Ian-Feb2011 - BV FOXY_LE, KITZY!!!!(162)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Neata' burtici si mamici, raportez si eu o noapte ceva mai bunicica fata de ieri, a venit tati pe la 12 noaptea si am reusit si noi sa dormim mai binisor, ca domnul s-a intors gripat rau.

Vad ca s-a inmultit lumea pe aici.
Felicitari mamici curajoase, fiti puternice si zen pentru buburuze.
Buburuzelor sa va bucurati parintii si sa fiti sanatosi si frumosi.

Cred ca va las cateva ore, ma duc sa mai bag putin somnic.
Sa fiti cuminti

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 33 s
Maria Raysa, mami si tati te asteapta in februarie
bbnoi

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

buna dimineata,

felicitari noilor mamici si puilor vostri dragi, sa creasca mari si sanatosi

bebect, da, fac cezariana.

Am si eu o intrebare....la cezariana ati avut fire resorbabile? Ca eu la prima asa am fost cusuta si a fost super ok si as vrea si acum. Nu stiu insa daca asta e procedura standard, poate ma ajutati cele care ati nascut asa.

ieri am stabilit exact si data...e 10 ianuarie!
Doamne ajuta!

gabi, mamica lui Albert Mihai, 10.05.2007 si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

CITAT DIN MESAJUL LUI KITZY!

BB Andrei a venit pe lume cu 3200 gr si 52 cm,apgar nu stiu..dar e micut ,scump si cu o claie de par negru.Eu ma simt foarte bine.Va multumesc mult pentru galerie!

ASADAR

BRAVO

Tunde 33 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Felicitari!!! refacere usoara si rapida si mult laptic....

Bine ai venit bebe Andrei, sa fii sanatos, cuminte si necolicos....

Tunde, sper sa nu mi-o iau si eu in freza ca "te-am copiat".... multumim de veste....

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009) + bebe2 e pe drum 40 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Azi dimineata m am trezit cu putine ameteli si durreri vafi ca la CM. Cred ca se pregateste sa vina.

Voi ce parerre aveti? Mai sunt multe zile in cazul asta?

sapt 39 cu Stefan
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Citat:
citat din mesajul lui vasilasanita

Azi dimineata m am trezit cu putine ameteli si durreri vafi ca la CM. Cred ca se pregateste sa vina.

Voi ce parerre aveti? Mai sunt multe zile in cazul asta?

sapt 39 cu Stefan
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

Ma duc la medicul de familie sa-mi iau prenatalul. Abia pe urma vin sa scot agitatele. Sa nu indraznesti nimic pana atunci

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

32+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata!!!

Vasi Hai ca s-a copt bebe!! Nastere usoara!!!

Kitzy felicitari!!!!! ma bucur ca te simti bine!!! FELICITARI

Luiza eram eu sigura ca esti cu bebe in brate!!! Felicitari pt bebica!!!! Sa scapati repede de colicei!!!

Tierry daaa...ne-ai tinut pe niste aceeee... ca alea de anestezie!!! Pupam mamica curajoasa!!!! Si bebele!!!!!

Doloress am rasuflat usurata, bine ca esti imuna sa te mai linistesti si tu soro!!!

Eu am avut o noapte f ciudata si destul de alba. Aseara m-au luat niste dureri d eburta si de spate si mai zice si tati, gata tu nasti...toata noaptea n-am dormit, adica m-am tot trezit, asteptand sa nasc!

Pluuussss ca zumzuuuu desi nu-ti stiu nici numele, toata noaptea asta am visat "zumzu, o fi nascut, ce-o fi facut etc,,," abia astept vesti..ca vad ca nu ai mai scris de mult!

Relusha mai, ce puturosel ai tu acolo!!!Povesteste-i de fratior...poate se razgandeste si iese!!!

Si monna pui, mai scrie ca ai doar un mesaj, esti inca moderata, iti vedem mesajele cu intarziere...si cum aici se scrie rapid, doar cine recupereaza din urma te mai "prinde" ; mai baga 9 si gata!
De nastere naturala nu ai de ce sa te temi- se poate face peridurala la maternitatea unde nasti? Daca da... e si ma bine! Curaj!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui tierry

Buna seara fetelor si la multi ani 2011!! Si nu ma trageti prea tare de urechi ca n-am mai dat nici un semn pliz plizzzz iertare!!!

Nu stiu ce-a fost in capul meu de n-am luat nici un nr. de tel., m-am bazat pe net si numai bine ca nu a mers nenorocitul la spital M-am enervat cumplit.

N-am reusit sa citesc deloc din urma, insa va scriu rapid, sa stiti ca suntem OK si eu si bebe Zilele astea cum am timp o sa pun si ceva pozici.

Am fost super multumita de cezariana, am facut anestezie generala, mi-era infiorator de teama de rahi, si a fost super OK. Recuperarea e mult mai simpla decat m-asteptam, de ieri nu mai am aproape nici o durere, vineri merg la scos fire. Bebe e un dragalas, desi cred ca a inceput sa aiba colici si mai chitcaie... mai problematic e cu laptele, am avut ceva de tras cu sanii, acum pare mai bine.

Gata, ma duc sa citesc din urma sa ajung la zi, sa putem discuta ca lumea

Aaa, si sa las si eu datele pt listuta: Tudor Ctin, DN 30.12.2010, 3650g, 53cm, cezariana, dr. Mihalceanu Elena, Maternit. Cuza Voda

revin

Felicitari!!!

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009) + bebe2 e pe drum 40 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Neata fetele!
FELICITARI FOXY LE, KITZY, LUIZA
SA FITI SANATOASE SI VOI SI BBEI!!!!
Eu am ajuns ieri din Germania, si azi am venit iute la lucru. Deocamdata ma simt ok, asa ca cred ca mai vin pina prin 10 februarie la munca, apoi stau si io un pic acasa. Si eu sper sa vina un pic mai repede bb, adica cel tarziu prin 18.02 ca si eu il vreau varsator ca si mine (eu sunt din 14.02)
Sa avem toate o zi usoara, ca vad ca noptile sunt din ce in ce mai grele. Si eu dorm tot mai rau, dar cred ca din cauza ca m-am ingrasat vreo 11 kg si e si salteaua tare.

["http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=simis&year=2011&month=2&day=21&babycount=1"]bebe mic[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Citat:
citat din mesajul lui adryiii
Monika am vazut pozici noi si cu tine si sotul tau...frumoase...mi se pare ca esti slaba si evident draguta.

37 cu elena alexandra

Multumesc, iubita!!! Cred ca tre sa-mi schimb ochelarii ca eu ma vad asa grasaaaa!!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 32s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michisor spune:

fetelor voi cum procedati cu medicul pediatru/de familie pt bebe?
ati gasit deja? cu cat timp inainte l-ati sunat?
eu de astazi mai am fix o luna pana la dpn si nu stiu ce ar trebui sa fac referitor la acest lucru. imi spunea cineva de dimineata ca nu mi-ar da bebele din maternitate daca nu are medic de familie... voi ce stiti?

35+

Mergi la inceput