte ajutatoare, si cu tzitzi la cerere.
Multa bafta!

Mergi la inceput

in ceea ce priveste gusturile la mancare: eu nu i-am prezentat decat mancare "normala"(care sa nu creasca aciditatea, sa nu baloneze, pe cat posibil) asa ca nu stiu de ar accepta vre-o "ciudatenie"
pana acum extravaganta care ne-am permis-o (dat fiind istoricul nostru cu problemele cu stomacelul) a fost pizza quatro formaggi, fff apreciata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Nu vreau s-o fac pe mama Omida, dar sunt niste zodii incompatibile din cate am vazut eu, adica daca era invers, femeia capricorn si barbatul scorpie mai era cumva. Spun asta fiindca mie barbatii capricorni imi apar drept: posaci, taciturni, introvertiti, incapatanati, prea rigizi...iar io, scorpie fiind, n-am putut veci sa ma "vujesc" cu ei. Dar nici faptul ca e Capricorn nu-l scuza pe sotzul tau sa te raneasca asa, sa te ironizeze, sa te "diminueze" ca femeie spunandu-ti ca "pentru cine te machiezi/ aranjezi, cine te vede, fi-ta?" Eu zic sa te mobilizezi si sa te scuturi bine si sa-i arati cum poate fi o Scorpie

Vaaaaaaaaiii!!! A zis B asa ceva!? Bataie!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Kea, dar cata salata ai facut tu azinoapte (ca parca iti luasei si razatoare dasteapta), de te culci la ora aia???!!!

Mergi la inceput

cum, kea, ti-ai luat deja razatoarea? ca parca daunazi sondai piata
si nu ne-ai prezentat-o?

Mergi la inceput