Fluturasi de martie-aprilie2011(112)
Raspunsuri - Pagina 7
bb_yasmi spune:
da eu iau ca+vit D3+vitC . am terminat un tub deja. eu aveam contractii si inante sa iau, deci nu a fost nimic nou sau mai aparte de cand le-am inceput. mi-a spus dr ca daca cumva ma doare burtica, sau mi se ntareste burtica mai tare sa fac o pauza apoi sa le reiau. nu a fost cazul. maine merg sa imi cumpar un nou tub. aaa si azi mi-a dat si fier sa iau. plus sa continui cu vitaminele ca si pana acum.
mami de fetita cu codite Iasmina Alissa si baietel nazdravan
32+ Lucas Eduard
AMR 7 s !!!
cami_antonia spune:
fetele
va mai salut si eu odata
inainte de naniiiiiiiii
deea ce ai gasit despre anestezii? ca ma intereseaza si pe mine
eu sigur nu voi face rahieeeeeeeeeeee
ca am facut si mi-a fost ffffffffff rau de la ea
si deci
daca fac cumva cezariana
ramane sa aleg intre epidurala si totalaaaaaa
si mie mi-ar fi frica sa vad
ceva

la toat
lumea
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
27+ PETRA ADRIANA
Deea99 spune:
cami pai nu mare lucru sau sunt eu prea ametita de atatea info..ca si acum tot asta am citit
la rahi nu prea citesc ca ar fi totul roz
multe fete se plang de dureri de cap ba vomita dupa
uff eu nu as vrea asa ceva ca mie imi e groaza sa vars si acum darmite atunci
totala vad ca nu mai fac toate fetele....dar cele care fac au o parere mai buna
insa cele care fac rahi zic ca se merita tot efortul ca vezi bebe imediat....eu chiar daca mi-a spus mada ca nu vad nimic de perdeaua aia parca tot nu sunt entuziasmata
e epidurala chiar nu stiu..cred ca mi-a scapat am confundat-o tot cu rahi
ia sa citesc si despre asta
dar mie la prima nastere epidurala nu mi-a prins
deci Yasmi tu ei si vit. speciale...mai si nu e doza prea mare?
ia ca maine imi cumpar si eu un tib de cal-c_vita
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....30 cronologic....wow am ajuns la luna a7a
bb_yasmi spune:
deea daca asa mi-a dat dr....calciu nu iau zilnic , o zi da una nu. si iau calciu cu d3 si vit c de la sandoz.
mami de fetita cu codite Iasmina Alissa si baietel nazdravan
32+ Lucas Eduard
AMR 7 s !!!
Deea99 spune:
aoleu am uitat ca maine dimi merge fiimea la scoala si gata cu dormitul meu pana la 9.30-10![]()
fug la nani
pe maine
n.buna
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....30 cronologic....wow am ajuns la luna a7a
scrish spune:
deea, dupa cum tare bine zicea pisuc, sa daruim din inima si sa nu ne asteptam la nimic in schimb, daca e sa fie ceva, e bonus

dorinut@
ma bucur ca ai revenit printre noi
yasmi felicitari pentru bebe lucas
ma bucur enorm ca totul e asa bine si ca e posibil sa iti schimbi amr-ul ![]()

leeloo eu conduc zilnic si merg in continuare cu centura normala, am grija sa o asez corect sub burtica si e totul ok, nu ma incomodeaza deloc
shtrumph, tu pe la noi nu mai dai? 
s 27, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!
madutza_bra spune:
abia acusi ma bag la nani, dar am mai intrat sa vad ce ati mai 
yasmi, asa e cu numarul de sapt 

deea, si eu iau calciu cu magneziu - Berocca si fier - Tardyferon, cate unul la 2 zile. Am intrebat si eu dr de contractii, ca stiam ca, calciu poate provoca contractii. Mi-a spuys ca daca nu ai probleme in sensul asta nu are cum sa te afecteze. a zis chiar ca daca s-ar provoca contractii asa usor, nu ar mai fi atatea cezariene, deci sa iau linistita.
scrish 

Acum fug in pat.
Somn usor! 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
33+ cu
Catalina Ioana
AMR 6 sapt 
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
pisucmic spune:
Neata!!!
Azi ma mut, ce emotii am!!! ![]()
Sper sa am net imediat, ca sa va scriu, daca nu, nu ma dati disparuta ![]()
Si in WE sper sa incep si eu testarea magazinelor, si de bebei si de mamici, si de de toate ...
Voi v-ati luat sutien de alaptat de exemplu? de care, de unde?
Vreau sa-mi iau si trusoul meu de spital
(mai ales camasute deschise - astea oricum sunt utile si dupa, deci imi iau mai multe, plus pijama cu nasturi ptr cand pot pune pantalon).
Ieri bebele a fost asa de activ, burta mea era ca un saculetz de box dinspre interior, radeam singura
. Acu' cred ca doarme
, ca si azi-noapte l-am tot simtit.
Va pup pe toate!
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu!
s27 cu un
dragalas
viss spune:
buna dimineata!!!!!!!
na, ca azi sunt prima
am avut o noapte destul de naspa.ieri dupa 16-17 m-am ridicat din pat si mi-am dat seama ca ligamentele mele au revenit la normal- adica m-au durut de ma pisam pe mine.ca ziceam eu ca ma simt zvelta ca o caprioara, na..ieri eram ca o ursoaica, care se trezea dupa hibernare
cand ma ridicam in picioare, ma taia efectiv intre coapse, ca o febra musculara dupa spagata, mergeam cu pasi mici-mici..si ma vaitam ca o baba sclifosita
una peste alta bebicii mei, care dimineata sunt lenesi, hai ca i-am acceptat cu ritmul asta al lor, dar ieri- nici seara nu au vrut sa se miste.i-am ciupit, i-am mangaiat,i-am ciocanit, le-am dat ciocolata calda, prajiturica magura cu ciocolata, le-am vorbit..si nimic. la 24 mi-au dat lacrimile..azi noapte am visat ca treb sa fac eco, s-a oferit o dr. care face eco cardiaca, si cand sa-i aduc la eco erau infasati..o porcarie. si azi dim. ce sa vezi? nu ma mai dor ligamentele asa tare, burta nu mai e tare, si bebicii- dupa ce i-a mangaiat sotul dimineata, au reactionat.
zice sotul- cand te duci la dr. sa-i zici sa ti-i scoata, ca tu nu mai rezisti nervos
si nici sotul![]()
28 SA+ viitoare mami de 2 buburuze: