Ian-Feb2011 - BV FOXY_LE, KITZY!!!!(162)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Neata

poftiti la si

eu am dormit repede azi noapte, doar vreo 4 ore

Doloress imi pare rau pt Patrick, dar bine macar ca tu esti imuna

Ciudatica sa intri sa ne mai scrii

o zi buna tuturor

36+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Buna dimineata si de la mine,

Lucia, multumesc
Pe langa manechinele ce le-am vazut eu prin poze, eu sunt o mica balenuta, dar fericita, asta conteaza. Niciodata nu am fost vreo slabanoaga asa ca nu ma mai necajesc si cu kg. Ca tot am vazut ca ieri vb de ele. Traiasca kg
Multumesc inca o data

Citat:
citat din mesajul lui luciact

a,am vazut o si pe Wudy, arati super, felicitari

36+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

34+

"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"

Mergi la inceput

Multam` Lucia pentru cafa si papica.
Toate au fost foarte bune!

Vreau si eu sa dooorm acum , dar nu pot ca sunt la birou. Of of of

34+

"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"

Mergi la inceput

Sarut mana.
Am fost prin zona tot timpul si acum am zis ca ar fi frumos din partea mea sa ma si arat. De fapt eu sunt mai timida asa de felul meu

Citat:
citat din mesajul lui adryiii

Wudy, arati bine doamna! Unde te-ai ascuns pana acum?

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Buna dimineata,

de la noi nici o veste.... tot "2 in 1"....

am umblat si azi vreo 3 ore, dar se pare ca pe bebe2 nu il intereseaza, nu vrea sa scoata nasucul afara si gata....

ma pun sa citesc ce ati mai scris, atat cat ma lasa Raducu....

va si sa aveti o zi buna....

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009) + bebe2 e pe drum 40 sapt

Mergi la inceput

Eu va spamez de dimineata cu mesajele mele ca acum recuperez, nu am mai citit de ieri dupa amiaza

Bine ai venit bebe KRISTIAN! Felicitari Foxy-le!!! Bravo mami, sa ai un baiat sanatos, voios, papacios si necolicios!

Roxx, imi pare rau ce pitica ta nu vrea sa pape. Dar sunt sigura ca rabdarea o sa va faca mari. Inca putin si gata, o sa simta si ea ce bun este lapticul de la mami. Hai curajoasa mami, nu te descuraja asa usor. Succes!

Bine ai venit bebe Andrei ! Felicitari Kitzi!!! Bravo mami, sa ai un baiat sanatos, voios, papacios si necolicios!

Felicitari Tierry! Ne bucuram ca esti bine si tu si bebe Tudor!

Felicitari Luiza! pentru bebe Stefan! Cand mai poti sa intri, te asteptam pe la noi!

Sherbi, Doloress multumesc pentru aprecieri. Sunteti dragutze

Chiar, de Ache nu mai stie nimeni nimic?

Sa aveti o zi minunata!
Eu sunt aici in umbra, va citesc printre rapoarte

34+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Foxy-le

fetele -mulumim de galerie! suntem inca la spital-dar nu-i chiar spital, e pe langa spital(stam aici pana maine la vizita lui doc neo)
Krisitian a venit la ora 8.51 aici, 4.202, 51 cm, natural(nici macar gaz). la ora 24 au inceput dureri, la 5 eram la spital-dilatatie 9, apoi m-am chinuit putin cu impinsul(bebe nici nu coborase). mare oboseala, vreo 2 fisurele si ...suntem ok. vedem maine ce facem cu lapticul.
va pup, nastere usoara celor ce sunt la rand si sa ne vede sanatoase

39+4 KRISTIAN

Felicitari!!! refacere rapida si mult laptic....

Bine ai venit Kristian, sa fii sanatos, cuminte si necolicos....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

Pup fetele!

Eu sunt cam amarata azi...azi noapte am dormit prost de tot, din 2 in 2...Azi dimineata parea mult mai bine, s-au mai dus si durerile. In schimb pitica nu vrea sa pape A tras putin de la san, dar firav tare. Iar mie de azi mi s-a instalat lactatia bine de tot. Si uite asa dau eu pe dinafara, si stau sa trag de mine cu pompa ca sa nu pierd laptele. Pt ca cea mica nu prea papa nu vom pleca maine asa cum ar fi trebuit ci mai stam 1 zi sau 2. Iar pitica o tin la perfuzie, eu pot s-o vad printr-un geam si simt ca mi se rupe inima...Offf, si-mi tot vine sa plang, nu pot sa ma abtin si mi-e ciuda ca stiu ca ii transmit starea mea, dar sunt cu nervii la pamant. Imi tot spun ca nu e o mare pb, probabil la fel ca in cazul Patriciei bebitza e mica si nu are forta sa pape, dar vad fetele cum pleaca acasa cu bebeii si noi nu stiu cat mai stam...Si la cine sa ma vait, daca nu la voi?

_
BB e deja pe drum
Roxana 39+1zi cu Catalina-Victoria
bebe creste

multa putere! te inteleg perfect prin ce treci, asa am patit s eu cu Raducu, el a baut lichid si nu vroia sa bea laptic de la mine, a stat si el la incubator, dar tu trebuie sa fii tare si sa-i transmiti si ei starea ta.... pentru ea trebuie sa zambesti si sa fii increzatoare ca Dumnezeu vede.... o sa fie bine! ai incredere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

buna dimineata fetelor!
raportez aceeasi stare de cacao de ieri, cred ca e o depresie ceva... plang din orice prostie, ma consum, am numai ganduri despre rateuri la nastere, etc.
o sa-mi dau doua palme sa-mi revin in decursul zilei.
dar pana atunci,

FELICITARI KITZY!!!

FELICITARI FOXY-LE!!!

FELICITARI TIERRY!!!!

FELICITARI LUIZA!!!!

va doresc tuturor o zi super!

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 33s
AMR 41 de zile
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune: