Fluturasi de martie-aprilie2011(112)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Yasmy felicitari pentru bebe. Deci vrei sa-i faci cadou sotului de ziua indragostitilor, un flacau sanatos si grasun . Bravo, imi place.

Legat de clatite a zis Simona tot si pt mine ...desi mie imi curg balele dupa prajitura cu visine ..dar ma pastrez pt wkd.

------------------------------------------------------------------------------------------
31+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 8 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

dorinuta vb de kg azi dimi.....cum stai???

simo, se poate induce fara aceste semne/conditii dar exista un risc si anume sa nu aibe efect sau sa nu te dilati dar sa ai contractii si atunci daca bb sufera te baga in cezariana.

mami de fetita cu codite Iasmina Alissa si baietel nazdravan33 Lucas Eduard

AMR 7 s !!!

Mergi la inceput

eu parca, ca si simo ma asteptam sa fie mai mare, desi nu imi doresc la final un bb mai mare de 3300-3500 gr....

AMR 7 s !!!

Mergi la inceput

am venit eu si ati plecat voi toate????

deea in general am primit hainutele de la prietene la care am dat si eu la randul meu sau nu.

AMR 7 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi ma bucur ca totul a fost bine si ca bebe este bine. eu zic ca este destul de mare sa-ti fie de bine clatitele. si eu tot cam asa le mananc, cate 10 odata

S-a intamplat minunea mult asteptata32+

AMR 7 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

yasmie felicitari pt baietel
eu sunt pe aici
\da mi s-a aplecat iar de la ceva
si acu bag o banana rece
sa imi treaca
offfffffffffff

cat despre haine
la inceput e frumos
dar apoi
cand veti vedea ce repede raman mici
sunt f bune si cele primiteeeeeeee
eu nu refuz daca primesc
pt ca bebicii le poarta atat de putin
si nu le transpira
sau altele
cel putin pana incep diversificarea

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 27+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Multumesc tuturor pentru aprecierile facute,ma simt magulita

simonacipfelicitari pt rezultatele de la eco. N/mi dau cu parerea in privinta kg pt ca voi sunteti mai in masura sa apreciati. Insa am inteles ca e de bine. Doamne, ...mult a fost, putin a mai ramas... Te pup si eu apasat

bb_yasmifelicitari pt eco, ...pentru bb, ...la fel si in cazul tau, stiti mai bine cum se sta cu kg lui bb in saptamina asta de sarcina...Oricum e bine ...cu clatitrlr la final ai un dulce de baiat in burtica
mandreeac

strumphy unde esti? ce patisi? esti ok?

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

bb_yasmi e foarte bine bb..exact cat trebuie!!dar nu e ok sa nashti pe 14feb..trebuie sa aibe si el o zi a lui nu a tuturor..parerea mea..zic si eu..eu nu vreau sa nasc pe 1,8,9 martie si mai am cateva date calculate in functie de cifra destinului...eu sigur nasc pe 10 dc totul merge cum trebuie,adiq cum ai zis tu col scurt,moale si deschis..aflu exact la 36sapt...adiq in jurul datei cand nashti tu

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si s30 cum creste Alex

AMR 10s!!!!
Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

prajituri..clatite..vai co pofta mi-ati facut si de visine!!! il rog acum pe alin sa imi faca si mie cateva..vai vai ce ne-ati facut!!!

fetelor sa aveti frija sa nu alunecati..si apropo de transport..voi mai purtati centura de siguranta? sau are vreuna din voi centura speciala pt femeile gravide? cum este? are rost sa-mi iau si eu?

va ..saptamana asta cred ca mergem si noi la eco si control..pe 20 ianuarie o sa facem morfofetala..

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 26+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

da anaxena este exact cat trebuie, dar obisnuita fiinde la iasmi sa fie mai mare parca mi se pare micut
14 febr nu mi se pare o sarbatoare asa mare pt romani cum ar fi 1,8 martie.

wowww deci de saptamana viitoare din 14 mai am doar o luna????? asta daca e totul in regula.

mami de fetita cu codite Iasmina Alissa si baietel nazdravan32+ Lucas Eduard

AMR 7 s !!!

Mergi la inceput