Fluturasi de martie-aprilie2011(112)
Raspunsuri - Pagina 6
madutza_bra spune:
deea,faci ce faci si tot langa mine postezi . Apropos de zilele ramase si eu cu o luna inainte imi schimb AMR-ul in zile.
Cat despre doctor, sa sti ca nici fata nu i-am vazut-o , paravanul ala care ti=l pune in fata e lat si fff inalt, am tot incercat sa zaresc macar umbre ceva prin el si,...nimic. Pe Cristi mi l-au aratat dupa ce l-au spalat si infasat, deci i-am vazut doar fetisoara. Am avut noroc cu o asistenta draguta care i-a facut 2 poze chiar dupa nastere, nespalat. M-a uimit cum arata cordonul ombilical..mi-l imaginam cu totul altfel.
yasmi, felicitari pentru eco, deci 1900 gr inseamna mai micut decat iasmina, las ca-i bine. E in grafic si daca nu va fi asa mare ca sora-sa probabil vei naste si mai usor
Apropos de hainute primite, am primit si eu masuri micute de la nasa lui Cristi. Cred ca la n oi e si jena celor care vor sa dea hainute. Nasei i-a fost oarecum jena sa-mi dea hainute purtate. M-a intrebat de 3-4 ori inainte daca le vreau, daca nu ma deranjeaza, etc
leeloo, da eu am pregatit dulapiorul buburuzei. Cred ca are de toate in el. Mai lipsesc cum am mai spus asternuturi si scutece de finet.
de unde cumpar asternuturi cu aparatori de patut? dar vreau din alea scurte si groase, ca am vazut in kiabi subtiri si ff inalte. Sa fie asa scurte cat pentru nivelul de sus al patutului.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 33+ cuCatalina Ioana
AMR 6 sapt
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
madutza_bra spune:
iony, sa ai un an plin de fericire si impliniri, si nastere usoara!!
mi-ati facut o pofta de clatite , maine fac si eu. Ca acum sunt prea obosita. Am dormit efectiv toata ziua si tot obosita ma simt.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 33+ cuCatalina Ioana
AMR 6 sapt
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
bb_yasmi spune:
iony
mada eu sa nu mai vad clatite pana nasc si acum le simt in gat si gura imi e dulceeee inca de la cat finetti si miere am pus :))0
mami de fetita cu codite Iasmina Alissa si baietel nazdravan32+ Lucas Eduard
AMR 7 s !!!
Deea99 spune:
mada mie imi plac aparatorile din kiabi
tu de ce zici ca nu sunt bune, sau ca vrei mai mici
imi imaginez cum le vrei din alea mai umflate nu???
eu pe astea mau umflate si din material ca lenjeria mi le imaginez ca se strica la spalat exact ca o lenjerie
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....30 cronologic....wow am ajuns la luna a7a
Deea99 spune:
pai ce sa iti facem mai yasmi..daca nu ai impartit clatitele cu noi
noi avem gura plina de apa de la pofta
Deea99 spune:
mada postez pe langa tine ca poate poate ma sperii de amr-ul tau desi am mai vazut si la al;te fete..ca acum parca numai asta imi sare-n oki, si reusesc si eu macar bagajul de spital sa-l cumpar
uff in seara asta iar mi-am facut baie in cada cu apa calda de-mi trecea peste burta..si am zis ca nu mai fac mai ales de cand am intrat in 7l
acum ma tot uit in chiloti ca simt ceva umed abundent
bb_yasmi spune:
deea clatitele ingrasa rau....:))) mai bine ramaneam cu pofta decat asa satula cum sunt acum >(
mada aveai dreptate cu nr de sapt. tre sa ne uitam la evolutia bebelului la nr de sapt implinte. asta a spus si dr meu azi.
AMR 7 s !!!
Deea99 spune:
Yasmi esti o prietena adevarata....cum tii tu la noi si la silueta noastra
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deea99 Yasmi esti o prietena adevarata....cum tii tu la noi si la silueta noastra ------------------------------------------------ mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) cu inca o fitzoasa....30 cronologic....wow am ajuns la luna a7a |
AMR 7 s !!!
Deea99 spune:
yasmi tu parca zici ca eu Ca si vitC sau nu am retinut eu
parca as lua si eu ca nu pot bea lapte de loc iar dr. a zis ca ea nu recomanda pastile mai bine lactate
dar daca nu-mi intra ce sa fac si am ca8.9 sub linia normala
dar am citit pe net ca ar cam intari burta????