LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (132)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Intrebare prosteasca: la ce mana se ia tensiunea

Mi-am luat acum si am asa: la mana dr: 138 cu 78 si la mana stanga 118 cu 62

La stanga.

Mergi la inceput

CRISSPY, voi ati mai cautat apartament?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Cadia

Am ajuns la concluzia ca tensiometrul meu este stricat...ca atare cand ies de la munca ma opresc in primul McDonalds ca mor dupa cartofii lor prajiti

Cadia nu am mai cautat...ne-am hotarat sa mai asteptam si intre timp sa mai strangem cureaua si implicit bani...poate prin toamna se mai ieftinesc

Crisspy, fericita de Razvi si 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

deci io nu stiu la voi, dar la noi clestii de rufe sunt absolut cele mai frumoase jucarii. se joaca amandoi cu ele de zici ca ce-i.. mai nou trebuie sa cumpar din nou ca dispar de zici ca se duc in triunghiul bermudelor!

IDEM

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Si asa Nadia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Naty

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

deci io nu stiu la voi, dar la noi clestii de rufe sunt absolut cele mai frumoase jucarii. se joaca amandoi cu ele de zici ca ce-i.. mai nou trebuie sa cumpar din nou ca dispar de zici ca se duc in triunghiul bermudelor!

IDEM

SI NOOIIII, ADICA CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare fetele,

v-am citit toata ziua, dar nu amputut scrie..

LA MULTI ANI!!! tuturor celor care azi isi sarbatoresc onomastica de Sf Ioan, si licuricilor IOAN si IOAN, si fratiorilor/surioarelor de licurici

Porumbita felicitari! destul de vorbaret Robert,chiar nu-l mai vazusem demult.
Roxana superbi copii.. eu nu discut despre capitolul mancare, iar acum chiar nu stiu care este numarul de seturi de clesti pe care i le-am cumparat mamei..., zici ca i le fac cadou..
Cadia noi botezul il vom face pe 27 februarie, vom fi doar noi, nasii, parintii nostrii si fratele meu. Nu mai invit multa lume ca sunt satula de unele "fitze". Nu cumpar marturii, voi lua un cadou pentru nasi si fetita lor. Parintilor si fratelui le voi face cate o poza cu bebelina pe care apoi le-o inramez...asa le-am facut si la Stefan.
Crisspy pofta buna la cartofi prajiti

Fetele buburuza mica e tare diferita de Stefan... Nazdravanelul manca il puneam in patut si adormea, ei bine domnisoara vrea leganata... daca o pun in patut rar adoarme singura.. trebuie tinuta in brate,adoarme si apoi o pun in patut.. Cand devine asta obisnuinta??
In rest este o mancacioasa, cateodata imi este teama sa-i dau prea mult sa manance... de daca Stefan la 4-5 luni de abia mancva 70-90 ml lapte ea mananca nene.. deja avem hainute care nu ne mai incap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Patricia sa stii ca asa face si Stefan... sa nu o tina Radu pe buburuza.. ca e jale...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetelorrrrrrrrrrrrrr
si antonia mea e mutulicaaaaaaaaaaaaaaa
nici macar 10 cuvinte nu cred ca ziceeeeeeeeeeee
offffffffffffff
si e tare greu asaaaaaa

si multumim de urarile de ziua de nume.... si noi suntem ioana

nici eu nu voi merge la logoped pana pe la vara
daca nu isi da drumul deloc
ea zice cate un cuvant intreg si corect
dupa care nu il mai repeta niciodata
hmmmmmmmmmmmmmmm
asta e
am intrat si eu in luna a 7-aaaaaaaaaaaaaaaaaa

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 27+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Intru si eu sa urez la multi ani! tuturor sarbatoritilor cu numele de Ioan/Ioana

Selene - multumesc de sfat, stiu, citeam la vremea respectiva de problemele Dariei, avea anemie si parca infectie urinara...bine ca s-a indreptat. Eu voi merge cu Alice saptamana ce vine la dr sa vedem ce o fi.

Roxana, - ce fain se distreaza copii la bucatarie imi si inchipui pisicuta in chiuveta si ce frumosi sunt . Doar un sfat - mai fa unul care sa semene cu tine .

Eu am avut o zi mizerabila...de dimineata greata...apoi am reusit asa din senin (de la un iaurt cred) sa ma stric la burta si am avut si o durere de cap...

Va pup revin daca mai pot...ca nu ma lasa mandra deloc.

" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi
http://lb2f.lilypie.com/NYCKp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

La multi ani, Ionei si Ionele!

Alinuk m-am uitat la party-ul vostru si sunt socata cat s-a schimbat Andu. Nu am mai vazut poze de cand era rotund si avea buclisoare. incredibil, acum mi se pare ca nu mai seamana cu Teo, nici cu vreunul din voi. So, al cui e?

Veronica esti idealul oricarui viitor proaspat taticShShtt

Bebelusi eu cred ca fetita nu are forta sa traga din san. Dar tu ai mult laptic?

Apropo de vorbit, Calinul meu vorbeste de vreo luna de nu-mi vine sa cred. Spune si propozitii de 3-4 cuvinte, are si o pronuntie speciala pentru 'r' care nu e chiar clar dar e un sunet apropiat. Azi isi canta singur (desi e racit) 'laaa mutzi aani! Onel Cain taiacaaa' -pe el il cheama Ioan Calin si i-am zis lui Ionel Calin.

Mergi la inceput