Fluturasi de martie-aprilie2011(112)
Raspunsuri - Pagina 5
catank spune:
eu sunt nascuta pe 5 martie, tata pe 8 martie, ...si mama pe 13 martie....
Eu am data probabila pe 31 martie...atit mi/as dori sa nasc pe 13 martie, sa-i fur mamei si numele si ziua nasterii...dar o fo [rea devreme, ..nu? Ei...visez si nu, nu musai...lui bb sa/i fie bine, indiferent de dta pina la urma (dar mi/ar fi placut)
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 27+
Leeloo21 spune:
aaa..si am citit cred zilele trcute si tot vreau sa scriu..cate din voi s-au apucat de amenajarea dulapului copilului mic? ca eu tare as vreau, dar alin zice ca este prea devreme..
va
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 26+
nasterea in apa
pozici dragute
bb_yasmi spune:
leeloo eu le-am spalat mai mult nu am apucat de printesa care le vrea ea sa isi imbrace papusile cu ele
catank eu nu stiu ce sa ti spun. aia ar veni cam pe la 37 s, nu?
mami de fetita cu codite Iasmina Alissa si baietel nazdravan32+ Lucas Eduard
AMR 7 s !!!
Deea99 spune:
yasmi felicitari pt bebel....si al tau e in grafic
si moama 8 clatie..bine mai stiu e pe cineva care manaca intre 10-15 odata..apoi mai face pauza si mai baga cateva..sotul meu....ca mie imi e frica sa zic clatite in casa
nastere sa fie cand vrei tu , cum vrei tu..dar parca nici eu nu as alege 14 februarie..nah, ,mai primeste si el cate un cadopu de la gagici
si eu vreau sa fug de ziua de 1 si 8 martie....pai ce fata mea sa nu primesca mai multe flori si cadouri in perioada asta...la mine e cam stabilit pe 10
anaxena sa ma vizitezi la trapie intensiva sa nu ma uiti pe acolo
dar eu am zis ca acum o sa ii zic la doctora sa ia in calcul si dta la care m-au luat contractiile cu stefy..adica 38s
ps. uff simt asa ca am fost inteleasa ca vreau hainutze purtate....nu,
ideea era ca eu ma consider prea buna si saritoare sa ajut pe toata lumea..sufar alaturi de toata lumea...ma bucur alaturi de toata lumea si nu simt ca sunt rasplatita la fel....si da pisuc ai dreptate daca putem face un cadou sa-l facem din inima caci v-om fi rasplatiti altfel
de craciun am vazut un film si pilda era sa daruim cadouri si sa nu asteptam sa primim in schimb altele...spiritul lui mos craciun este sa credem in el si sa daruim cu drag ca sa ii facem fericiti pe cei de langa noi....asa cum a facut si mos craciun
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....30 cronologic....wow am ajuns la luna a7a
IONY_82 spune:
Pentru ca e prima data cand va scriu anul acesta va urez un an plin de realizari,multa sanatate, nasteri usoare,bebelusi sanatosi,frumosi si mancaciosi
fericita 32+ cu Sara Andreea
AMR 7 sapt
IONY_82 spune:
Simona felicitari ptr rezultatele bune la eco
Yasmi, wow asa putin a mai ramas?? si eu as vrea sa nasc pe 14 feb
felicitari ptr vestile bune la eco
AMR 7 sapt
Deea99 spune:
leeloo eu as amenaja dulapul ..dar nu prea am ce pune in el
eu nici macar pt spital pt mine nu mi-am luat
si care ma dadeam viteza ca o sa fac cumparaturi la consumabile ce nu au termen de valabilitate gen comprese sterile,pipete seringi etc..de la primele luni
aliled eu body urile le am 56marimea...magandesc ca pt prima luna sunt ok..ca astea trbuiesc sa stea si mai stramt pe ea ca sa fie lipite ca un maieu
la salopete am zis ca iau vrei 4-5 tot asa 54-56 si apoi sar cu inca 5 pt 3l cred ca 62 de care zici tu
ca astea ai vazut ca daca sunt mici la talpitza su le mai poti da
body se mai intinde putin
ei. yasmi mi-am dat seama ca ai hainele de la prietene ca doar nu le aveai de la cineva de pe strada doamne fereste
Deea99 spune:
iony si tu sa ai un an bun si sa vina bebelina cand e cel mai bine pt ea
eu tot citesc despre anestezie
rahi sau totala
am citit si ce a scris mada azi si chiar sunbt in ceata
sincer sunt si putin egoista..parca nici un imi doresc sa vad bebelusa imediat de o scoate
imi e frica , daca tot ziceati ca nu aud ce zic dr. sa nu ii citesc dupa minica fetei si sa ma apunce vreun lesin
struumfule , iar te-ai suparat ca nu ai cazut deacord cu magazinul Z
acum nah, nici eu sincer la fiimea nu m-am omorat dupa el..dar daca as merge acum in vreunul si ar fi ceva oferte bune si hainute pe placul meu as lua de ce nu?
IONY_82 spune:
Noi suntem foarte bine, crestem
Astazi am fost sa fac analizele si sambata merg la eco abia astept sa vad bubulina mica
Va si va doresc o noapte linistita
AMR 7 sapt
catank spune:
bb_yasmida, e cam devreme. Mai bine sa ramani 31 la termen, ca tot cu 1 si 3 este
ionybine ai reveni! Bafta simbata la eco, ...asteptam vesti...
Vineri ajung si eu la nenea dr
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 27+