Ian-Feb2011 - BV FOXY_LE, KITZY!!!!(162)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

neata

fetelor eu am o stare proasta rau , am tras o repriza de bocit de cum m.am trezit.
am intrat sa le felicit pe FOXI, KITZY SI LUIZA ..va doresc recuperare usoara si rapida si copii sanatosi si mancaciosi !

patricia este minunata fetita ta , sa fie sanataosa si sa iti aduca numai bucurii

o zi buna

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza39+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Neatza fetele. Iar am dormit cat a incaput, dar tot stresata m-am trezit.[panica]
Si_monna Bine ai venit, mai scrie 9 mesaje ca esti moderata, mesajele tale apar mai tarziu si nu le vedem.

Tierry ma bucur ca sunteti bine. Asteptam pozici.

FELICITARI LUIZA1977!!!!
Bine ai venit bebe STEFAN!!!sa fii sanatos si sa aduci bucurii parintilor tai!!!

De_ea eu am avut o operatie cu anestezie rahie(eram copil) si m-a durut capul dupa aproape o zi, dar asta din cauza ca ma agitam ca prostuta si dadeam din cap in toate directiile. Acu nush cum e cu epidurala. Dar din cate am aflat nu e chiar asa de rau, poate depinde si de corpul persoanei.

Laura

38+ cu AMR 8 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

fac capitol nou

Laura

38+ cu AMR 7 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

ce ai patit aditza?? dc ai plans??

36+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

Buna fetelor!

Felicitari prospetelor mamici si bun venit pe lume buburuze dragi!

Aditza, ieri si eu am plans toata ziua..azi parca sunt mai bine..curaj, ca nu mai e mult

mami de Ariana (30.10.2005) si 35+cu Tudor
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

buna dimineata burticilor si felicitari proapetelor mamici ,bebei sanatosi si mancaciosi

_
24 saptamani minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput